Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzieki, zauważyłem jeszcze, że nerki ma po lifcie, ale mogl ktos miec taki grymas i sobie zmienil, bo nie wiadac ze by tam szczeliny gdzies nie pasowaly. Krzysiek88333 jak wyglada twoje auto? Bo widze ze Stalowej jestes to moze gdzies widzialem :)
Opublikowano

Witam auto bardzo ladnie prezentuje się na zdjęciach cena jest atrakcyjna, ja swojej nie oddał bym za te pieniądze. Z tych zdjęc to raczej nie dojzysz czy szpary sa ok i czy nie była bita bo jak nawet była i robił to ktos co ma pojęcie o tym to nawet pojedziesz na miejsce i bedzie trudno zauważyć, no chyba że dzwon był tragiczny.

Njlepiej obejrzeć w realu, przejechac się posłuchac silnika zawieszenie ect.

BMW to pełnia życia.
Opublikowano

Coupe z 1993 w dobrym stanie za 11000 zł Hmm śliska sprawa, warto podjechać jeśli nie masz daleko - wydaje mi się że to jakaś kombinowana furka, albo co gorsze przeszczep, chociaż mogę być uprzedzony bo nie słyszałem by ktoś za free furki rozdawał w dobrym stanie...

P.S. M-Pakiet to zestaw spojlerów + lusterka + lampy + wnętrze ...chyba... tam czegoś brakuje :norty:

Galeria moich pojazdów i ich historia

http://img149.imageshack.us/img149/6353/podpisoj3.jpg

Opublikowano

Samochód na pierwszy rzut oka wyglada dosyc ciekawie.

A co do ceny to mnie tez straszyli ze BMW coupe z 97 roku z dobrym wyposarzeniem za 16500 zł to musi byc juz złom. Ja sie na nia zdecydowalem wczesniej pojechalem do serwisu BMW ja sprawdzic i do "mojego" blacharza - okazało sie ze auto jest w BDB stanie.

Dodatkowo byłem tez w ASO BMW w ktorym moje auto bylo serwisowane i okazalo sie ze wszystko co pisze w ksiazce serwisowej to prawda (wystarczy dac im dowod rejestracyjny i oni moga sprawdzic co bylo u nich robione). Jak narazie zrobilem nim ponad 10 tys. km. i (odpukac) nic sie nie dzieje.

Wydaje mi sie ze jesli dobrze poszukac to zawsze znajdzie jest jakies atrakcyjne auto w dobrej cenie. Polecam oczywiscie przed kupnem takiego auta udac sie do serwisu i wydac te pare złotych na sprawdzenie samochodu zeby potem nie okazalo sie ze jednak ta cena byla zanizona umyslnie.

OWOCNYCH POSZUKIWAN I ZAKUPÓW!! :)

Opublikowano
No własnie sprawdzilem przed chwila i mam okolo 50 km i sobie chyba zrobie popoludniowa wycieczke. Zapytam tez o vin i sprawdze potem w domu czy oryginał :mrgreen: Na co jeszcze zwrocic uwage w 2.5 ?
Opublikowano
z doswiadczenia wiem ze BMW z 2.5l silnikiem bardzo czesto sa po dzwonie!!!! i to sprawdz w 1 kolejnosci najlepiej jakbys wzial kogos kto sie zajmuje blacharka! i jak chcesz sprawdzic czy auto było ostro uzytkowane to sprawdz hamulce bo o tym najczesciej zapominaja tacy goscie co chca upchnac auto wyksploatowane! ale najlepiej sprawdzic bude i motor oraz zawieszenie one sa najważniejsze!!!!!
Opublikowano
Pamiętaj przy gazie że butla ma homologacje na 10 lat- kiredy była montowana LPG?
Problem szachisty: zwalić konia czy posunąć damę :-)
Opublikowano
Bieniu ja bym za te pieniądze łyknął to.Chciaż powiem ci szczerze, że w niemczech za 1500 eurusów kupisz taką E36 i masz pewniaka !!
@@ nieważne jak,gdzie i za ile, ważne że BMW @@
Opublikowano
A ja bym nawet nie pojechal jej ogladac z jednego powodu: skoro wlasciciel nie napisal, ze instalacja gazowa to sekwencja, to na 90% jest to instalacja drugiej generacji. A ta instalacja to morderstwo dla tego silnika :evil: .

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano

bieniu a co ty zmieniasz auto?

moim zdaniem auto warte obejrzenia, kolor mi sie podoba bardzo...brązowy metalic...czy takie były w serii?

Opublikowano
bieniu a co ty zmieniasz auto?

moim zdaniem auto warte obejrzenia, kolor mi sie podoba bardzo...brązowy metalic...czy takie były w serii?

Tzn wiesz narazie sie przymierzam do zmiany i zbieram kase, bo szykowalem sie na koszt z 17-18 tys. A tu patrze autko za 12 z m-pakietem. Co do koloru to wydaje mi sie, że to oryginał. Dzwoniłem wczoraj do goscia cały dzień i poza zasięgiem ma telefon :mad2: No i oczywiscie nie pojechalem.

Opublikowano

Witam.Zacznę od środka,bo zdjęcie zamazane a widać chyba brak przycisku od schowka.Sprawa nerek wygląda tak,żeby sobie zmienić nerki trzeba cały grill wymieniać i takie rzeczy są raczej robione przy okazji stłuczki.

Co do ceny to podejrzana bo za same koła z oponami koleś by wziął ok.1500zł i załozył drugie zwykłe(bo pisze ze ma i dodaje) i już cena leci do 10.000zł.Mpakiet a widać fotele ma zwykłe.

Jeśli jest wszystko oki to jest wielka OKAZJA,ale jak masz blisko to podjedz i zobacz.

Krzysiek88333:

"ale juz tak jest ze bmki z wiekszymi silnikami sa tansze oid tych z mniejszymi!"

Akurat jest odwrotnie :duh:

Opublikowano
ja poelcam swoje bmw........ musze sie z nia rozstac niestety bo przyszedl czas na kolejne bmw. albo e-39 540i, albo e-46 coupe CI. dlaltego musze sprzedac swoja.