Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co widziałem w demówkach, będą takie jak koledzy podsyłali.

Ps. Czemu zamówiłeś niesprzedawalny w przyszłości manual?

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jak juz kiedyś pisałem te podstawowe zegary strasznie brzydkie zrobili chyba po to żeby dopłacać do tych w pełni elektronicznych coś jak lampy halogenowe w mercedesach teraz :twisted:
Opublikowano

Słusznie - są trzy, ale u nas tylko dwa (nr 2 i 3; w większości krajów UE z Niemcami na czele zresztą też tak jest):

upload_2017-1-7_15-56-52-png.393990

Opublikowano

O, dzieki, tego szukalem! Ja zamawialem w Niemczech i w zamowieniu stoi jak byk 4 zegary analogowe plus wyswietlacz 5.7" ("Instrumentenkombination mit 4 analogen Rundinstrumenten und integriertem und

hochauflösendem 5,7" Farbdisplay")

Opublikowano
Czy ktoś wie lub podejrzewa na podstawie dotychczasowych doświadczeń, kiedy wyjdzie edycja flotowa, czyli z określonym wyposażeniem i korzystnym rabatem?
Opublikowano
Czy ktoś wie lub podejrzewa na podstawie dotychczasowych doświadczeń, kiedy wyjdzie edycja flotowa, czyli z określonym wyposażeniem i korzystnym rabatem?

Zapewne jak minie efekt świeżości, audi wypuści a6 c8, a mercedes zrobi lift e-klasy.

Czyli wtedy, kiedy spadnie sprzedaż...:)

A na poważnie, to w przypadku f10 taka wersja wyszła chyba dopiero na jakieś pół roku wprowadzeniem g30.

Było to 518d business edition.

Opublikowano

Zapewne jak minie efekt świeżości, audi wypuści a6 c8, a mercedes zrobi lift e-klasy.

A na poważnie, to w przypadku f10 taka wersja wyszła chyba dopiero na jakieś pół roku wprowadzeniem g30.

A to powyższe Fleet Edition G30 z 2016 to jest urojone? :D

Opublikowano

A to powyższe Fleet Edition G30 z 2016 to jest urojone? :D

Nie wczytałem się w szczegóły ogłoszenia...

Opublikowano
Panowie czy ktoś jest w stanie powiedzieć czym się różnią reflektory adaptacyjne od adaptacyjnych reflektorów diodowych? Różnica w cenie dość znaczna.
Opublikowano
Co ciekawe w Holandii mozna juz zamawiac 520i, na innych rynkach na razie nie jest oferowana. W ogole holendersji cennik jest ciekawy - tam np. manual do 520d jest za doplata :D
Opublikowano
Dla mnie ciekawe jest to, że BMW sprzedaje funkcje, które nie działają - i to są "jaja" - wspomniane chyba w tym wątku przeze mnie Remode 3D View nadal nie jest dostępne, mimo, że wchodzi w skład pakietu parkingowego ....
Opublikowano
Remote 3D View to nie jedyny przypadek, podobnie mają w dupie użytkowników Androida (ponad 60% rynku). Aplikacja rzadko kiedy działa, Spotify nie działa wcale przez iDrive itd...
Opublikowano
Nie wiem, u mnie się wywala non stop. Czasami są z 4 restarty apki zanim załapie. Opinie Play Store też o czymś świadczą.
Opublikowano
Zobaczymy, czy w G30 to poprawili - ogólnie jestem mega zdziwiony, że w konfiguratorze coś występuje, czego nie ma

Wątpię, chyba, że inna aplikacja jest. Generalnie przez stronę wszystko działa bez zarzutu, więc raczej nie ma tutaj problemu z samochodem.

Opublikowano
Panowie jaka jest różnica między oświetleniem adaptacyjnym, a adaptacyjnym oświetleniem doodowym? amierzam wybrać jedno z nich, różnica w cenie dość spora, jest sens dopłacać?
Opublikowano

Zobacz, jak działają ledowe

W skrócie jedziesz cały czas na długich, a pojedyncze ledy ściemniają się, jak ktoś idzie/jedzie z naprzeciwka.

W zwykłych przełączasz się między długimi światłami a zwykłymi

Moim zdaniem warto wydać więcej

Opublikowano

Zwykły LED adaptacyjny w G30 nie wycina pojazdów.

Róznica będzie też pewnie w jakości światła, no i w wyglądzie.

A czy różnica w cenie jest tak duża? Nie wydaje mi się ( za adaptacyjne dopłacasz ponad 2koła, a za pełny led 6500 ), jak bierzesz Systemy Asystujące Kierowcy, to masz fajny pakiet na ledY, i wtedy kosztują mniej, a co za tym idzie zmniejsza się różnica w cenie.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł