Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
haha wszystko fajnie pieknie ale nie wiem czy wiecie ze publikowanie tresci tej ksiazki bez wiedzy autora i wydawcy jest NIELEGALNE ktos złośliwy przyuwazy policja zablokuje serwer i bedzie tyle :worried: wiec czym predzej zlikwidujcie ten post... a tymczasem sprawdze czy moja drukarka chodzi, dawno jej nie używałem :mrgreen:
  • Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witaj!!

ja mam cos takiego po angielsku: "E36-ServiceManual-BENTLEY" zajmuje 95Mb niestey nie znam strony z ktorej to sciagnalem. Ksiazka z bliso 700 stronami, bardzo fajna ale po angielsku.

Opublikowano
świetna ksiązka. oglądałem ją ostatnio w opolskiej księgarni, koszt:63 PLN, wydawało by się że sporo ale ile pomoże... wielkie dzięki za wersję elektroniczną. pozdrawiam
Opublikowano
ja ściągnąlem oba pliki jednak nie mogę tego rozpakowac bo wywala bład i że plik jest uszkodzony... komuś udało się ściągnąć ten dwuczęściowy plik z pierwszego posta?
Opublikowano

Hej. Mówisz o "Sam naprawiam..." ??? Ja sciągnałem bez problemów ta książkę. Nie wiem na czym polega Twój problem. Ale na emulu też ją znajdziesz bez problemu. Podaj maila to spróbuje Ci to podesłać jak mi przez skrzynke przejdzie. A jesli sie nie uda przesłać to tak jak mówie jest na emule.

Powodzenia :cool2:

Sprzedam felgi aluminiowe 15"
Opublikowano

OK też udało mi się ściągnąć to za pomocą ARESA książkę też posiadam ale chciałem ją mieś w wersji elektronicznej

pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
kolego marcin_no moglbys wrzucic ten plik part2 na inny serwer? :cry: bardzo bym prosil bo part1 sciagnalem a tego part2 nie moge a probuje juz 4 dzien i nie moge...zawsze pisze mi ze musze poczkeac np 120 minut poczym wchodze po tych 120 minutach a tam pisze zeby poczekac np. 80...i tak jest za kazdym razem...ewentualnie poprosze na maila [email protected]. Z gory dziekuje :) pozdro bajo
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
zawsze pisze mi ze musze poczkeac np 120 minut poczym wchodze po tych 120 minutach a tam pisze zeby poczekac np. 80...i tak jest za kazdym razem...

Hmmmm kolego a masz możliwość zmiany IP komputera - ten serwer, z którego ściągasz książkę jest ustawiony na wykrywanie IP. Jeśli ściągnałeś za FREE 100MB - czyli pierwszą część musisz odczekać pewien czas aby dalej móc ściagać za FREE.

Jak masz możlwośc zmiany IP to zmień i następną część ściągasz za 2,0minuty :norty: :norty: :norty:

Pozdrawiam serdecznie

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano
ma ktos jeszcze ta ksiazke sam naprawiam? bo linki juz nie dzialaja :cry:

:doh: W tym wątku, w pierwszym poście są działające linki :doh: :mad2: :twisted2:

Opublikowano
ma ktos jeszcze ta ksiazke sam naprawiam? bo linki juz nie dzialaja :cry:

:doh: W tym wątku, w pierwszym poście są działające linki :doh: :mad2: :twisted2:

mi jakos nie dzialaja :duh: ale w innym watku sa tez :norty:

gdy pedzisz 270km/h to co widzisz przed soba to juz historia

Moja Kochanka - BMW 316