Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 219
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

16,0% + belki dachowe i pojemnik oryginalny.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

Swoja droga to kompletny bezsens, ze wsszystkie dodatki sa najdrozsze wlasnie w Pl :mad2: .

Te same rzeczy kosztuja 500$ w USA, 1000 EUR w Niemczech, a w Polsce ... 5.600 PLN :duh: .

Nie wiem czym kieruje sie Polska centrala ustalajac wyzsze ceny niz w DE...

Opublikowano

Nie wiem czym kieruje sie Polska centrala ustalajac wyzsze ceny niz w DE...

Akcyzą ...

"Albo GRUBO albo WCALE"
Opublikowano
Tylko akcyza to 18,6 %. A cennikowo róznice wychodzą na poziomie 40-50%. Dodatkowo wersje DE/UK są lepiej wyposażone w standardzie w niższej cenie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak na nowy model to rabat i tak dobry. Sprzedawcy "żerują" na tym, że większość kupujących chce samochód w tym roku (z wiadomych względów) a ilość egzemplarzy z datą dostawy 2018 jest niewielka.
Opublikowano

Czy ktoś z Was zamówił może elektrycznie chowaną roletę bagażnika?

Z tego co pamiętam w cenniku nie było tej opcji, a widzę, że zamówienia w DE mają taką możliwość.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z tego co wiem to do PL przypłynęły pierwsze samochody demo. Może to jeden z nich?
Opublikowano
Był kompletnie bez żadnych danych dealera/etc. Być może prywatny import z DE (tylko skąd rejestracja PL) - tam odbiory mają od 2 listopada.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Z innej bajki...

Jak dostałem VIN na F15 to mogłem śledzić jego podróż do Europy przez stronę:

https://www.2wglobal.com/webapps?url=https%3A%2F%2Fatt.2wglobal.com%2Fgstattweb%2Focean.do%3Fmethod%3DgetDefaultOceanQuickSearchPage

Trzeb było wpisać VIN w pole Cargo ID. Tego pola teraz nie ma... Czy nadal można przez tą stronę śledzić samochód? Gdzie wpisać VIN w tej sytuacji?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Potwierdzam. Wczoraj miałem "prywatny" pokaz zafoliowanego na parkingu.

Panowie, macie jakis namiar gdzie sie udac po dobry rabat?

Opublikowano
Witam a jakie silniki zamówiliście myślę o 40i dla żony bo kończy się leasing na Sportage, oraz czy warto zamówić u brokera np. w Select Automotive czy mocno walczyć o cenę w salonie, nie wiem też czy brać leasing operacyjny czy comfort lease. Pozdrawiam.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tez zastanawiałem sie nad silnikiem ale ostatecznie zdecydowałem sie na diesla. Mam 3 litrowa benzyne w mojej 6 F13 i jak zdałem sobie sprawe ze w suvie bedzie to palic +30% (wieksza masa,4x4,aerodynamika) to wymiekłem. Suvem chciałbym komfortowo podrozowac z rodzina a nie planowac przed podroza na ktorym zjezdzie z autostrady bede musiał znow tankowac.
Opublikowano
Ja początkowo byłem zdecydowany na 30d, ale po jeździe próbnej X3 M40i zdecydowałem się ostatecznie na 40i. W decyzji pomógł mi wolny slot na produkcję w tym roku ;), ale też bardzo pozytywne opinie mechaników z którymi rozmawiałem w BMW o 40i (i ogólnei recenzje silnika B58) i raporty spalania z USA (9l na autostradzie). Bak w 40i ma 83l, więc mam nadzieję, że w trasie w długich podróżach 700-750km pomiędzy tankowaniami jest jak najbardziej realne. Oczywiście życie to zweryfikuje i na pewno podzielę się raportami spalania ;).