Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wiem ze podobne tematy istnieją lecz nigdzie nie ma nic konkretnego nie ma.

Gdzie w Warszawie najlepiej zrobić program w e90 320d?

Najbardziej zależy mi na wypowiedziach ludzi którzy cos u siebie robili i moga cos doradzić.

Sprzedam e90 320d 163km , wiecej info na PW

http://files.tinypic.pl/i/00648/l0zon5mzpefi_t.jpg

Opublikowano
Kreator mocy - robiłem u nich 3 samochody i jest dobrze. Można odstawić samochód rano i wziąć od nich Smarta.
Opublikowano
Tez byłem u masters i polecam.

Tez robiles 320d - na ile Ci zrobili?

jaka cena?

Sprzedam e90 320d 163km , wiecej info na PW

http://files.tinypic.pl/i/00648/l0zon5mzpefi_t.jpg

Opublikowano

A ja polecam TC, do łodzi można podjechać a cena i podejście do klientanajlepsza.

Robiłem u niego E91

Kreator to Vtech wiec wgrywa softy robione przez centralę która nie widziała auta i jego stanu.

Robiłem u nich mondeo i koksu od dołu dołozyli tyle że głowa obijała o zagłówek - nie polecam.

Masters - robiłem u niego c-max.

Fachowiec może i konkretny ale podejście do klienta fatalne.

Przez telefon obiecanki:diagnostyki, kilka korekt,kilka hamowań.

A na miejscu :Hamowanie, 15 minut korekty, hamowanie i wyjazd.Całość roboty z słuchawką przy uchu.

Na moje pytanie czy można wyrównać wykres odpowiedź:nie i zjazd z rolek bo czekało audi c6.

Po zapytaniu o fakturę odpowiedź tak ale cena ustalona +VAT i podatek.

Sprzedawczyni w GS-u za komuny zachowywała się przyjaźniej.

Opublikowano

R-Performace

Polecam. Rzetelnie i bez naciąganej lipy, bez gruszek na wierzbie. Najpierw jest diagnostyka, potem mod.

-------------------

Artur

Opublikowano

R-Performace

Polecam. Rzetelnie i bez naciąganej lipy, bez gruszek na wierzbie. Najpierw jest diagnostyka, potem mod.

Tez polecam. Robiłem dwa auta.

SPRZEDAM swoje E87 123d - szczegóły na PW

Jak dbać o BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=262051 . Awaryjność silników: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=221978

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tez byłem u masters i polecam.

Tez robiles 320d - na ile Ci zrobili?

jaka cena?

19xKM 39xNM już nie pamiętam dokładnie, chciałem słabszy program ze względu na automat, wykres wrzuciłem w odpowiednim topicu na forum więc można poszukać.

Opublikowano
Ja robiłem w tuneforce i też polecić mogę - finansowo bardzo przystępnie, diagnostyka, odczucia z jazdy bdb - mod bez żadnego kopania w plery, fajnie płynnie, pali tyle samo, z DPFem zero problemów, hamownia obciążeniowa MAHA.
Opublikowano
Tylko, ze tuneforce to nie warszawa.

Ja polecam albo Masters albo r-performace

jak już ktoś piasł wyżej Masters to hurtownik i r-performace podobnie, idealnie jeżli można zaraz po modzie wyjechać na drogę w celu sprawdzenia wrażeń z jazdy i następnie ewentualnie dostosować do oczekiwań, sama kreska o wszystim jeszcze nie mówi.

Opublikowano
Tylko, ze tuneforce to nie warszawa.

Ja polecam albo Masters albo r-performace

jak już ktoś piasł wyżej Masters to hurtownik i r-performace podobnie, idealnie jeżli można zaraz po modzie wyjechać na drogę w celu sprawdzenia wrażeń z jazdy i następnie ewentualnie dostosować do oczekiwań, sama kreska o wszystim jeszcze nie mówi.

Nie wiem, co rozumiesz pod pojęciem hurtownik, ale Rogal dłubał w mojej mapie i na bieżąco korygował wskazania, a to już nie hurt w moim pojęciu.

-------------------

Artur

Opublikowano

Ja robiłem w Kreatorze Mocy.

E90 320 D automat

przed modem wyszło 156 KM 320 moment

po modzie 192 KM i 380 momentu.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Jeśli szukasz kogoś kto zrobi Ci to tak jak pismo nakazuje to lepiej jedź do TC-Performance do Łodzi. Robiłem u nich swoje e46 2.0d 150KM wyszło 177KM. Podejście do klienta SUPER, mają obciążeniówke, strojenie, kilka pomiarów i korekt diagnostyka przed i po modzie, i wszystko było robione na moich oczach. Zrobiłem już autem ponad 20 tys i zero problemów. Ostatnio mój kolega robił u nich a4 b8 2012 i jest mega zadowolony. Ogólnie w Łodzi ceny są niższe niż w Warszawie wiec opłaca się wydać 100zł na paliwko bo tak się zwraca z nawiązką.
Opublikowano
Jeśli szukasz kogoś kto zrobi Ci to tak jak pismo nakazuje to lepiej jedź do TC-Performance do Łodzi. Robiłem u nich swoje e46 2.0d 150KM wyszło 177KM. Podejście do klienta SUPER, mają obciążeniówke, strojenie, kilka pomiarów i korekt diagnostyka przed i po modzie, i wszystko było robione na moich oczach. Zrobiłem już autem ponad 20 tys i zero problemów. Ostatnio mój kolega robił u nich a4 b8 2012 i jest mega zadowolony. Ogólnie w Łodzi ceny są niższe niż w Warszawie wiec opłaca się wydać 100zł na paliwko bo tak się zwraca z nawiązką.

Wiec jaki koszt??

Opublikowano
Hejka, tak bo nie jestem aktywnym forumowiczem ale czytam dużo forum i robiłem akurat u nich chiptuning więc warto polecić kogoś dobrego tak jak np lakiernika, mało jest osób żyjących swoją profesją i chciałem się odwdzięczyć zwykła pozytywną opinią. Btw. zajmujesz się zakodowywaniem? Mój ojciec kupił sobie E60 530i i ma przełożona nawigacje i coś nie działa u mechanika dowiedział się że trzeba to jakoś zakodować w przyszłym miesiącu będzie we Wrocławiu u rodziny więc możnabyłoby to jakoś zrobić jeśli da radę. Napisz na PW co i jak. Pozdrawiam BMWRIDER
Opublikowano
Hej ja płaciłem za E46 800zł ceny były gdzieś tu na forum podane w jakimś wątku. Nie wiem może się coś zmieniło ale trzeba zadzwonić najlepiej. Poleciłem też mojemu koledze robił tam 120D 177KM i chyba 1000zł a jak dzwoniłem do kreatora mocy to chcieli za moje auto 1200zł a byłem jeszcze na Mineralnej bo mieszkam niedaleko to usłyszałem 1500zł. Tak więc moim zdaniem opłaca się.
  • 4 lata później...
Opublikowano
Witam. Gdzie w okolicach Rzeszowa / Krakowa najlepiej chipowac? 320d 163hp. Tak żeby było czuć te różnice ale też żeby się nic nie rozpadło po 10k km. Ktoś też kto już robił I może polecić. Dobrze byłoby znać też cenę. Dziękuję za pomoc.
  • 5 lat później...
Opublikowano

Ostatnio trafiłem na świetnego specjalistę do tuningu BMW w Łańcucie - firma Boost Factory, ale robi również inne marki. Robiłem swoją E60 530D i efekt jest fenomenalny. Ceny ok. Całkiem fajne portfolio prac, można sprawdzić na https://boostfactory.pl/kontakt/