Skocz do zawartości

opóźnienie w odbiorze.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na 318i touring realny termin to sierpień. Na a4 avant 35tfsi z tego co pytalem ostatnio - pazdziernik.
  • Odpowiedzi 5 tys.
  • Wyświetleń 565,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Gałkę od zmiany biegów też zmienili na knoba bo w razie wypadku łamała kolano... a wskazówki zastąpili ekranami bo rysowały oczy 🙂 Ehhhh

• Dzisiaj moja dojechała do salonu. W poniedziałek jedzie na ppf, do odbioru pewnie po świętach, chociaż handlowiec mówi że stanie na głowie aby była gotowa na wielki Piątek 🙂 

• Odebrałem swoje 330xd... po przejechaniu kilku kilometrów kogo obchodzi czy poducha jest plastikowa ... ten silnik wynagradza wszelkie braki !

Opublikowane grafiki

Opublikowano

zamawiałem 17.03 318i - deklarowany termin produkcji 17 tydzień roku, sprzedawca mówił, że odbiór czerwiec. Natomiast u innego dealera terminy były znacznie odległe.

Jak się domyślam, że każdy dealer ma pewną pulę zadeklarowaną wcześniej.

Opublikowano
zamawiałem 17.03 318i - deklarowany termin produkcji 17 tydzień roku, sprzedawca mówił, że odbiór czerwiec. Natomiast u innego dealera terminy były znacznie odległe.

Jak się domyślam, że każdy dealer ma pewną pulę zadeklarowaną wcześniej.

A co z restrykcjami? Ostrzegali cie, ze czegos moze nie byc w aucie?

Opublikowano
Sprawdził w systemie powiedział ze wrzuca na produkcje na kwiecień i po temacie. Zobaczymy jak to będzie faktycznie ? Nie mówił o żadnych restrykcjach
Opublikowano
Mam VIN ale o dziwo jak sprawdzam w dekoderach to wychodzi e46 316i :mrgreen: :cry2: mam nadzieje ze to tylko błąd dekoderów internetowych

Spokojnie. Według wielu stron, po wpisaniu mojego numeru VIN, okazuje się, że ja jeżdżę BMW 3 Series E46 318i Sedan z 1998 roku :lol:

Screenshot-20210327-211102-Chrome.jpg

Opublikowano
Sprawdził w systemie powiedział ze wrzuca na produkcje na kwiecień i po temacie. Zobaczymy jak to będzie faktycznie ? Nie mówił o żadnych restrykcjach

Ja zamawiałem w połowie lutego i termin na produkcję mam na maj, więc rzeczywiście chyba zależy to od dealera.

Opublikowano
Mam VIN ale o dziwo jak sprawdzam w dekoderach to wychodzi e46 316i :mrgreen: :cry2: mam nadzieje ze to tylko błąd dekoderów internetowych

Spokojnie. Według wielu stron, po wpisaniu mojego numeru VIN, okazuje się, że ja jeżdżę BMW 3 Series E46 318i Sedan z 1998 roku :lol:

Screenshot-20210327-211102-Chrome.jpg

Mam tak samo, bimmercat pokazuje moje auto jako 325i M50 (From 01.10.1990) E36 sedan USA Manufacture date: 02.1994 Steering: L Gearbox: A

Opublikowano
U mnie do dzisiaj po wpisaniu 8 ostatnich znaków w dekoderze wychodzi e91 320d. W serwisie wyszło, ze jakieś e91 ma dość podobny vin
6ff0d43911e3.jpg
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Musicie wpisywać pełny vin bo ostatnie 7 znaków nie jest już unikalne od jakiegoś czasu.

Dokładnie teraz trzeba używać pełnego vinu bo skończyły im się kombinacje na 7 znaków.

Opublikowano
Musicie wpisywać pełny vin bo ostatnie 7 znaków nie jest już unikalne od jakiegoś czasu.

Dokładnie teraz trzeba używać pełnego vinu bo skończyły im się kombinacje na 7 znaków.

Tylko właśnie ja wpisuje cały numer...

Opublikowano

W przypadku mojego G20 wyprodukowanego 10 marca działa mdecoder.com - przed chwilą sprawdziłem.

Pozostałe dekodery faktycznie podpinają samochód z USA z lat 90tych.

Pozdrawiam

Opublikowano

Tak, wiemy. Niestety większość ze stron bierze sobie te ostatnie 7 pomimo wpisania całego. Wychodzą potem takie kwiatki.

Opublikowano
Akurat dla mnie działa poprawnie i pokazuje cały VIN i konfiguracje po rozkodowaniu.
Opublikowano

Ten tez działa: https://bimmer.vin/

Ale tu masz 7 znaków więc nie rozkoduje Ci nowszego auta.

U mnie o dziwo tez poprawnie rozlosowalo.

Opublikowano
Moje dzisiaj wpadło do produkcji - status 112. Zamówione pod koniec stycznia. Bez lędźwi ale z Harmanem.
Opublikowano
Moje dzisiaj wpadło do produkcji - status 112. Zamówione pod koniec stycznia. Bez lędźwi ale z Harmanem.

Masz info czy bez lędźwi w obu fotelach czy tylko pasażera?

Opublikowano
Ja dostałem info ze w mojej 330i u kierowcy i pasażera bez lędźwi. Produkcja ostatni tydzień kwietnia, obsuwa z 10 marca.
Opublikowano
Ja dostałem info ze w mojej 330i u kierowcy i pasażera bez lędźwi. Produkcja ostatni tydzień kwietnia, obsuwa z 10 marca.

Słabo na maxa, i odbierasz bez lędźwi?

Opublikowano

Masz info czy bez lędźwi w obu fotelach czy tylko pasażera?

Niestety bez lędźwi w obu fotelach.

Opublikowano
Jak masz produkcje na koniec kwietnia, to moze jest szansa, ze sie wyprodukuje normalnie?
Opublikowano
Słyszałaś żeby miały być jakieś zmiany w kwietniu, czy raczej tylko liczysz na to, że czas leczy rany?