Skocz do zawartości

G50 SOP 11/26...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
4 minuty temu, JacekLZ napisał(a):

Dokładnie, paskuda, no ale cóż. Tak będziemy za 2-3 lata wyglądali w naszych G50.

IMG_4942.jpeg

Chyba Ty 😁 Ja będę dalej śmigał zadowolony G20.

• Odpowiedzi 859
  • Wyświetleń 45,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Kurcze wiedziałem że te linie boczną już gdzieś widziałem.

• Ładne. Tylko każdy potrzebuje innej ilości alkoholu....

• tomaszekp5
    tomaszekp5

Piękne auto. Za 10 lat wszystkie grzyby będą się zachwycać, że to był peak designu BMW, taka jest prawda :).

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Za dobrą masz sytuację finansową, żeby jeździć dziesięcioletnią furą i żeby Ci się nie znudziła 😄 trzymam kciuki!

a cegiełkę dorzuci jeszcze przebieg.

Ja raczej poszukam czegoś innego. Zobaczymy czy będzie w czym wybierać

Edytowane przez JacekLZ

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

F30 jeździłem bezusterkowo 10 lat 😀 i to niesławnym N20... dojechałem do 166kkm, ale fakt że traktuję auta dobrze i z szacunkiem. Dla mnie to coś więcej niż 4kółka... koleś nie mógł uwierzyć że auto jest w takim stanie mimo wieku. Mi też się tym autem dobrze jeździło do końca. I mam trochę nostalgię co do lekkości/zwinności. 340i F30 musiało jeździć i jeździ bajecznie 😀

G20 zostanie że ma na pewno dłużej, co najmniej 6 lat... może dożyje 10. Będzie projekt coś lekkiego na pewno, być może coś z V8... zobaczymy.

Edytowane przez macste

Opublikowano

Ładne ciekawe nowe kombi od BMW to M3 GT 😂 Jezu jakby się ludzie oglądali za tym.

17843213547428052347723019405824.jpg

1784321264009404411308936953706.jpg

Edytowane przez GrzegorzKo

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Zwłaszczaza tym agro spojlerem.

Opublikowano

dla mnie M3 i kombi to jest ogólnie jakis błąd w matrixie

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
2 godziny temu, JacekLZ napisał(a):

dla mnie M3 i kombi to jest ogólnie jakis błąd w matrixie

Też nie lubię kombiaków ale dla niektórych to game changer i chęć zakupu takiego auta co już rozumiem i szanuję wybór (jedno auto do wszystkiego). Na pewno dobry ruch BMW... pewnie z 30-40% produkowanych teraz M3 to kombiaki. M3 to już nie ekstremalne szybkie i bezkompromisowe auto z przeszłości (E30, E92) tylko bardzo szybka sportowa limuzyna która może być używana na co dzień przez rodzinę z dzieckiem.

Hardcorowiec który jest megafanem BMW i ma $$$ kupi M3CS w cenie podstawowego P911 😀

Opublikowano
  • Moderatorzy

Hejt na G80/G82 był większy kilka razy niż to co się dzieje teraz na nową M3, a jak jest obecnie wszyscy widzą.

Nowy model się opatrzy i będzie hitem. Sedan wygląda kozak.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
58 minut temu, macste napisał(a):

Też nie lubię kombiaków ale dla niektórych to game changer i chęć zakupu takiego auta co już rozumiem i szanuję wybór (jedno auto do wszystkiego). Na pewno dobry ruch BMW... pewnie z 30-40% produkowanych teraz M3 to kombiaki. M3 to już nie ekstremalne szybkie i bezkompromisowe auto z przeszłości (E30, E92) tylko bardzo szybka sportowa limuzyna która może być używana na co dzień przez rodzinę z dzieckiem.

Hardcorowiec który jest megafanem BMW i ma $$$ kupi M3CS w cenie podstawowego P911 😀

W DE i GB 50/50 😉

Całe lata Alpina miała tą przewagę nad M3.

Bmw z jakiegoś powodu uznawało, że ograniczenie oferty to jest dobry pomysł.

Zresztą Audi z rs6 miało i ma ten sam koncept.

Obecnie to ok 20-30% sprzedaży m3.

Alpina poszła z dymem, a szybkie kombi to świetna sprawa.

Każdemu wedle potrzeb.

BMW F20 - było

BMW G21  - było 

Opublikowano
Godzinę temu, Ponta napisał(a):

Hejt na G80/G82 był większy kilka razy niż to co się dzieje teraz na nową M3, a jak jest obecnie wszyscy widzą.

Nowy model się opatrzy i będzie hitem. Sedan wygląda kozak.

Wydaje mi się, że teraz to jest inna sytuacja niż z g20 czy g80. Wtedy np. bobry budziły emocje bo były kontrowersyjne, ale same projekty tych aut były bardzo dobre i wyglądały jak BMW. Teraz jest sytuacja zupełnie inna z 3 neue klasse, te projekty są po prostu brzydkie, całkowicie pozbawione proporcji, nie wyglądają jak BMW i nawet nie mają niczego kontrowersyjnego. Wiadomo, że to się jakoś z czasem opatrzy, ale emocji już budzić żadnych nie będzie, nie wspominając o tym że większość ludzi nawet nie odróżni tego od wielu współczesnych pospolitych modeli samochodów.

Edytowane przez Lukas68