Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://wetransfer.com/downloads/eedc7478abd13b27b7a046d8a335162e20181010105113/2666f6373d0aacee2d141b05cf2c659f20181010105113/ceeb1a/preview/e9af89d2cabe3a0d48fbc66fa4c8ed7920181010105113

Nie lepiej z ringami ?

Jedyne czego mi brakuje , ale wole Golfa niz poliftowe DRL w F30 i tylne ledy , ni to pręgi ni falbany - dramat. Jeśli miałbym F30 LCi , to chyba zrobiłbym downgrade do PreLci

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jeśli miałbym F30 LCi , to chyba zrobiłbym downgrade do PreLci

Chyba jako jedyna jednostka w populacji właścicieli F30 ;-)

kupię 540i E39 po lifcie, sedan
Opublikowano
Jeśli miałbym F30 LCi , to chyba zrobiłbym downgrade do PreLci

To jest nas dwóch :8)

Co do G20 - mam nadzieję, że na żywo auto będzie robiło lepsze wrażenie bo na fotografiach ta "azjatycka" stylistyka zupełnie mi nie leży.

Opublikowano
Bardzo ładna... trzeba się przejechać i jak bedzie ok, to zamówić ;-)

ciekawe kiedy będą mieli demówki w ASO żeby pojeździć?

Najpewniej w marcu/kwietniu.

Opublikowano
Właśnie mam golfa 7 jako auto zastępcze i w życiu bym nie powiedział, że ten gruz bez wyrazu, bez jakiegokolwiek prowadzenia jest w czymkolwiek lepszy niż Bmw...
Opublikowano
Zawsze się zastanawiam skąd się biorą takie januszowe komentarze, że nowe BMW jest albo podobne do jakiegoś innego samochodu, albo gorsze od poprzednika... I znamienne jest to, że komentarze takie najczęściej piszą osoby, które na nowy samochód sobie pozwolić nie mogą.

-

To nowe BMW 3 jest śliczne i tylko czekam aż będzie dostępny model M340i xDrive - wtedy podjadę do salonu i zamówię swój, ponieważ uwielbiam właśnie trójkę.

-

Pozdrawiam wszystkich miłośników bawarskiej marki.

Ja też czekam na m340i :-). Może jak zamówimy dwie naraz to będzie taniej :-)

matekBMW siedzenia nam już do m340i składają ;-)

• Członkowie klubu
Opublikowano
Im więcej zdjęć ogladam, tym mi bardziej podchodzi G20. Aczkolwiek jedna rzecz mi nie pasuje w nowych BMW- kształt świateł do jazdy dziennej. Zupełnie niepotrzebne kombinacje i udziwnienia. Kiedyś były ringi, było wiadomo, że jedzie BMW. A teraz? Kombinacje jakby się pijany grafik dorwał do programu graficznego :duh:
Opublikowano
Fakt faktem nowa trójka jest podobna z DRL właśnie do golfa. Gdybym nie dostał teraz golfa to bym nie zwrócił na to uwagi ale postawcie oba auta od przodu i zobaczycie podobieństwo. Trochę mnie to denerwuje
Opublikowano
Zawsze się zastanawiam skąd się biorą takie januszowe komentarze, że nowe BMW jest albo podobne do jakiegoś innego samochodu, albo gorsze od poprzednika... I znamienne jest to, że komentarze takie najczęściej piszą osoby, które na nowy samochód sobie pozwolić nie mogą.

-

To nowe BMW 3 jest śliczne i tylko czekam aż będzie dostępny model M340i xDrive - wtedy podjadę do salonu i zamówię swój, ponieważ uwielbiam właśnie trójkę.

-

Pozdrawiam wszystkich miłośników bawarskiej marki.

Ja też czekam na m340i :-). Może jak zamówimy dwie naraz to będzie taniej :-)

matekBMW siedzenia nam już do m340i składają ;-)

No no widziałem. Mam nadzieje, że wytrzymają nacisk nastoletniej dupeczki z klubu

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza

Opublikowano

Samochód śliczny. Ale tył to wypisz wymaluj Lexus IS. Skopiowali od Japończyków. Kształt lamp, przetłoczeń, klapy bagażnika itp. Szkoda, że odchodzi już do lamusa czas przycisków i pokręteł wewnątrz. Po Mercedesie, Audi, Volvo, czy Lexusie bym się tego nie spodziewał. Już dawno odeszli od tego i poszli w milion tabletów ale BMW jako ostatnie premium stawiało na tradycję. Teraz już i to się zmieni. Znak czasów.

