Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą w polsatowskich informacjach usłyszałem że 6 sierpnia Robert Kubica zadebiutuje w wyścigu głównym w GP Węgier a zastąpi Jacques Villeneuve.

Mam nadzieję że pokaże się z jak najlepszej strony :D

Jak narazie żadnej informacji na oficjalnej stronie formuły pierwszej nie ma ale mam nadzieje że to prawda i informacja taka pojawi sie niebawem :)

Opublikowano

Czułem w kościach :mrgreen: że dadzą mu szansę pod koniec sezonu ale nie myślałem że tak szybko :jawdrop:

Zobaczymy jak mu pójdzie :)

TV4 w weekend chyba pobije rekordy oglądalności :mrgreen:

Opublikowano
Czułem w kościach :mrgreen: że dadzą mu szansę pod koniec sezonu ale nie myślałem że tak szybko :jawdrop:

Zobaczymy jak mu pójdzie :)

TV4 w weekend chyba pobije rekordy oglądalności :mrgreen:

100 % ogladalnosci gwarantowane :norty:

www.kubica.pl

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano
Właśnie słyszałem na RMF-ie :D 3mam kciuki! :cool2:

Pozdrawiam!

Paweł

Kiedyś było: e36 325i, e39 540i, e38 740i, e53 3.0d, e65 745i, e39 M5

Opublikowano
Akurat w tym czasie bede na Węgrzech :D , pasowałoby obejrzec rodaka :D

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
nie wiem ktos czy sa jeszcze bilety ?? bo patrzylem na wegierska strone ale nie kumam tam wiele

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

hmmm... :think:

to jest to... KUBICA im pokaże... :mrgreen: :D :cool2: :dance:

tylko by nie zapeszyc... no i obowiazkowo (nakaz odgórny... :mrgreen: ) wszyscy trzymać kciuki... :cool2: :cool2: :cool2:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano

YEAH!!!! :dance: :dance:

Byłem tego pewny od początku sezonu, ale wtedy byłem większym optymistą - myslałem że jego start będzie wynikiem dobrej jazdy (choć źle nie jeździ :naughty: ), a nie brakiem dyspozycji zawodnika z podstawoewego składu.

Jeszcze Robercik IM pokaże!!! Zobaczycie. Wierzę w Niego.

E39 TOURING - i nic mi więcej nie potrzeba (narazie :-)
Opublikowano (edytowane)
Proponuję zakup biletów za 3060 eur. Ochrona uszu gratis. :mrgreen: Widać ceny droższych biletów są na poziomie zaawansowania technicznego bolidów. Jeżeli Robert w tym wyścigu będzie równie dobrze jechał jak jego kolega po fachu Nico Rosberg w Bahrain'ie (także debiut), to będzie to bardzo udany start Polaka w F1. Edytowane przez Majowy
Opublikowano
:duh: szkoda ze nie mam paszportu to bym pojechal i probowal za wszelka cene wejsc na tor aby obejzec Roberta na zywo :). A tak to zycze mu samych zakretow i gumowych band okalajacych tor. No i oczywiscie relacja w TV4 obowiazkowa

BMW czyli Bardzo Miły Własciciel

E60 523i 2007

(oo=[][]=oo)

Ex: BMW E-30 318iS M42 90'

Opublikowano

Czy bylo az tak zle :?:

Nie chce mi sie wierzyc :duh:

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano
Byłem tego pewny od początku sezonu, ale wtedy byłem większym optymistą - myslałem że jego start będzie wynikiem dobrej jazdy (choć źle nie jeździ :naughty: ), a nie brakiem dyspozycji zawodnika z podstawoewego składu.

A jednak myliłem się!!! :lol: :lol:

Wszystko wskazuje na to, że Robert swoją dobrą jazdą wywalczył to miejsce w GP Węgier. Nie ma żadnej oficjalnej informacji jakoby Villeneuve nie startował z powodu obrażeń po starciu z bandą. Nie wiem czy pamiętacie jak parę GP temu chodziły plotki, że Hainfeld źle się czuje i Kubica miałby go zastąpić, to od razu Robert mówił, że w taki sposób nie chciałby debiutować na torze F1. A w tej sytuacji jaka teraz jest, ani słowa o tym.

Kubica poprostu zasłużył na ten występ i nie bedę zdziwiony jak zdobędzie jakiś mały punkcik albo parę, ale na pewno wypadnie lepiej od Hainfelda.

TYM WYŚCIGIEM ROZPOCZYNA SIĘ WIELKI SUKCES ROBERTA KUBICY!!!

E39 TOURING - i nic mi więcej nie potrzeba (narazie :-)
Opublikowano
Xtra - to jest lux wiadomość - no i znaczek bmw na kombinezonie :norty:
BMW = Będziesz Musiał Wyprzedzać :-)