Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No ba, przeciez kilkuletnie bmw w USA sa tanie jak barszcz i oplaca sie sciagac z blotnikiem do wymiany :D wrzuc vin do tematu o autach z usa i sie przekonasz jak wygladalo
Opublikowano

Auto sprowadzone z USA z malowanym błotnikiem w cenie 318d...

Miernik może nie pomóc bo Pany powymieniali pewnie wszystko w kolor...

Opublikowano

Co Wy, przecież to cena rynkowa, zawsze mogło by być taniej.

Nic nie ma w bazach na temat tego auta.

Do sprzedania: - E60 535xi LCI USA 2008 MT

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=222639

Dla amatorów "rynkowych" cen E60 535i/xi taka mała przestroga:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=1983450#p1983450

Opublikowano

Sprzedawca twierdzi, że wymieniany był tylko przedni błotnik, kupiony niby w ASO pod kolor i miernik niby nic nie wyczuje..

Jak Panowie myślicie?

Mysle, ze ASO nie sprzedaje czesci blacharskich do E90 pod kolor :mrgreen:

Opublikowano

to auto "wisi" prawie rok na otomoto

pierwsza (lub jedna z pierwszych) cen to było 70, albo nawet 72 kzł

i co z tego, chcąc sprzedać musi zejść do ceny takiej jaką ktoś mu będzie w stanie zapłacić,

a pewnie jakiś tam przystanek był co też obniża wartość

życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem ;)
Opublikowano

Fajna cena 12000 euro po opłatach a ludzie przeplacaja i kupuja drożej.

Ja bym ja brał . :cool2:

Niniejsze ogłoszenie jest wyłącznie informacją handlową i nie stanowi oferty w myśl art. 66, § 1. Kodeksu Cywilnego. Sprzedający nie odpowiada za ewentualne błędy lub nieaktualność ogłoszenia.

ZAPIS TEN ZOSTAŁ ZAWARTY ZE WZGLĘDU NA MOŻLIWOŚĆ DROBNYCH, LUDZKICH POMYŁEK. JEŻELI ZAUWAŻYSZ NIEŚCISŁOŚĆ - NAPISZ DO NAS, A NIEZWŁOCZNIE JĄ WYJAŚNIMY

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Albo nie widzę albo zmienili licznik na europejski ciekawe po co?

z ASO przychodzą przeważnie czarne elementy

Czarne matowe bo zabezpieczane na czas transportu, a nie czarne lakierowane na czarno pod kolor. :norty:

Opublikowano
Toż to chyba oczywiste że nie lakierowane pod kolor, napisałem ze czarne bo np. VW ma grafitowe, wszystko zależy od producenta jaki podkład daje
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Sprzedawca twierdzi, że wymieniany był tylko przedni błotnik

Może żle go zrozumiałeś .

Pewnie miało być "nie wymieniany był tylko przedni błotnik" :D

Opublikowano
Jak ktoś daje auto z usa powinien być automatycznie odrzucany temat i post kolegi piotra535 podklejany..
Opublikowano
Jak ktoś daje auto z usa powinien być automatycznie odrzucany temat i post kolegi piotra535 podklejany..

Teraz się wykazałeś :duh: Czy Ty myślisz, że z zachodu auta po ponad 50tyś przychodzą całe? Przychodzą takie same jak z USA tylko z ameryki zobaczysz sobie jego zdjęcia i wiesz na czym stoisz. Z zachodu handlarz wstawi Ci ćwiartki i elementy w kolor albo zedrze lakier do blachy i położy swój. Przyjedzie kupiec z miernikiem i ma oryginał 100% lakier :duh: To gadanie, że jak z usa to od razu do śmieci mnie dobija. Za dużo internetu, za mało samodzielnego myślenia.

Ostatnio sprzedawałem Audi, które miałem z USA. Bite w przód, aczkolwiek lekko. Kupującemu pokazałem wszystkie foty itd. bo oszustem nie jestem. Przy zakupie zabrał auto do ASO na sprawdzenie. Nawet nikt nie zająknął się, że coś było z przodem. Blachy kupiłem w kolor i lakier wyszedł ok, reszta ich nie interesuje. Przyczepili się błotnika z tyłu, bo było 300 po obcierce na słupku.

Polecam obejrzeć film w moim podpisie. Usa od Niemiec, Francji, Szwajcarii czy Holandii różni się tylko tym, że mamy zdjęcia. Drogie samochody przychodzą w takim samym stanie.

Import pojazdów z USA, Kanady, Emiratów.

www.importusa.pl

www.facebook.com/importusa

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
A zwrocil ktos uwage, ze auto ma zderzaki mpakiet a w oryginale czyli po vin nie ma ? Tak samo jak powinno miec radio pro a ma navi ? Grubo ktos rzezbil ... Edytowane przez kris1973
Krzysztof
Opublikowano
A zwrocil ktos uwage, ze auto ma zderzaki mpakiet a w otyginale czyli po vin nie ma ? Tak samo jak powinno miec radio pro a ma navi ? Grubo ktos rzezbil ...

