Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pojawiła się nowa wersja map do pobrania w connected drive.

Aktualnie najnowsza wersja to 2018-1

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki za informację.

Tylko, że już ponad miesiąc czekam na aktywację aktualizacji w connecteddrive, "bo mają jakiś problem i musieli zgłosić do Monachium" :evil: Obsługa delikatnie mówiąc pozostaje wiele do życzenia...

Opublikowano

Nie narzekaj, ja czekałem 45 dni na restart 3D Remote View - po czym po restarcie okazało się, że ... znowu trzeba "gonić Monachium"

45 dni naprawy bez efektu

PS

A odnośnie map - sugeruję, abyście zgłaszali uwagi na [email protected] z propozycjami dodawania ważnych ulic (pominiętych obecnie w traficu) do RTTI - ja zgłosiłem ostatnio dwa odcinki, mają być od mapy 2018-2 :) - teraz wysłałem do nich kilkanaście kolejnych propozycji - jak to naniosą, to po Krakowie w końcu będzie można jeździć płynnie

Opublikowano

Witam,

troche inny model bmw (f46) ale mam problem z RTTI, jak wlaczone to navi glupiej (dwa tygodnie temu samo podczas jazdy zaczelo przeliczac trase bez powodu I sie zwiesilo), serwis 2 razy "dlubal" I kazali wylaczyc RTTI I czekaja na odpowiezd z Monachium jak to naprawic.

Mial ktos cos podobnego?

Ciekawostka, po ich "naprawach" nie wgrali mi nowych map (2018-1) bo trzeba zaplacic-co zawsze robili bez gadania sami :duh: I jak sam to robilem to walnelo komunikat ze soft na pendrive z mapami jest starszy niz w aucie? Jak im powiedzialem o tym to mnie zlali kompletnie :nana:

• 2 lata później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Czy ktoś ma już w bmw download manager mapy 2020?

Czekam od kilku miesięcy i stale jest 2019-4.....

Opublikowano
Tu jest wersja Live , to chyba bedzie wersja do aut z live cockpit czyli z końca 2019 i 2020 , ja mam z 17 roku z mapami evo, tu madal jest 2019-4.
Opublikowano
Ja wchodziłem BMWDownloadManager i niestety dla mojej g30 dalej jest 2019-4 ?? Ok chyba, że to prima aprilis :)

Sprawdz jeszcze raz bo mnie też sie pojawiła bodajże 3 dni temu a sprawdzałem codziennie ;)

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
2 dni temu miałem automatyczną aktualizację... Roadmap evo 2018-4 aktualna wersja 2020-1
Opublikowano
Aktualność danych nawigacyjnych to porażka w mapach BMW. Codziennie przejeżdżam drogą, która otwarta została w lipcu 2018 roku a na aktualnych mapach ID6 nadal jej nie ma...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Tak się zastanawiam, czy jeżeli jest już ID7 to robią wsparcie dla ID6

U mnie tak samo jeszcze 2019-4

Wsparcie jest nawet dla nawigacji z bmw e60 przedliftem wiec o to bym się nie martwił :)

Opublikowano
Czy po rozpakowaniu też zajmuje Wam 32,7GB i nie mieści się już to na pena o pojemności 32GB? Zawsze był wystarczający, a teraz mam komunikat przy kopiowaniu, że brakuje 700mb wolnego miejsca na USB...