Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od tygodnia posiadam e39 touring 523i. Jest to moje pierwsze BMW i mam nadzieje nie ostatnie. Jestem z Zielonej Góry.

Pozdro/Johny89

Opublikowano

Witam Wszystkich!!

Mam na imię Mateusz, pochodzę ze Skarżyska-Kamiennej a na co dzień mieszkam i pracuję w Krakowie. Jestem szczęśliwym posiadaczem Bmw E32 730i 93', drugie bmw jakie czasem użytkuję to samochód mojej wybranki :D Jest to seria 1 e87 118d 07'.

Pozdrawiam meush

Opublikowano

Czołem,

Pochodzę z małopolski, od 2005 roku jeżdzę pojazdami z napędem na 4 buty. F11 jest moja pierwszą becia, dotychczas ujezdzalem jakies japońskie wynalazki. Do pracy używam jeepa, wcześniej cherokee '97, obecnie grand '00 z jedynie slysznym 4,7 V8.

Opublikowano

Cześć Wszystkim!

Od około 4 miesięcy moja wybranka jest posiadaczką bmw E87 118d, świetny samochód zakochałem się w nim od pierwszej jazdy :) Na weekendowe przejażdżki mam jeszcze E32 z 93 roku.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam. Mam na imię Krzysztof, jestem z Krakowa mieszkam w Wiedniu. Od niedawna jestem użytkownikiem E46 316 compact. Pozdrawiam.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Cześć - pozdrawiam wszystkich użytkowników forum.

Mam na imię Monika, od ośmiu miesięcy jeżdżę E91. Lubię swój samochód, a jeszcze bardziej go prowadzić :)

Opublikowano

-

Cześć.

Mój pierwszy wpis - do dzieła!

Powiem Wam, że czytam moich przedmówców i czuję się trochę jak na zebraniu klubu AA :D

(...) cześć jestem Czesio ze Szczebrzeszyna, mam sto lat i nadużywam... pedału gazu w moim BMW (...) :P

Więc, w myśl tradycji: Jestem Przemo, mieszkam w Poznaniu, od zawsze ujeżdżam "Bunie".

Zaczęło się od E30, E36, E34, E39, potem E46, ale jak zaczęła się sypać (felerny egzemplarz) wróciłem do E39 i tak aż do chwili obecnej.

A może tak będzie lepiej: Nazywam się BMW 530d E39, znajomi mówią na mnie Touring bo jestem "długi" (czytaj: wysoki), cytując Hardcorowego Koksu: jest siła - bo aż 193PS, i nie ma lipy - bo wewnątrz mam wszystko co można było w tamtych latach zapakować do serii 5...

Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze.

Przemo

-

Opublikowano
Witam. Mam na imię Mateusz . Poszukuję swojego pierwszego BMW . Padło na model e38 730d . Może przy waszej pomocy uda mi się "namierzyć" idealny dla mnie egzemplarz .
Opublikowano

Witam wszystkich bardoz serdecznie jestem świeżym posiadaczem e39 520i M52TU z Tomaszowa Lubelskiego.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam i pozdrawiam z Nowego Sącza,

Przed przeszło miesiącem nieco przez przypadek, moja Żona stała się właścicielką kultowej już chyba jedynki e 87 116i z 2004 roku. Robię za mechanika,

doradcę a czasami kierowcę. Mimo słusznego już wieku i przebiegu (150 tys. km) jak do tej pory, samochód zaskakuje nas bardzo pozytywnie, oby tak dalej.

Nie mam żadnego z tą marką doświadczenia, na forum zdobywam więc potrzebną mi wiedzę, mam na imię Jerzy.