Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
:) Edytowane przez kameleon3000
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
  • 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ja nie polecam Marco-servis w Kielcach na krakowskiej. ich diagnozy to najlepeij wymienic wszystko

Zgadzam się z kolegą, po moich przejściach z tym "NIBY" serwisem BMW i zapłacie 500zł nie wspomnę o czterech dojazdach do Kielc z reklamacją ich psełdo-naprawy, NIE POLECAM !!! Zaznaczam że auto było nadal nie sprawne a za każdy przyjazd musiałem dodatkowo płacić. Po prostu brak kompetencji i profesjonalizmu. NIGDY WIĘCEJ !!!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
A czy ktoś w Kielcach korzystał może z MS BIS przy ściegiennego? Są pod jednym szyldem ze sklepem z karczówkowskiej. Jeśli chodzi o sklep to polecam. Chłopaki robią dobre ceny, a i co do jakości produktów też złego słowa nie mogę powiedzieć.
7-er Fahrer
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
witam wszystkich , jestem nowym użytkownikiem forum , chciałbym spytać czy ktoś korzystał z usług Mariusza Zapały w Leszczynach k. Kielc, i czy człowiek jest godny polecenia
Opublikowano
Ja nie polecam, robilem kiedyś u nich tak proste auto jak golf II 1.6td. Wymieniałem maglownice, bo węże ciekły, a olej mi tak wymienili, ze przekroczyli stan o 1l oleju.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam Radek j dobry nawet bardzo dobry ale arogancja jego niezna granic gość normalnie nie traktuje ludzi poważnie jeżeli zostawiam u gościa 4000 tys z czego jego robocizna różni się o jakieś 40% więcej a on mi robi łaskę że naprawia żenada prosze jak macie na miary na Pana URę lub jakuba łukawskiego bo nikt mi łaski nie będzie robił ja płacę ja wymagam tak jest w handlu a nie pępek świata gośćiowi woda sodowa uderza a częsci wali z ate sandomierz i są tak drogie jak cholera taniej jest na targowicy koło myjki karcher albo allegro
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Potrzebuje pomocy!!

Szukam warsztatu (okolice Jędrzejowa) gdzie sprawdzą mi auto przed zakupem:) Chodzi mi o podłączenie auta pod komputer i sprawdzenie wtrysków, błędów, przebiegu itp. jak by dało radę jeszcze sprawdzić całe auto tj. zawieszenie, bez wypadkowość, hamulce itd było by super, aczkolwiek to sprawdzę na stacji diagnostycznej :)

Będę bardzo wdzięczny za namiary

Opublikowano

Marco-servis w Kielcach, robilem u nich wachacz boczny szybko zrobili i normalna kase wzieli 60zl, czytalem ze sa drodzy, otoz co do jakosci ich uslug nie mam zbytnio porownania ale co do cen owszem,

u nich np. demontaz i montaz tylnego mostu 200zl, bylem zszokowany cena pozytywnie, gdyz podobny serwis z tej samiej sieci tylko pod Szczecinem za to samo bierze 1000zl wiec roznica az niemozliwa,

ci w kielcach maja 60zl za roboczogodzine a ci w Szczecinie 125zl

czyli ogolnie ceny maja wmiare ale z tego co piszecie nie warto u nich jednak robic

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam,

zamierzam obejrzec autko w okolicach Kielc.

polecicie mi jakis zaufany i solidny warsztat, zeby podlaczyc sie pod komputer?

z gory dzieki.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Cześć

Jeżdże moja E90 330i byłem ostatnio na przeglądzie w Marco-Servisie ponieważ wielu znajomych mi polecało, również to musze zrobić naprawde moim zdaniem miła i dobra obsługa w sumie nie spotkalem się z rzeczami, które tutaj piszecie. Nie zapłaciłem wcale drożej niż gdzie indziej za filtry olej wymiana oleju i filtra za free naprawde jeżeli chodzi o mnie mogę polecić. A tak szczerze to jeszcze sie nie spotkalem z warsztatem gdzie wszystkim by pasowalo i zawsze bylo git i kazdemu sie podobalo ,sam prowadze firme i wiem ze klienci sa rozni i nie zawsze im wszystko pasuje.

Edytowane przez Tomek E90
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
bo kolego wymiana oleju i filtrów to wszędzie zrobią, nawet samemu to zrobić banalne. A co innego jeśli chodzi o warsztat żeby coś zdiagnozować trafnie i naprawić. Na wymianę oleju to można do nich jeździć. Poza tym śmiech na sali, ze byli pod szyldem bmw, a nawet nie mieli porządnego oprogramowania do diagnostyki aut tej marki.

