Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no ładne podróby, szkoda że marnej jakości. podobnych tematów ostatnio nie brakuje- wkońcu nadchodzi sezon i zmiana laczy :lol:
Opublikowano

Wyrzuone pieniadze na takie podroby - oryginalne kosztowaly by duuuuuzo drozej

e39 jest dosc specyficzne - inny rozmiar otworu na piaste i wazne aby bylo ET 20 bo inne nie wygladaja najlepiej - dlatego polecam oryginalne bmw dedykowane do tego modelu!

ja mam takie i uwazam ze ten wzor ma cos w sobie a do tego sa bardzo wytrzymale i lekkie co nie jest bez znaczenia:

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//sprzedambmw.pl/photos/browar/large/bmw_530d_kola_letnie86.jpg

pozdrawiam,

darek

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269
Opublikowano

Witam,

luko32 ma racje e39 na tych felgach wyglada co najmniej dziwnie.. zapewne wina ET jak i tego iz nie jest to nadwozie coupe...

oto przyklad kiepskiego wygladu na jednej z aukcji allegro:

m5 kombi mocno trabi

pozdrawiam,

darek

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269
Opublikowano
Witam,

luko32 ma racje e39 na tych felgach wyglada co najmniej dziwnie.. zapewne wina ET jak i tego iz nie jest to nadwozie coupe...

oto przyklad kiepskiego wygladu na jednej z aukcji allegro:

m5 kombi mocno trabi

pozdrawiam,

darek

hehe, nie dosc ze tragicznie wyglada ma tych felgach to jeszcze zobaczcie jaka fajna ma kierownice:) chyba z trzech skladana, nie mowiac juz o całym samochdzie, heheh

Moze ktos chce kupic to autko????

Opublikowano

okazja na allegro jakich wiele - wzorcowy przedstawiciel "gatunku":)

gosc nie dokonca jest pewnien co sprzedaje bo 525d i zaznaczyl benzyna no chyba ze z rozpedu ktos zrobil swapa:)

pozdrawiam,

darek

Opublikowano
Te felgi od 6-tki zupełnie inaczej wyglądają w E39 przy rozmiarze 18-19 calowym na niskim profilu i zglebowanej furce. Jendakże przy takiej konfiguracji, cieżarze E39 i polskich wykopkach daje tym podróbkom sezon życia niestety. Szkoda, bo wzór jest wg mnie doskonały, choć tak ja piszecie bardziej pasuje do coupe...
Opublikowano

luko i darcik mają fajne felgi, bo oryginalne, dedykowane do e39,

osobiście nie lubie zapożyczeń z innych modeli a tym bardziej felg bez znaczka BMW jakoś mi to nie pasuje, ale oczywiście felgi to kwestia GUSTU!

jak tylko odbiore swoją e39 to najprawdopodobniej wrzuce jej ALPINY, chyba ze będzie z M Pakietem to takie jak LUKO,

pozd.

Opublikowano
Witam i pozdrawiam wszystkich. Podpowiedzcie jakie alusy moge włożyć do e39 523 .Chodzi mi o 17 cali żeby nic nie obcierało i w miare dobrze sie jechało to jaki musi być rozstaw szpilek i szerokość felgi no i jakie opony zaraz do tego. Naprzykład co sądzicie o tych: http://moto.allegro.pl/item317973230__nowe_felgi_17_5x120_bmw_3_5_6_7_x3_x5_.html

gdzieś na forum jest temat o tych felgach

w dyskusji pokazano iż jest to dno :!: :!: :!: , także nie kupuj tego

Opublikowano
Najladniej wedlug mnie bmw wyglada na felgach z wersji M zarowno z modelu e39 jak i e60! A te co sa pokazane w pierwszym poscie to przeciez chinskie! 1800 zl za 4 sztuki! bez przesaady ! Zeby ktos tego czasem nie kupil! Zycie jest tylko jedno a to co wyszlo z chin to jest super niebezpieczne:D:D:D!!
Tomek
Opublikowano

A za mną chodzą takie z rantem. Ale nie kupie 17-tek bo za dużo u nas kolein i strasznie wozi na oponach 235.

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img186.imageshack.us/img186/870/arktis2id6.jpg

Opublikowano
eee tam wozi, ja jezdze na 235 przod 255 tył i nie narzekam. W 3ce to wozii ale w 5tce o wiele mniej, za to jakie prowadzenie!!
Opublikowano
A może wiecie gdzie mozna kupic jakieś uzywane lub nowe niedrogie fele najlepiej kujawsko-pomorskie lub okolice lub macie jakieś strony na necie z felgami z góry dziękuje i pozdrowionka dla wszystkich beemiarzy :D :cool2:
Opublikowano

Witam,

mozesz sobie kolego podarowac to podroby rodem z CHRL ladnie wygladaja tylko na zdjeciach... zreszta trudno w takiej cenie kupic cos porzadnego...

pozdrawiam,

darek

ps. w aukcji jest sprytnie napisane wzor bmw co nie oznacza z ebmw ale znaczki wporwadzaja w blad - typowe oszustwo, zreszta znaczki tez pownie podroby!

pozdrawiam,

darek