Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 725
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mam podobne zdanie w temacie felg, ale myśłałem, że będzie gorzej

Dziękuję @Alinho :cool2: a jak zobaczyłem ile kosztuje komplet opon zimowych Alpin 5 do tego rozmiaru , to dopiero w nich się zakochałem :wink: :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Te felgi na zimę, bo są łatwe w utrzymaniu czystości, a na lato 19" i już będzie fajnie.
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

Ładna czarnulka.

Jak będziesz szukał felg to się odezwij, mam dwa komplety 18 i jeden prawdopodobnie będę przed wiosną wymieniał.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dam znać jak zmienię zdanie odnośnie kół , dzięki Radek ! :cool2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

@acc07 :D :cool2:

@kamil19_04 ok , jak na razie jeżdżę jak emeryt do 140 a na lewy pas jestem tylko żeby wyprzedzać kolejną ciężarówkę , i ciągle dzwonię do różnych ludzi z BMW connected , najbardziej mi się podoba akcent pana z Concierge .. trochę niemiecki :P

Opublikowano
@acc07 :D :cool2:

@kamil19_04 ok , jak na razie jeżdżę jak emeryt do 140 a na lewy pas jestem tylko żeby wyprzedzać kolejną ciężarówkę , i ciągle dzwonię do różnych ludzi z BMW connected , najbardziej mi się podoba akcent pana z Concierge .. trochę niemiecki :P

A jak dynamika silnika? Zaskoczony?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
daj mi 3 tygodnie tak żebym przekroczył 2000km , wtedy będę mógł w pełni wykorzystać możliwości auta i coś sensownego napisać.
Opublikowano
Fotki w pierwszym poście :8)

G20 w wersji golas jest bardzo ładne, nawet to jasne wnętrze z drewnem (a nie lubie jasnych tapicerek).

Te drewniane panele robią na mnie bardzo dobre wrażenie - wszystkie!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dzięki Radek ! auto faktycznie ładne i mi sie bardzo podoba , a najbardziej elegancko wyszły pasy bezpieczeństwa ! są kremowe ! jak zapinam pasy w tym aucie czuję się jakbym założył krawat :mrgreen:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

@kamil19_04 dziękuję :cool2: , tam jest pakiet 500+ :wink:

@dzbpl Dziękuję :cool2: podstawowe zegary też maja tą technologię , ale się różnią - u Ciebie mają bardziej sportowy design-

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Poprawiłem Ci fotki w pierwszym poście.

Ten BBCode z tego hostingu nie działa, trzeba niestety używać opcji "kopiuj adres obrazka" w przeglądarce a potem pisząc posta wstawić go pomiędzy znaczniki IMG.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

@Randall ok , Bardzo dziękuję ! :cool2:

@Yarwa :lol:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sa takie preparaty w sprayu na koty. Psiknij gdzies w okolicy kol i zderzaka. Moze zadziala.
Instagram: @kolczasty