No i tak ten twój pierwszy post na forum i od razu wychwalający warsztat - coś mi to kryptoreklamą śmierdzi.

Kolego kameleon3000 mogę Ci powiedzieć tylko tyle nie wiem czym Ci to śmierdzi myślałem ,że forum jest zarówno do polecania jak i odradzania.

A poza tym nie wiem czemu według Cb pierwszy post musi kogoś odradzać.

Może mi to wytłumaczysz??

Opublikowano (edytowane)
/ Edytowane przez kameleon3000
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano
Macie może kogoś kto zregeneruje wtryski i zakoduje je potem. Bo nie chce mi się jechać z jednym wtryskiem do Krakowa, a może ktoś w okolicy robi. Jak ktoś wie gdzie albo ma kogoś do polecenia niech napisze.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
witam. marco-servis to najgorsze mendy , umieją tylko zepsuć samochód. byłem wymienić uszczelkę pod głowicą , wymienili połowę silnika. zapłaciłem 12 tys.odebrałem od nich as samochód chodził jak traktor nie traktor pracuje ciszej.pan powiedział że tak musi być.to jeszcze nic przejechałem trasę 1500 kilometrów i odłączył się przewód chłodzenia silnika. dobrze że trochę kumam i sam naprawiłem i uzupełniłem płyn.dzwoniłem do serwisu i pan powiedział że czasami się zdarza.po przejechaniu 2000 tys. kilometrów oczywiście silnik rzęził jakby metal tarł o metal .aż w końcu poszedł niebieski dym z rury i było pozamiatane. samochód pojechał na lawecie.panowie powiedzieli że uszczelka była dobrze założona, a padły tłoki.po prostu zrobili uszczelkę za zepsuli tłoki. i teraz trzeba będzie się sądzić. ja tak łatwo nie popuszczę. omijajcie szerokim łukiem tych popaprańców. olej to każdy głupi potrafi wymienić albo filtry.panowie lepiej jechać do serwisu bmw.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
To co napisałem o marco-serwis okazało się nieprawdą.Adrenalina robi swoje,napisałem ten post przed diagnozą silnika ,okazało się ,że silnik jest do wymiany a uszczelka pod głowicą została założona prawidłowo przez marco-serwis a to nie ma nic wspólnego z tym co się stało.Następnym razem upewnię się w 100 procentach o wiarygodności od mechanika o stanie samochodu a dopiero póżniej będę opisywał.Jest tam bardzo miła obsługa ,polecam ten serwis a szczególnie pana Marka .Przepraszam ,ze znieważyłem marco-serwis trochę mnie poniosło ale w nerwach wszystko się zdarza .Kto mieszka blisko czy daleko to polecam ten serwis.
Opublikowano
Cóż za szybka zmiana opini, z mendy i poprańca na super fachowca- niezły awans.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jeżeli chodzi o Starachowice to jest to pan Zbigniew Sierżęga AUTO-SERWIS Z CERTYFIKATEM BMW ul. Południowa 66a tel 504060946 naprawia tylko i wyłącznie samochody marki BMW serdecznie polecam
  • 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Mariusz Ptak

Nieciesławice obok Staszowa

gość rewelacja. uzdrowił moją Bunię aż miło !

kupe innych osób się męczyło a tutaj zrobionę autko od ręki.

Facet ma pojęcie nie tylko o bmw ale również o innych niemcach i francuzach, kupe sprzętu jak i wszystkie kompuitery itd...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wybieram się do warsztatu w Kielcach na ul. Chłopskiej 20, chcę zregenerować maglownicę - czy ma ktoś jakieś doświadczenie z tym miejscem? Twierdzą że załatwia sprawę w jeden dzień (5-7 h) - nie wiem czy im wierzyć. Więc proszę o opinie.

Tu jest ich strona:

http://www.maglownice-kielce.pl/

• 2 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wybieram się do warsztatu w Kielcach na ul. Chłopskiej 20, chcę zregenerować maglownicę - czy ma ktoś jakieś doświadczenie z tym miejscem? Twierdzą że załatwia sprawę w jeden dzień (5-7 h) - nie wiem czy im wierzyć. Więc proszę o opinie.

Tu jest ich strona:

http://www.maglownice-kielce.pl/

Niech Cię ręka boska broni przed imprezą u tych "fachofcuf" robiłem magiel u siostry w e39 525i, wytrzymał dokładnie przebieg 250km!!! Ciekło z każdego możliwego oringu, chcieli robić od nowa na ich niby gwarancji , nie pozwoliłem, kasy nie oddali, zobaczysz warunki w jakich pracują to sam uciekniesz...

• 1 miesiąc temu...