Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich jestem posiadaczem bmw jestem tu nowy i z chęcia się czegoś tu naucze lepiej od was niżod posiadaczy lanosa,golfa itp:P
Opublikowano

Witam Wszystkich,

Od dwoch tygodni jestem wlascicielem nowego BMW E81 116i (2010 r). Auto w podstawowej wersji wyposazenia (byc moze z czasem zostanie doposazone o kilka dodatkow), natomiast przynajmniej silnik to 2.0 - jezdzi zauwazalnie fajniej niz pierwotnie montowane 1.6

Jak poprawi sie pogoda to w wolnej chwili porobie kilka zdjec i zaloze temat o aucie, tymczasem gdyby kogos to interesowalo to w podpisie umiescilem link do statystyki spalania.

Pozdrawiam,

Pzdr, MtothaJ
Opublikowano

Witam .

Jestem nowy na tym forum ,nie jestem jeszcze posiadaczem BMW (dopiero w piątek sprzedałem auto) .Wiec od Soboty zostały rozpoczęte poszukiwania mojej nowej miłości :P .

Pzdr.

Opublikowano
Witam wszytskich klubowiczow . Od wczoraj stalem sie posiadaczem E46 330d Touring , oczowiscie sadze ze bede zadowolony ze wspolpracy z moja nowa niunia :P Pozdrawiam wszystkich i zycze szerokosci .

" Ucz sie pracuj ciezko dnia kazdego

trening czyni mistrzem duzo w tym dobrego

pierwszy krok to poczatek by osiagnac szczyty

dzialaj swiadomie przestan na farta liczyc ... " HG

Opublikowano

Witam wszystkich.

Jestem na forum od dosyć dawna lecz za często tutaj nie zaglądam. Jestem posiadaczem BMW 320d turing (136ps) od już 3 lat. Auto sprawuje się znakomicie jednak jak dla mnie jest troszku za mało elastyczne na trasie. Dużo jeżdże po drogach ( zrobiłem już 60 tyś) i wymieniłem prawie całe przednie zawieszenie. Auto w mieście sprawuje się fantastycznie jednak na trasie nie zadowala mnie odpowiednio. Poprzednio jeździłem 325tds e36 i było dużo bardziej elastyczne niż e46. Ale jestem zadowolony z auto bo odpala nawet jeśli chodziło na jednym cylindrze. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich. Nie będzie chyba zdziwieniem gdy napiszę iż jestem nowy na forum ;))

Miło wstąpić do grona posiadaczy i miłośników aut marki BMW

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam serdecznie

Jestem świeżo upieczonym właścicielem E60 520d z 2009 roku z programu Premium selection. Przesiadłem się z Mitsubishi outlandera więc jestem mocno szczęśliwy z nowego nabytku :)

Pozdrawiam

simon172

Opublikowano
Witam, jestem nowy na tym forum. :) Marką BMW interesuje/pasjonuje się od małego dziecka. W chwili obecnej oczekuje E82. Będzie to moje pierwsze BMW serii 1, wcześniej posiadałem 3'ki coupe. Pozdrawiam wszystkich.
Opublikowano
Siemka ,pociechy z malucha :cool2:

Tomek

Używane części do komputerów .

http://img409.imageshack.us/img409/6589/mkbmw.gif

Opublikowano

Witam wszystkich, od około 2 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem BMW e36 318is coupe z 1995 r.

Autko kupione zupełnie przypadkowo, ale po tygodniu zapomniałem już o poprzednich "taczkach". Wcześniej był Citroen ZX z 96r. jako pierwsze autko super samochodzik, który moim zdaniem obalił mit o uciążliwości francuza :) Przynajmniej ten model nie rozczarował mnie i mogę się pochwalić, że przez 4 lata autko nigdy nie zawiodło, a koszty utrzymywały się na poziomie fiata 126p. Na dzień dzisiejszy nowy sprzęt sprawuję się bardzo dobrze. Jestem bardzo zadowolony i z każdym dniem utwierdzam się w przekonaniu, że RWD + nadwozie coupe to idealne połączenie.

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano
Witam, jestem nowy na tym forum. :) Marką BMW interesuje/pasjonuje się od małego dziecka. W chwili obecnej oczekuje E82. Będzie to moje pierwsze BMW serii 1, wcześniej posiadałem 3'ki coupe. Pozdrawiam wszystkich.

Witam! Rozumiem, że fotka z twojego awatara to zamówiona jedynka? :D

Opublikowano

Witam! Rozumiem, że fotka z twojego awatara to zamówiona jedynka? :D

:D Hehe... Tak grubo nie będzie. Będzie 123d w M-Paku. Pzdr :)

Opublikowano
Witam wszystkich! Jestem na etapie poszukiwan mojego pierwszego BMW. Licze na wasza pomoc POzdrawiam :P

Ja rowniez witam i jak kolega wyzej poszukuje nowego auta, kiedys mialem przygode z 320i i milo ja wspominam wiec postanowilem powrocic do auta ze smiglem na masce ;-)

Sent from my Milestone using Tapatalk

Opublikowano
Witam wszystkich zakręconych przez bawarskie śmigło :cool2: Jestem szczęśliwym :mrgreen: posiadaczem 21-letniej e-32. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: od wczoraj również wymarzonej e-38 740i :norty: :norty: Śledzę wasze forum od pewnego czasu i w końcu postanowiłem się zarejestrować . :idea: Pozdrawiam wszystkich forumowiczów,pasjonatów i fanatyków bawarek :cool2: :cool2: Mariusz--okolice Torunia :norty:
Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie, niestety nie posiadam jeszcze BMW ale już poluje :norty: , jak mi się uda to pewnie zatęsknicie za czasami kiedy nie było mnie na forum bo niestety lubię się rozpisywać :P no ale może nie bedzie aż tak źle :D

W związku, że zbliżajacymi się świetami (i nie odkryciem przeze mnie, jeszcze tematu z życzeniami) pozwole sobie przy okazji życzyć wszystkim ciepłych i wesołych świąt.

Serdecznie pozdrawiam

Opublikowano
Witam, postanowiłem zamienić benzynę na ropę i stwierdziłem że nie będę szukał badziewia tylko konkretne auto i dlatego zdecydowałem się na BMW. Póki co szukam E39 lub E60 3.0d w automacie. Nie spieszę się w zakupie, bo szukam czegoś co będzie co najmniej tak wyposażone jak moje aktualne autko Volvo S80.
Opublikowano

Witam

Juz od jakiegos czasu czytam wasze forum, dosc dlugo przymierzalem sie do zakupu bmw i w koncu sie udalo, od ponad miesiaca jestem posiadaczem E39 525d Touring z XI.2003.

pozdr. :cool2:

Opublikowano
Witam wszystkich!!!! od kilku miesiecy jesem posiadaczem fajnego autka bowiem BMW serii 1 E87 120d 2007r po FL koniec maja. Od teraz moge byc z wami!!!! pozdrawiam
Opublikowano

Witam :)

Choć trafiałem na forum dość często w celu zaczerpnięcia informacji do dnia dzisiejszego nie zdobyłem się na poświęcenie "chwili" na zarejestrowanie się... jednak po zaczerpnięciu dzisiejszej lektury dot termostatów postanowiłem zdobyć się na odwagę i tym samy stać się jednym z Was, choć jeszcze na najniższym szczeblu, ale... :D

Posiadaczem BMW jestem od jakichś 4 lat... a od trzech E60 530d :)

Korzystając z okazji pragnę życzyć wszystkim .... WESOŁYCH ŚWIĄT ! :)

Pozdrawiam