Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie szukam jakiegoś mechanika lub kogoś kto ma bmw e87 w celu odekrecenia złodziejek mam bardzo duży problem nie mogę tego nigdzie dostać proszę o pomoc

http://allegro.pl/kpl-srub-zabezpieczajacych-kola-bmw-7-e65-x3-e83-i6123647749.html

http://www.4shared.com/download/N-TL0Wk0ce/u5pw.jpg?sbsr=29fdbbca5e3a694bc526b93bccac24c495e&lgfp=3000

Moje byłe BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=209629

Moje obecne BMW: ...

• Odpowiedzi 651
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
w aso maja ale trzeba czekać około dwóch dni ale widzę ze wyboru nie będę miał ta śruba to jest na wieloklinie nie taka jak wysłałeś mi aukcje pozdro i dzięki za pomoc możne ktoś się odezwie jeszcze z bmw Seri 1 i będzie miał taka sama
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wydaje mi się,że to jest numer 38 - posiadam taki.
Opublikowano
Witam. Jaki warsztat polecacie w Chełmie? Do wymiany mam odmę, trzeba również zajrzeć do rozrządu ponieważ podejrzewam łańcuch albo walnięte ślizgi w moim n42. Pozdrawiam.
Opublikowano
mogę Ci polecić mechanika ale 20 km od Chełma w stronę Krasnegostawu
Opublikowano
Również szukam warsztatu może być Chełm, Hrubieszów który wymieni mi tuleje tylnej belki (sanek) w E60 dzwoniłem do dwóch to chcą mi belkę wyciągać a da się bez mam nawet ściągacz (prasę sróbową) do tych tuleji ale niestety nie mam czasu żeby to samemu zrobić.
  • 4 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
witam szukam kogoś do założenia gazu w moim bmw ,znacie jakiś dobry warsztat w lbn lub okolicach

Czy Ty w ogóle czytasz PW?

Opublikowano

Polecane warsztaty...

Gdyby ktoś potrzebował dobrego lakiernika blacharza to polecam MOTOMANIA Jarka Kosika (powołajcie się na Sławka)

Kończą mi moją e34 i zaczynają e32 ,a robili M5 i kilka innych ciekawych wózków.....(ode mnie )

Także polecam są dobrzy.

Opublikowano
kylo 88 ja w swojej gaz zakladalem w lublinie w trans wagu na leczynskiej (tak wogole to juz 4 samochod tam gazowalem ale pierwszy raz bmke), przelacznik do gazu schowali mi do schowka po lewej stronie kierownicy bo chcialem zeby go wogole nie bylo widac i nie zniszczyc nic we wnetrzu, gaz brc, cena 2800 auto smiga brak problemow, w ruchu mieszanym silnik 320i pali ok10-10,5 gazu.
Opublikowano

witam

poszukuje elektryka kogos kto się zna na zegarach samochodowych , nie działa mi wskazowka temperatury jest w jednym miejscu ,

Opublikowano
robiłem test zegarów ,wskazowka od temperatury wogule się nie rusza a reszta ok ,może poprzedni włascicel cos grzebał ,niechce sam ,wyjąłem zegar sprawdziłem wskazowka pod spodem ma na sobie miedziany drucik który jest urwany i szukam kogos kto to by mógł by zrobić i wyskalować
Opublikowano
robiłem test zegarów ,wskazowka od temperatury wogule się nie rusza a reszta ok ,wyjąłem zegar sprawdziłem wskazowke pod spodem ma na sobie miedziany drucik który jest urwany i szukam kogos kto to by mógł zrobić i wyskalować
Opublikowano
robiłem test zegarów ,wskazowka od temperatury wogule się nie rusza a reszta ok ,może poprzedni włascicel cos grzebał ,niechce sam ,wyjąłem zegar sprawdziłem wskazowka pod spodem ma na sobie miedziany drucik który jest urwany i szukam kogos kto to by mógł by zrobić i wyskalować
Opublikowano

To mój pierwszy post na tym forum, więc cześć wszystkim.

Mam pytanie odnośnie tego, gdzie w Lublinie najlepiej można dorobić kluczyk zapasowy do E90 i w jakiej kwocie może to się wahać?

Z góry dzięki za info i pozdrawiam ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

W moim e61 2006r 530xd. padł głos. Nie działa dzwięk radia, czujników cofania, nie zapiętych pasów, dosłownie nic. Brak dzwięku. Kto i w jakiej cenie mógłby mi to sprawdzić ewentulanie zrobić. Również jestem zainteresowany wgraniem Polskiego jezyka. Mogę podjechać Chełm Hrubieszów Zamość Lublin. Oczywiscie w przystępnej cenie :))

Pozdrawiam i czekam na informacje.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!

Jestem zainteresowany kupnem x5, niestety mam bardzo ograniczony budżet. W związku z tym, że jestem niepełnosprawny poszukuję auta z automatem i wyższego. W jednym z komisów znalazłem x5 z silnikiem 4.4 sprowadzone ze Szwajcarii. W aucie planuję założyć instalację gazową (tat wiem, że to nie godne BMW ale do pracy mam ponad 30km w jedną stronę i obawiam się, że nie zarobię na same dojazdy w benzynie albo dieslu. Na co zwrócić uwagę przy zakupie i gdzie zrobić przegląd przed zakupem? Czy wystarczy we wspominanym Sabacie czy u ludzi z BRJ.

Sprzedawca mówił, że skrzynia jest po remoncie (przebieg na wyświetlaczu 256000) i z tego co czytałem na waszym forum to po 200000 często trzeba zrobić skrzynie.

Marzę o x5 ale obawiam się bardzo, że w tym wypadku to bomba z opóźnionym zapłonem i czy będzie mnie potem stać na jej utrzymanie :(