Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolega ma mazde 3 salon polska rozcink 2014. kupił ją w 2016 za 54 tysiące i mowi ze dzisiaj sprzedałby za tyle samo - to jest trzymanie wartości

natomiast co do bmw to z mojej wiedzy wynika ze najlepszy rezydual przynajmniej wg bmw ma x1 oraz 5 g30

• Odpowiedzi 779
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kończy mi się leasing G30 i chcę zamówić F90.

Wyklikałem sobie konfigurację na około 690k i chciałbym z tego urwać ile się da. Czy rabat w większy niż 18% jest realny? Czy ma ktoś doświadczenie z zewnętrznym finansowaniem i jego wpływem na rabatowanie? Z tego co słyszałem auta serii M nie wchodzą do ofert promocyjnego leasingu BMW FS i liczy się to dość średnio.

Będę wdzięczny za wszystkie informacje.

Opublikowano
kolega ma mazde 3 salon polska rozcink 2014. kupił ją w 2016 za 54 tysiące i mowi ze dzisiaj sprzedałby za tyle samo - to jest trzymanie wartości

natomiast co do bmw to z mojej wiedzy wynika ze najlepszy rezydual przynajmniej wg bmw ma x1 oraz 5 g30

A ruda jeszcze nie zjadła tej Mazdy 3?

Opublikowano
Kończy mi się leasing G30 i chcę zamówić F90.

Wyklikałem sobie konfigurację na około 690k i chciałbym z tego urwać ile się da. Czy rabat w większy niż 18% jest realny? Czy ma ktoś doświadczenie z zewnętrznym finansowaniem i jego wpływem na rabatowanie? Z tego co słyszałem auta serii M nie wchodzą do ofert promocyjnego leasingu BMW FS i liczy się to dość średnio.

Będę wdzięczny za wszystkie informacje.

Mój znajomy zrobił 22% na auto do konfiguracji, select oferował bodaj 27% ale na model już wyprodukowany. Generalnie trend jest taki że na stock bez pakietu competition powinieneś wyrwać lepsze % bo generalnie lud pożąda competition.

Opublikowano

7-er jest dość dobrze rabatowane. Zaczynając rozmowy o 8er sprzedawca od razu zasugerował, że rabat na 7mkę będzie sporo wyższy. A dokładniej ok. 23-24% w stos. do 15% na początek na 840. Trzeba mieć na uwadze, że za ok. 2 lata będzie następca serii 7.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Będę atakował temat M5, może ktoś polecić handlowca?

Liczę, że to 20% jest realne, biorąc pod uwagę, że za rogiem czai się już lift.

Opublikowano
chyba jest realne, bo jak popatrzysz na ogłoszenia dealerów na otomoto to dają ok 18%, więc 20 jest spoko do ugrania
Opublikowano
Polecam Bawaria Motors - rabaty są naprawdę atrakcyjne - zwłaszcza przy zakupie samochodów nowych ale uprzednio zarejestrowanych przez dealera.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Polecam Bawaria Motors - rabaty są naprawdę atrakcyjne - zwłaszcza przy zakupie samochodów nowych ale uprzednio zarejestrowanych przez dealera.

Tylko jeśli przeanalizować, że kilka m-cy gwarancji w plecy, drugi właściciel, leasing promocyjny nie wchodzi w grę to oferta kilku oczek na plus często staje się mniej atrakcyjna.

Na G31 z 2019r skonfigurowaną za ~290 tyś miałem ofertę na ~215 tyś czyli około 25% rabatu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja na G31 model 2019 zarejestrowany koniec 2019 dostalem 28,5% upustu. Natomiast nie jest to zaden cud bo na Audi A6 można dokładnie taki sam dostac.

W koncu zostało na BMW ale czytajac opinie o niestabilnosci przy bocznym wietrze nie wiem czy to dobry wybór....

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Szanowni, jest akcja dużych rabatów wyprzedażowych na nowe G30 z 2019 roku. Jeśli, ktoś jest konkretnie zainteresowany to zapraszam na priv.
Opublikowano
Jeżeli chcecie zamówić G30/G31 do produkcji to mam 29.5%, na stok to samo. wyłączając M. Moje finansowanie lub oddaję cały rabat za jakieś symboliczne $$$. Nie ma żadnych kaucji, odbiór u delaera, nie żadne importy. Mam maksymalne warunki na wszystkie modele oprócz M oraz bez comfort Lease.
Opublikowano
Rabaty, to będą za dwa miesiące, kiedy sprzedaż legnie w gruzach. Zamawianie dzisiaj auta to zwykła głupota, konsekwencje wirusa w gospodarce będą tragiczne w skutkach, nie wspomnę o samochodach już wyprodukowanych i autach w leasingu, które będą odbierane przez banki, bo firmy zwyczajnie nie będą w stanie opłacić rat.
Opublikowano
Zgadzam sie. Za kilka miesiecy bedzie do wyboru do koloru używek na gwarancji fabrycznej za poł ceny a dilerzy i producenci beda dawac suport na 40% upustu na samochody nowe żeby tylko zeszły.
Opublikowano
Haha jeszcze może dopłacać będą... Predzej wstrzymają produkcje i zamką się niektore salony niż beda na takie rabaty robic. Jak zmieniali przepisy leasingowe tez tak mowili. Czas zweryfikował... ceny poszły w gore.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Mam 30% rabatu na g30 540

Pytanie kto da więcej ? :) ma ktoś może jakaś dobrą sztukę w lepszej cenie ?

Ważne pytanie czy auto stojące na placu czy do produkcji

Ja najlepszą ofertę na moją konfigurację uzyskałem w Częstochowie, polecam tam salon jak i dalsze załatwianie spraw jeżeli chodzi o serwis. Nie jest to reklama, bo osobiście wolę jechać tam na wymianę oleju (ponad 300km w jedna stronę) niż bliżej np: Warszawa