G20 w sprzedaży od marca. G21 od wakacji. Liczę na spadek wartości F31, bo przymierzam się do zakupu jakieś 4-5 letniej używki w ON.

www.kancelariaturowski.pl
Opublikowano
Myślę że pokrętła kiedyś powrócą i dana firma przedstawi to jako innowacyjne rozwiązanie wspomagające wygodę kierowcy. Tak jest w przypadku dźwigni kierunkowskazów w nowym g20 gdzie znów jest normalny skok. W mojej 5 f11 do dziś nie mogę się przyzwyczaić do tego rozwiązania.
Opublikowano

audi z tymi tabletami wygląda jak kupa xD a szkoda bo fajne auta to były, ale ze względu na wciskanie wszędzie tego szmelcu

odradzam zakup, bardzo brzydko wygląda tablet z tłustymi palcami na ekranie ;)

Mam nadzieje ze w G20 bedzie standard licznik klasyczny. Ten cyfrowy z F30 jeszcze ok.

xD Po trzecie rozwalają mnie ludzi co piszą, że audi jest technologicznie do przodu.

Słuchajcie ja ostatnio zamontowałem tableta do fiata 126p i czy ten fiacik jest technologicznie dalej od bmw? xDDD

Kupię:

- Listwy hexagon wnętrza

Opublikowano
O trzy pokrętła mniej... Co nie musi zaprzeczć funkcjonalności i wygody.

No właśnie o to chodzi. Co generacja, to 3-4 przyciski/pokrętła mniej. Jak porównam liczbę przycisków/pokręteł w swoim e91, z tym co oferuje g20 to łezka się w oku kręci, a samochody dzieli raptem 8 lat.

W następnej generacji trójki "h", pewnie zamiast wielofunkcyjnej kierownicy, zrobią kierownicę otabletowaną :mrgreen:

Opublikowano
Mnie najbardziej zaskakuje panel klimatyzacji z guzikami zamiast pokręteł. Takie rozwiązanie ostatnio było w... e46 i było mocno irytujące.

mnie akurat sie podoba ;)

Kupię:

- Listwy hexagon wnętrza

Opublikowano

Moim zdaniem to naturalna kolej rzeczy.

Nie mogą stać w miejscu. My możemy kręcić nosem na każdą ze zmian tylko co wtedy mielibyśmy nowego w G20? Z fabryki wyjechałoby F30 z szerszą nerką albo inną lampą. :wink:

Po za tym patrząc na konkurencje i to co pakują do swoich wnętrz, to BMW na prawdę robi to w sposób subtelny. :wink:

A co to postępu technologicznego to już chyba przykład z fiatem 126p daje do myślenia.

O masie rzeczy, które zostały zmodyfikowane w stosunku do F30 nawet nie będzimy mieć bladego pojęcia. :wink:

Mnie się podoba! :D

BMW F31 320d ED (N47T) - Mobil 1 ESP 5W-30 + AR9200

BMW F20 118d (B47) - MOTUL 8100 X-CLEAN+ 5W-30

Opublikowano

No właśnie o to chodzi. Co generacja, to 3-4 przyciski/pokrętła mniej. Jak porównam liczbę przycisków/pokręteł w swoim e91, z tym co oferuje g20 to łezka się w oku kręci, a samochody dzieli raptem 8 lat.

W następnej generacji trójki "h", pewnie zamiast wielofunkcyjnej kierownicy, zrobią kierownicę otabletowaną :mrgreen:

Raczej 13 lat, bo e91 jest produkowane od 2005r jak dobrze pamiętam

Opublikowano

Raczej 13 lat, bo e91 jest produkowane od 2005r jak dobrze pamiętam

Mając model z końca produkcji to może je dzielić nawet 6 ;) Ale rozumiem, że tobie chodzi o moment prezentacji modelu.

TKHolding Architecture BIM VR

http://www.tkholding.pl

http://www.facebook.com/TKholdingPL

http://www.youtube.com/c/TKHolding

Film "Dlaczego Polacy boją się elektryków?" =>

Opublikowano

Mając model z końca produkcji to może je dzielić nawet 6 ;) Ale rozumiem, że tobie chodzi o moment prezentacji modelu.

Da. O to chodziło przedmówcy, a mi chodziło o rok z dowodu.