Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

O stary, fantastyczna obserwacja :)

Mi sie wydaje jednak, ze z lusterkami w 3-er jest jak z przyciskami na kierownicy - zmieniane sa randomowo z serii na serie :norty:

E46 - kwadratowe

E90 - oble, symetryczne z gory i z dolu

F30 - odwrotnie do G20

.

• Odpowiedzi 725
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

E46 - kwadratowe

F30 - odwrotnie do G20

widać że Helmuty nie obijają się w tym Munchen :lol:

ciekawy jestem jaki będzie kolejny pomysł odnośnie lusterek , najbardziej kosmiczne jak dla mnie i które powodowały że zachowałem się jak 12 latek jak ich zobaczyłem na lotnisku właśnie w Monachium kilka lat temu , to kamery zamiast lusterka od chyba e trona , takie dwa oczy terminatora .. fantastyczny widok

Opublikowano
Z tymi kamerami to bym tak w to nie wierzył, skoro praktycznie żaden hypercar ich nie ma, a tam koszty się nie liczą tylko wydajność/waga.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nawet może to nie kwestia kosztów tylko , mogły nie zdać egzaminu pod względem użyteczności
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Jeszcze lepsze jest to że e90 miało dwa rodzaje lusterek prelci/lci i według wielu te przedliftowe były ładniejsze :)

Opublikowano
W f30 lusterka miały faje plastikowe zabezpieczenie przed uszkodzeniem. Uratowało mi to raz obudowę w ciasnej bramie. W g20 brak takich wynalazków :duh:
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Świetnie wygląda :cool2:
Opublikowano
Wyglada bosko! Chyba trzeba sie zmobilizowac i cos zrobic, bo moje 3 tygodniowe auto po pobycie pod golym niebem wyglada oplakanie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bardzo elegancko się prezentuje :cool2:

Audi A4 2.0Tq /CompSport stage 1/

BMW F20 /CompSport stage 1/ - było

BMW G21 318d - jest

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
dzięki :) ceramikę dostał też gril i tylne chromy , oczywiście auto po 15 km i małym deszczu jest już z widocznym brudem , i znowu muszę wszystkim w domu pokazać zdjęcia , że naprawdę wyglądał obłędnie 30 minut temu.. ale tak jest z czarnym kolorem , cieszy zmysły na chwilę ale intensywnie , jak czarne espresso , żeby być grzeczny w porównaniach :wink: :lol:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dawaj Krakus, wrzuć mu lasery zamiast tych podstawowych LEDów.

na razie zbieram na upgrade pokoju hotelowego na wakacjach i na cholerne testy PCR :wink: :lol:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jaki zakres prac i jaki koszt usługi ?

nie pytałem co dokładnie robili , miałem się zgłosić po roku , to się zgłosiłem :) wiem że gril i tylne chromy dostały ceramikę bo były dołożone po zakupie , oraz naprawiony odprysk po kamieniu na masce . i informowali mnie że od przyszłego roku będzie już wosk nakładany bo jest bardziej optymalny w moim przypadku , tłumaczył dlaczego ale nic nie zrozumiałem , ale kiwałem głową :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
dzwonili do mnie z BMW wczoraj, że kierownica BMW ind. jest nie dostępna w sprzedaży obecnie , jedynie zostaje tylko możliwość dokupienia kierownicy M , znalazłem jedną kierownicę indyw. na ebay. z ACC , i pytanie : nie mając ACC , czy taka będzie pasować- elektronicznie- do mojego ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dokładnie rok temu jak dziś, odebrałem moje BMW

IMG20210604105037.jpg

Opublikowano

IMG20210604105037.jpg

Ile ?? :D Przecież tyle to robią diesle na taksówkach w Berlinie, w Polsce benzyniak max 8 tys. rocznie

Opublikowano

Wow, 37tyś w rok, sporo jak na zawód :)

Przewidziałeś takie przebiegi ustalając najem?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jak mówi przysłowie : jak się nie ma w głowie , to się ma w kołach :lol:

mam w umowie na 35tyś /rok , ale to już nie ma znaczenia , bo od kilku miesięcy wrzucam do skarbonki z naklejką : wykup BMW :wink:

natomiast z innej beczki, jak ktoś mieszka w Krakowie lub okolicy i kocha motoryzację , to koniecznie musi odwiedzić salon Lexusa na zakopiańskiej , stoi tam boski LFA , wg. Clarksona najlepsze auto którym jeździł w życiu do tej pory , szczyt szczytów sportowej motoryzacji w wydaniu japońskim , 2,5 miliona zł jego cena

Opublikowano
dzwonili do mnie z BMW wczoraj, że kierownica BMW ind. jest nie dostępna w sprzedaży obecnie , jedynie zostaje tylko możliwość dokupienia kierownicy M , znalazłem jedną kierownicę indyw. na ebay. z ACC , i pytanie : nie mając ACC , czy taka będzie pasować- elektronicznie- do mojego ?

Zrób sobie kierownicę individual, są firmy w Polsce co profesjonalnie przerabiają kierownice: https://www.google.com/search?client=opera&q=tuning+modyfikacja+kierownic&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

IMG20210604105037.jpg

Całkiem spory przebieg, prawdopodobnie nie przepadasz za dieslami :wink:

Audi A4 2.0Tq /CompSport stage 1/

BMW F20 /CompSport stage 1/ - było

BMW G21 318d - jest

Opublikowano
natomiast z innej beczki, jak ktoś mieszka w Krakowie lub okolicy i kocha motoryzację , to koniecznie musi odwiedzić salon Lexusa na zakopiańskiej , stoi tam boski LFA , wg. Clarksona najlepsze auto którym jeździł w życiu do tej pory , szczyt szczytów sportowej motoryzacji w wydaniu japońskim , 2,5 miliona zł jego cena

Sporo osób chwali to auto, ale jak patrzę na to wnętrze, to jakoś nie mogę tego brzydactwa ścierpieć. Tam wszystko w tych używanych modelach wygląda na wymacane/tłuste/zarysowane, jakby to było jakieś tanie auto udające droższe - szczególnie ta kierownica.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
prawdopodobnie nie przepadasz za dieslami :wink:

z pewnością nie przepadam za D :wink: