Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktos zamawil dywaniki materialowe do bmw g20 :mrgreen:

Szukam jakis spraqdzonych, i najlepiej aby material byl jak orginal. Dywaniki ori sa takie milusie :mrgreen:

Ma ktos sprawdzony link ? :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tylko ori. Reszta szkoda pieniędzy.

Dokładnie.

Nawet ori w g20 nie są tak grube jak w starszych bmw a zamienniki to już całkiem tragedia.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

W zeszłym roku 500 z hakiem kosztowały. Wszystko do góry poszło :cool2:

Na ebayu wyrwiesz za te 500 zł, albo strona z częściami do BMW, tylko domena .de.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Są na allegro nowe welury ori do g20 za 300zł.

Ja ostatnio szukałem.do f06 kupiłem 2x zamiennik drogi welurowych i poszly do kosza bo były słabe i to samo z zamiennikiem gumowych w sumie 600zł do kosza. Ostatecznie kupiłem ori welurowe za 700 i gumowe za 500 ;) tak mimo wszystko jest najtaniej.

Opublikowano

Wystarczy trochę chęci :mrgreen:

https://allegro.pl/oferta/dywaniki-welurowe-poliamid-do-bmw-3-g20-g21-19-9424434766?utm_source=notification&utm_medium=cartWithPayment&utm_campaign=cef7b135-c856-4150-84eb-687c2d87cdd6&snapshot=MjAyMi0wMS0wM1QxOTo1Mjo1Ni40MDVaO2J1eWVyOzZjYTVkZTRmMTM4YTliZDNmODZlMTc0ZWIyOGYzYmQyMjg3ZmM3MmU2NWZkODNjMjJmZDU5ZTE0ZDY0NzBlNzI%3D

Teraz tak

Pani musi poprawić dywanik kierowcy i dywanik pasażera przód, są ciut za krótkie. Poprawi i prześlę mi do akceptacji, jeżeli będzie ok to będziemy mieli hit i będę je polecał w 100%

Wykonanie:

- przód dywaników taki jak oryginał, ten sam welur, ta sama jakość

- spód dużo lepszy bo GUMOWANY

- dodaje stopery, RZEPOWE , które sobie montujemy

jestem narazie mega zadowolony i czekam na poprawkę :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Takie dywaniki nigdy nie pasują i nie leżą tak jak oryginał.

Dodatkowo często się odkształcają właśnie przez inny spód. Wg mnie nie warto.

Opublikowano
Takie dywaniki nigdy nie pasują i nie leżą tak jak oryginał.

Dodatkowo często się odkształcają właśnie przez inny spód. Wg mnie nie warto.

No to ciekawe. Moje dywaniki ori poszly do firmy odrysuja moje i zrobia takie same :norty:

Beda lezec jak ori , bo juz samo wykonanie jest jak ori.

Zreszta ori dywaniki robine sa w polsce i mozna je spokojnie podrobic :mrgreen:

Opublikowano
Jak to ? Ja mam oryginały z rzepami, następny bonus? :D

Tez mam rzepy w podlodze do ori dywanikiw, ale malo firm robi rzepowe mocownia aby pasowalo do fabrycznych :mrgreen:

Opublikowano

Powaznie chce wam się pierniczyć z podróbami ?

Docinać, przmierzać, porównywać, mocowania dobierać, wysyłać, poprawiać itd itd

To wszystko żeby zaoszczędzić 150 zł ?

Opublikowano
Powaznie chce wam się pierniczyć z podróbami ?

Docinać, przmierzać, porównywać, mocowania dobierać, wysyłać, poprawiać itd itd

To wszystko żeby zaoszczędzić 150 zł ?

Dzisiaj sa za 300 pln na allegro bez fv, a jutro ich moze nie byc. Moj dywanik kierowcy po 15 tys juz w miejscu piety zle wyglada. Wiec jak mam kupowac co 15-20 tys dywaniki to wole jednak nie czekac na okazje.

Opublikowano
Mnie lekko wydeptany dywanik podczas jazdy nie psuje komfortu :lol: nie zaglądam pod kierownicę.

Ja je wymieniam tak co półtora sezonu - nie zależnie od marki. A pisanie że oryginalne są jakieś wyjątkowe niby w czym. Teraz mam pick up z allegro - wszystko działa idealnie. (nie było takich oryginalnych - były tylko gumowe ktorych nie nawidzę). Dla mnie niczym się nie różnią od tych z BMW. Wszystko pasuje działa. Dywan to dywan nie tworzył bym jakieś wielkiej filozofii. Tym bardziej że te oryginalne BMW są produkowane w PL. A nie w Dubaju przez księżniczki

Opublikowano
Dobrze widzę że żadne bmw g20/21 nie ma spryskiwaczy przednich reflektorów? To ciekawe. W każdym aucie zawsze miałem a tu odmiana będzie teraz.
Stop Electric GO V8. 2 litry to może mieć czajnik ;D