Buahahahaha... :lol: :lol: :lol:

Jak dla Ciebie dołożenie m pakietu i navi to "gruba rzeźba" to nawet nie chcę wiedzieć co to dla Ciebie jest swap silnika :lol:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A zwrocil ktos uwage, ze auto ma zderzaki mpakiet a w otyginale czyli po vin nie ma ? Tak samo jak powinno miec radio pro a ma navi ? Grubo ktos rzezbil ...

Buahahahaha... :lol: :lol: :lol:

Jak dla Ciebie dołożenie m pakietu i navi to "gruba rzeźba" to nawet nie chcę wiedzieć co to dla Ciebie jest swap silnika :lol:

A co myslisz, ze ktos wywala kase na zmiane deski, navi itd bo ma taki kaprys, nie sadze. Jak nie zrozumiales o co mi chodzilo to napisze. Byla po duzym dzwonie, wywalily poduchy i przy okazji zmienil deske na taka z navi bo i tak musial kupic.

Krzysztof
Opublikowano
A co myslisz, ze ktos wywala kase na zmiane deski, navi itd bo ma taki kaprys, nie sadze.

Nie takie modyfikacje ludzie robią, sprawdź kilka aut z tutejszych galerii. Wiele aut gruuubooo odbiega od tego co maja w VIN'ie i mozna to nazwac kaprysem :)

No ale tutaj to faktycznie nie ma sie co oszukiwac auto sprawadzone z ju es ej i nie ma bata nusiało byc walone i to grubo wnioskujac po cenie

Opublikowano

A co myslisz, ze ktos wywala kase na zmiane deski, navi itd bo ma taki kaprys, nie sadze. Jak nie zrozumiales o co mi chodzilo to napisze. Byla po duzym dzwonie, wywalily poduchy i przy okazji zmienil deske na taka z navi bo i tak musial kupic.

Słuchaj, nie wiem jak w tym egzemplarzu ale generalnie zmiana deski pod navi to żadna wielka modyfikacja tak samo jak dołożenie m pakietu. Jak kupowałem nieco ponad 3 lata temu e91 to systematycznie doposażyłem w sportowe skóry m pakiet navi Professional lampy Black line i lci z przodu a auto nie miało nawet obcierki o dzwonie już nie wspominając. Czasem trzeba trochę szerzej popatrzeć niż tylko z perspektywy " kto za to potem zapłaci" :mrgreen:

Opublikowano

No tak ... a potem jak w moim mieście - 85% super e46 z mPakiem to tylko zderzaki - chrom bije w oczy jak ku.restwo od blachary.

To samo z e60 i e90/1/2 - zajebiście.

Żaden fajny samochód w galerii - tego forum - nie miał tak drastycznie przeprowadzonych zmian - pomijam killery - chodzi mi o normalne fury - niezależnie od modelu.

Tka jakbyś brał panienkę - słabizna i szara myszka/albo po przejściach- ale trochę solary, zrobi się cycki, poślady, kwas hialuronowy co roku w wary, wybielanie zębów ewentualnie koronka plastyka rozjechanej jamy i będzie maszyna.

Nie dzięki - nie będzie.

Co do swapu - to trochę inna sprawa i zależy w jakim modelu - grunt robić samemu a nie kupić zrobionego.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Glupoty wypisujesz, zobacz ile e92 mialo dokladany mpak kompletny razem z listwami progami i wszystkim co potrzeba.

Wymiana zderzakow to nie jest dolozenie mpakietu tylko półśrodek, ciężko to nawet tak nazywać.

Po coś są w ASO dostępne kompletne pakiety doposażenia łącznie z każdą spinką i osłoną.

Opublikowano
Przyjechał do mnie kiedyś klient e60 ( jeszcze ją wtedy produkowali ) żebym mu wymienił deskę na taką z uchwytami na kubki . 3000 PLN za cup holdery taki facet miał gest w stosunku do swojego auta . Mało tego innym razem zakładałem mu tylny zderzak od m-pakietu , tylko tylny bo przedni m-pakietowy mu się nie podobał . Jak kiedyś trafi do tego działu to będzie komentowane że miało dzwona z przodu bo konsola nie zgadza się z vinem ,a do tego walone w tył bo zderzak mpakietowy :lol:
Opublikowano

Mam nadzieje ze zostanie mi wybaczone użycie zdjęc kolegi z forum. To samo auto, grube modyfikacje po całości i nie było zadnego dzwona...Nie ma co zakładać ze jak się cos z vinem nie zgadza to ktos naprawiał czym sie dało.

http://img834.imageshack.us/img834/4205/879876391.jpghttp://i.imgur.com/s01yNvk.jpg