Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam sorry ze wprowadzam OT ale mam kilka problemów z forum :

1 .Gdzie założyć galerie proszę o wskazanie mi linka bo za jasną cholerę nie mogę się tu połapać,( kiedyś tu było inaczej )

2. Mam nadzieje iż ADMINISTRATOR pomoże i posprząta po mnie :)

3.Odp.prosił bym na PW

Dziękuję.

Opublikowano

Witam wszystkich.

W końcu udało sie kupić jedynke. Zdjęcia zamieszcze jak juz ją wypucuje.

Jestem z poznania, wiec służę również pomocą w moim rejonie :)

Opublikowano

Wita wszystkich miłośników Bawarek Patryk z Bydgoszczy :)

Obecnie jeżdżę moją wymarzoną E46 M3 Coupe z 2002r. w kolorze Phoenixgelb Metallic :D

Opublikowano

Witajcie!

Mam na imię Rafał i obecnie jestem na etapie poszukiwania swojego pierwszego BMW.

Mam nadzieję ze fachowa wiedza forumowiczów oraz samo forum będzie ogromną skarbnicą wiedzy.

Jeszcze raz witam i Pozdrawiam Wszystkich.

Opublikowano
Witam wszystkich:) Jestem posiadaczem E87 1,6 115km 2004r :) Dopiero co kupiona teraz muszę się zająć dopracowaniem jej :) Pozdrawiam
Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie :) od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem mojego wymarzonego BMW 120d :dance: W chwili obecnej jestem na etapie rejestracji i załatwiania wszelkich formalności jak tylko się z tym uporam postaram się zamieścić jakieś fotki mojej laluni :8)

http://www.4shared.com/download/N-TL0Wk0ce/u5pw.jpg?sbsr=29fdbbca5e3a694bc526b93bccac24c495e&lgfp=3000

Moje byłe BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=209629

Moje obecne BMW: ...

Opublikowano
Czesc jestem nowym uzytkownikiem BMW . Mysle,ze spedze tu niezle kilka godzin tygodniowo haha. Pozdrawiam Wszystkich.

Damian3619

Ze wzgledu iz nie ma zadnej stronki poswieconej Polskim wielbicielom BMW w UK. Zapraszam na profil facebooka Bmw anglia.

GG 43888118

Opublikowano

Witam wszystkich.Jestem nowy na forum lecz dosyć długo je już przeglądam. Mam nadzieję dowiedzieć się dużo ciekawy i interesujących mnie rzeczy.Rodzina bmw się powiększa i wiedza będzie potrzebna.

Pozdrawiam

Opublikowano
Chciałem przywitać się ze wszystkimi na tym forum. Cześć wszystkim. Pierwszy raz jestem posiadaczem samochodu BMW, choć mam 40 wiosen. Wybór padł na BMW seria 1 2005 rok E 87 120d 163 KM. Po tygodniu użytkowania pierwsze co mogę powiedzieć, że kapitalne prowadzenie samochodów BMW to nie mit.
Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie , od nie dawna jestem szczęśliwym właścicielem mojej Berty 316 w automacie . Historia z BMW zaczęła się już dawno dawno temu , bo było to wielkie marzenie mojego ojca , ale to mi się udało zostać właścicielem BMW . Mam cichą nadzieje że zostanę przy tej marce przez ładne parę lat . Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam i do zobaczenia na jakimś zlocie :)
Opublikowano

Witam.

Jestem nowy oczywiście:)

Póki co, MB W126, ale przymierzam się do 7-ki.

Będę więc molestował forumowiczów i drązył temat w typowy przedzakupowy sposób.

Beemka ze stopki jeździ żonka, a ponieważ czasem pożyczy to mogę się nazwać użytkownikiem i coraz większym wielbicielem marki.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich

od paru dni jestem posiadaczem 5teczki, jestem tu nowy i zamierzam śledzić forum i udzielać się:) pozdrawiam

Opublikowano

Dzień dobry.

Witam wszystkich, dopiero zobaczyłem ten wątek. Mam na imię Konrad, wiek 43 mieszkam w Londynie. Od lutego 2012 jeżdżę E46 323Ci 2000.

Opublikowano
Witam wszystkich :) Od jakiegoś czasu Was podglądam ale dopiero dziś postanowiłam się odezwać :) Swojego ideału wciąż szukam jednak mam nadzieje, że szybko to sie zmieni. Jedno jest pewne seria 3 :) Pozdrawiam
Opublikowano
Ja również się przywitam, ostatnio kupiłem sobie bmw e36 coupe 1.8is 140KM całkiem sympatyczny samochód :) pozdrawiam