Skocz do zawartości

Dolnośląskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam . Proszę o pomoc . Poszukuję serwisu we Wrocławiu , który uczciwie zrobi przegląd BMW 5 F10 przy przebiegu 180 tys. i nie zedrze skóry :D :D :D . Najlepiej gdyby udało się zrobić to w dniu jutrzejszym :D :D :D . Przejrzałam forum i większość postów jest bardzo stara ,a w tej branży życie nie stoi w miejscu i pewnie wielu z tych firm już nie ma
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 870
  • Wyświetleń 320,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• robertusmaximus
    robertusmaximus

Dzień dobry, BMW e38 740D silnik m67. Poszukuję warsztatu który zna się na tych silnikach. Pozdrawiam 

• Cześć,  szukam mechanika do w miarę prostych rzeczy  Koło pasowe Uszczelka króćca wlewu oleju Uszczelka kolektora ssącego Tuleje wahaczy przednich rozprężnych Elastozłącze wału napęd

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam! Szukam warsztatu który fachowo wymieni olej w automatycznej skrzyni mojej beemki - Lubin i okolice... Coś Ktoś poleca?
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, czy poleci ktoś serwis w którym w ludzkiej cenie wymienia mi klocki z przodu w F20 we Wrocławiu?

Stando wychodzi drożej niż ASO

Opublikowano
Witam, znacie warsztat w którym "tanio" wymienią mi sprzęgło?
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć,

Szukam kogoś kto mi naprawi pikseloze na liczniku w E39, im blizej Wrocławia tym lepiej :) ma być zrobione dobrze i szybko

Opublikowano
Szukam też kogoś kto mi zregeneruje obie lampy w aucie :)
Opublikowano

Witam!

Szukam kogoś kto zakoduje mi nowe fotele, były bez podgrzewania, teraz są z podgrzewaniem i pompowanymi boczkami. Dodatkowo podłączenie airbagów. Wrocław lub okolice, dzięki z góry.

Opublikowano
Szukam też kogoś kto mi zregeneruje obie lampy w aucie :)

Jeśli chodzi o polerkę lamp zadzwoń do:

IDEAL CARS

ul. Sobótki 9

55-080 Katy Wrocławskie, Wroclaw,

605 364 664

E60 3.0D 2004
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam jestem z Wałbrzych potrzebuje dobrego mechanika do wgrania map w Bmw X5 F15 i wymiany tylnej poduszki kogo polecacie?
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Proszę o poradę. Szukam fachowego zakładu, który wyczyści mi dpf'a a jeżeli się nie da to go usunie i przy okazji zrobi profesjonalny czip tuning z pomiarami na hamowni. Ewentualnie zdiagnozuje problem częstego zapełniania dpf.
Opublikowano
Wyślij do Viper w Nowym Sączu za 300zl będziesz miał jak nowy zregenerowany... A to że się szybko zapelnia może powodować to że wtryski leja.
Opublikowano

Mam takie korekty, niestety nie znam się. Proszę o opinię.

https://drive.google.com/file/d/1NFe6rJpmimQ7Y6adV3-jMnNNXdCKIYkm/view?usp=drivesdk

Bardziej zależy mi na kompleksowej obsłudze. Czyli sami mi dementują, analizują i w razie potrzeby myją lub usuwają i montują

Znalazłem firmę Mototech z Wrocławia. Czy ktoś ją zna?

Opublikowano

Ktoś coś jakaś opinia na temat Bęben BMW serwis?

Lub czy ktoś poleci kogoś kto by naprawił linkę od otwierania maski?

Opublikowano
Ktoś coś słyszał o MDM MOTO na Wołodyjowskiego?
Opublikowano

Szukam warsztatu we Wrocławiu, gdzie wymienią mi klocki z tylu i tarcze z przodu w F20, niekoniecznie za miliony monet.

Może ktoś polecić jakieś miejsce?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Poszukuję jakiegoś miejsca we Wrocławiu lub pobliżu gdzie mi kompleksowo sprawdzą autko przed zakupem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Gdzie we Wrocławiu i okolicach w dobrej cenie wymienię dwumas i sprzęgło ?
Opublikowano
Gdzie we Wrocławiu i okolicach w dobrej cenie wymienię dwumas i sprzęgło ?

Ja robiłem w D1 Garage w Bolesławcu byłem mega zadowolony z podejścia do klienta.

Opublikowano

Witam,

Kto we Wrocławiu ogarnie "elektrycznie" X6 E71.

Gubi prad, po wymianie akumulatora wyskakują błędy poduszek...

Pozdrawiam

Opublikowano
Dziękuję za informację, prawdopodobnie problem rozwiązany - zasniedziala klema. Prawdopodobnie bo jestem na urlopie a auto stoi u kolegi, ktory taką wiadomość mi przekazał.
Opublikowano
Nie polecam a wręcz odradzam http://bmw-garage.pl/ warsztat znajduje się w : Jerzmanki koło Zgorzelca. Miało być uszczelnienie silnika z wymianą oleju i uszczelnienie skrzyni biegów z wymianą statyczną. Wyszły jeszcze większe wycieki z silnika plus niedokręcone śruby na skrzyni. Miesiąc czekania na termin, parę tysi, a skrzynia chodzi gorzej jak przed wymianą. A o wymianie odmy to chyba nawet nie słyszeli...