Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 7 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
w ełku Golubiewski :arrow: Mowa Wieś Ełck-a :wink:

Witam!!!!!!!!!

A czy o też robi blacharkę???

Pozdrawiam!!!!!!!!!!!

Opublikowano
Jakis gazownik co wie cos nie cos o Stagach 300 i montuje takie instalacje??
  • 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
BMW Fota Olsztyn zostało zlikwidowane, o ile mi wiadomo pozostał tylko sklep części Fota. Firma Fota straciła Autoryzacje koncernu BMW na skutek braku porozumienia co do kalkulacji finansowych :) z moich informacji wynika ze nie będzie za prędko nowego salonu BMW w Olsztynie gdyż koncern BMW ma kosmiczne wymagania co do salonów które autoryzuje i nie wydaje mi się by jakikolwiek inwestor w Olsztynie wytrzymał finansowo te wymagania. Jednakże jeżeli ktoś szuka serwisu BMW to aktualnie znajduje się on na Sikorskiego w serwisie Krysgum Euromaster, pracuje tam serwisant z serwisu Fota Bmw(widać ze wie co robi, ale zdarza się mu zapomnieć coś podłączyć) bardzo mila i rzetelna obsługa, służą radą i nie próbują naciągnąć.
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
poszukuje jakiegos zakladu co mi odnowia tapicerke skorzana czy ktos mi podpowie cos

Nie wiem co rozumiesz przez odnowienie... ja kierownice obszylem swieza skora w sprecowie (droga z olsztyna na bezledy jakies 10-15 min) latwo znalezc, gosc ladnie robi i wydaje mi sie ze niedrogo calkiem ogolnie zajmoje sie tapicerkami samochodowymi.pzdr.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Elbląg, a co powiecie o Maćku z Dąbrowy ?

Ja jestem zadowolony z jego usług. Półki co rozwiązał każdy problem z moją e46- a troche ich było(na niektóre nie było mocnych w tym mieście a jednak on dał rade).

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

rozsypal mi sie katalizator - gdzie w olsztynie wytna mi go i wstawia rurke?

Od razu prosilbym o namiar na jakis skup katalizatorow.

Pozdrawiam

Opublikowano
za dawnym rolnikiem był sklep z tłumikami i mieli montaż na miejscu więc może tam dojazd tak jak byś jechał do biedronki tylko nie skręcasz pod sklep na parking tylko jedziesz obok budynku w taką mała bramę i tam kawałek w podwórku i na lewo bimot jak dobrze pamiętam.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Co do wydechów to polecam firmę RM Motors w Kieźlinach na terenie Abram Auto-Części. Można zamówić z kwasówki wydech do każdego auta czy motocykla.
  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, potrzebuje pilnie dobrego warsztaty który robi i naprawia klimatyzacje samochodowe. Padł mi w E60 prawdopodobnie parownik, możecie coś porzadnego polecic?

Pozdrawiam.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Hej. Ma ktoś może namiary na kogoś kto dobrze a nawet bardzo dobrze ogarnia elektronikę w E39, w Ełku? Może też być w promieniu do 100km.Nie koniecznie jakiś warsztat ,może ktoś z forumowiczów ma kompa i oprogramowanie.Serdeczne dzięki za pomoc .
Opublikowano
Hej. Ma ktoś może namiary na kogoś kto dobrze a nawet bardzo dobrze ogarnia elektronikę w E39, w Ełku? Może też być w promieniu do 100km.Nie koniecznie jakiś warsztat ,może ktoś z forumowiczów ma kompa i oprogramowanie.Serdeczne dzięki za pomoc .

Ruciane Nida , wylot na Piecki - bodajże Tkacz ,ale nie jestem pewien . W Piszu , Deptuła jest ogarnięty , ale z terminami ciężko i zdarzają się poślizgi. Numerów niestety nie pamiętam do nich

EDIT

http://tkacz.mazury.info/

http://dobrymechanik.net/mechanicy/pisz/firma-kamaro-deptula-robert.html

Kamil
  • 2 tygodnie później...