Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam koledzy, kolezanki :). Wypada sie przedstawic na forum posiadaczy/milosnikow samochodow BMW :)......moje bmw to 320d touring z 2000r, pozdrawiam!;)
Opublikowano

Witam! Od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem BMW E30 318i Touring. BMW kupiłem przez zupełny przypadek - tzn. zawsze mi się podobały ale byłem pewien że nigdy się nie zdecyduje :) (zadecydował stan techniczny pojazdu) Mam nadzieje że znajde na tym forum interesujące mnie tematy i sam się do czegoś przydam.

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam Wszystkich serdecznie od 20listopada jestem czynnym uczestnikiem tego forum,a od 1,5 miesiąca szczęsliwym posiadaczem bmw 523iA z 1998roku.Pozdrawiam Wszystkich gorąco.
Opublikowano
Witam :!: już parę dni z wami jestem na tym Forum i też bym chciał się przywitać co czynię dziś i pozdrawiam Bardzo Serdecznie Wszystkich :clap:
http://img209.imageshack.us/img209/6896/index5lw.gif
Opublikowano

Witam Od Paru miesiecy jestem szczesliwym uzytkownikiem czterech kulek z pod znaku bialo niebieskiej szachownicy studiuje to forum takze od tego czassu wjec nadszedl tez czas aby sie ujawnic.

Pozdrawiam wszystkich :8)

Opublikowano
Witam!! Tak jestem nowy na forum, ale nie jestem świerzakiem jeśli chodzi o BMW :) miałem w swoim życiu kilka sztuk, ale jakoś nigdy nie mogłem trafić na takich samych zapaleńców jak ja. Obecnie jeżdże e60, a posiadałem e28, 2x e32 (obie 750) e39. Z miłą cchęcią dołącze do społeczności którą tworzycie. Jeśli będe mmógł pomóc to chętnie to zrobie. Pozdrawiam
Opublikowano

Witam!!!

Jestem tu nowy i mam zamiar kubic BMW,myśle że dowiem się tu wielu przydatnych informacji na temat tych samochodów.

Pozdrawiam :D

Opublikowano
Siemka mam już od pół roku moje cudo. Dzięki temu forum wiele się dowiedziałem na temat napraw mojego BMW, a do tego ile zaoszczędziłem kasy. Dzięki chłopaki.
Opublikowano

Witam wszystkich!

Po 3 latach przerwy wreszcie powróciłem do korzeni. Tym razem jest to 318TDS. Odbieram go za 2 dni, takze za wiele o nim jeszcze nie powiem. Poprzednimi cudami byla jako pierwsza 320 z 1979 roku (to bylo moje pierwsze auto jak mialem 17 lat), na nim sie uczyłem jezdzic, nabywałem nawyków itd. Ogólnie to nie wiem czy to był dobry pomysł na 1 auto, gdyz zakończyłem jego żywot dokładnie w kilka dni przed druga rata OC ;). Ja przezylem, auto nie i to byl znak... szybkie, komfortowe i bezpieczne! Od tamtej pory zawsze chcialem miec BMW. Kiedy pozbieralem sie finansowo kupiłem 316 z 85 roku - z silnikiem 1800 cm3(gażnik pierburg 2BE) - mimo wielu lat nadal pamietam, gdyz przez pewien okres panowalo u mnie powiedzenie "dzień bez wyjęcia gażnika to dzien stracony" - problemy z rozruchem - mimo tego uwazam je za cudowne autko.

Po tym miałem okazje ujezdzac jezdzidla takie jak Isuzu Amigo 2800, pontiac TransAM 5000, 126BIS 704- zawsze sie smialem ze kiedys mnie dopadnie, Daihatsu charade 1000 diesel :shock: , astra merit 1600, polo 1400, cavalier 1700TD, no i wreszcie BMW 318TDS.

Na tym kończy sie moja historia.

Jest powiedzenie, że drugi raz sie do tej samej rzeki nie wchodzi, ale jak chodzi o BMW to tu nalezy o nim zapomniec.

Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje, ze nie spedzę za dużo czasu na forum w tematach typy "usterki" :cool2:

Opublikowano

Witam,

od jakiegoś czasu śledzę to forum i nie powiem - okazało sie pomocne w kilku sprawach ;) Moze więc nadszedł czas nareszcie się przywitac ?

Pozdrawiam serdecznie wszystkich miłośników tej marki !

Opublikowano

Witam wszystkich mam na imię Tomek!!!!

Jestem nowy na forum, jeździłem rok e 32.

Od 2 dni jestem szczęśliwym posiadaczem 328 kombi model e 36

Pozdrawiam wszystkich wielbicieli tej marki :lol: :lol: :lol: :lol:

Opublikowano
witam.mimo ze to nie jest moj pierwszy post,to nie mialem sie okazji przywitac.witam wszystkich serdecznie i zycze szerokich drog wszystikm automaniakom.pozdrawiam
Opublikowano

Witam!

Jestem tu calkiem nowy. Moim BMW jezdze od 4 miesiecy i juz wiem, ze moim nastepnym samochodem bedzie... inne BMW :)

Totalnie nie orientuje sie w tematach motoryzacyjnych wiec raczej bede potrzebowal pomocy niz jej udzielal. Za to moge pomoc w innych, roznych, ciekawych;) sprawach!

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam wszystkich nazywam się Piotrek. Od jakiegoś czasu zagladam na te forum i postanowilem się wreszcie zarejestrować. Przez ponad rok jeżdziłem beemką e30-ką 320 i od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem 750 e38. Kurde to jest dopiero auto :P

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Opublikowano

Witam ! Jestem tu nowy ponieważ od niedzieli stałem się posiadaczem BM-ki 320d. Narazie towszystko. Wraz z biegiem czasu

bede mógł coś wiecej o tym samochodzie napisać