Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ktoś się orientuje może, czy w BMWexpert ogarnaiją M-ki? Bo mam e39 do oddania na dopieszczenie (silnik, zawias, hamulce) a jak czytam o terminach w Klinice (teraz już w Tomaszowie Maz.) to mi się trochę odechciewa:/
Opublikowano
wie ktoś może gdzie znajdę dobry i tani warsztat regenerujący reflektory? Nie chodzi mi tylko o samo polerowanie ale o pełną regenerację.
Opublikowano
ktoś się orientuje może, czy w BMWexpert ogarnaiją M-ki? Bo mam e39 do oddania na dopieszczenie (silnik, zawias, hamulce) a jak czytam o terminach w Klinice (teraz już w Tomaszowie Maz.) to mi się trochę odechciewa:/

Sądzę że wiele M e39 nie różni się pod kątem serwisu. A chłopaki robią wiele nowszych modeli niż e39

Opublikowano
Sądzę że wiele M e39 nie różni się pod kątem serwisu. A chłopaki robią wiele nowszych modeli niż e39

Nie wiesz o czym ale piszesz byle pisać. Emka różni się pod kątem serwisowym niewiele od zwykłej "5"? Ciekawa teoria;)

Z serwisem nowszych to nie mam żadnego problemu...

Ale do meritum - czy ktoś serwisuje M5 e39 u nich?

Opublikowano

Nie wiesz o czym ale piszesz byle pisać. Emka różni się pod kątem serwisowym niewiele od zwykłej "5"? Ciekawa teoria;)

A co jest takiego różnego ja rozumiem pod kątem mechaniki silnika i reszty. Ale zawieszenie hamulce i reszta spodu poza tym że jest wieksza czy bardziej rozbudowana to nie wiem w czym różnica

Opublikowano
czyli oddam na zrobienie zawieszenie i hamulcow do nich a silnik będę robił gdzieś indziej - gdzie tu sens?

Eh nie rozumiem Twojego podejścia. Większość fajnych aut maja na fb. Większość napraw które pokazują na fb i tak stawia ich wysoko w randze warsztatów, jak I Tobie źle to jest aso w Gorlitz

Opublikowano

Tak, były u nich i M E39 i E46 w ilościach sporych.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano
Tak, były u nich i M E39 i E46 w ilościach sporych.

Dzięki, o to mi chodziło.

A kolegę od ASO Goerlitz serdecznie pozdrawiam. Jak będziesz miał kiedyś M, to zobaczysz w czym problem z serwisem...

Opublikowano

Bardzo polecam zakład montujący instalacje LPG. Znajduje się w Legnicy. MAK LPG Solutions, tel: 609283360, www: www.maklpg.pl

Zakładali mi instalację LPG do dwóch aut, w jednym wykonywali poprawki. Mają rozsądne ceny i robią konkretną robotę. Polecam!

Opublikowano

Witam,

jest ktoś w stanie polecić jakiś warsztat we Wrocławiu? Tak żeby znali się na robocie i nie naciągali na rachunku. Autko to E39 540i z cieknącym ATFem w okolicach przekładni. O warsztatach znalezionych w Google są generalnie mieszane opinie. Z góry dzięki.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
witam. prawdopodobnie mam konwerter(sprzęgło kinetyczne) do roboty w e60 535d . szukam dobrego fachowca okolice zgorzelca , jelenia góra. pozdrawiam.
Opublikowano
witam. prawdopodobnie mam konwerter(sprzęgło kinetyczne) do roboty w e60 535d . szukam dobrego fachowca okolice zgorzelca , jelenia góra. pozdrawiam.

A nie lepiej wymontować i wysłać? Ostatecznie masz dwa warsztaty które siedzą w BMW na DLN czyli D1garage i BMW Expert.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witajcie, od niedawna jestem posiadaczem e36 z 98roku. Auto było w rodzinie od lat, jednak przez ostatni rok, może trochę więcej, nie był użytkowany. Niestety, jestem trochę zielony w tematach motoryzacyjnych i nie znam tego samochodu. Obecnie na codzień przebywam we Wrocławiu i szukam godnego polecenia mechanika, który pomoże mi przywrócić auto do ładu. Pierwsze problemy zaczęły się kilka dni temu. Powietrze z wentylatorów przestało najzwyczajniej w świecie dmuchać. Ani zimne, ani ciepłe, pełna cisza... Ponadto mam kilka mniejszych problemów, bardziej kosmetycznych. Szukam pomocy, polećcie dobrego fachowca, który zbada samochód, zdiagnozuje najważniejsze problemy i wyceni koszta, jednocześnie nie zdzierając ze mnie okrągłej sumki...
Opublikowano
A wiecie może jak można się umówić do BMW EXPERT? Dzwonię do Nich i nikt nie odbiera telefonu, a potrzebuję na gwałt oddać E46 do roboty, chyba vanosy.
Opublikowano
A wiecie może jak można się umówić do BMW EXPERT? Dzwonię do Nich i nikt nie odbiera telefonu, a potrzebuję na gwałt oddać E46 do roboty, chyba vanosy.

Facebook może

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Kolego udało Ci się skontaktować z nimi? Pisałem na Facebooku, próbowałem wiele razy dzwonić i nic, brak odzewu. Czy ktoś ma do nich maila?