Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sedan też ładny, ale coupe ładniejsze. Tych wersji było znacznie mniej, podobnie jak sedanów z iesem. Z tym 1.6 to trochę profanacja, ale niejeden kozak by się zdziwił.
Opublikowano
kupic taka, nakleic sobie z tylu 316i i siac przerazenie na miescie ;-)

No bo wstyd dostać od np is'a jak się jeździ M3

Na szczęście umiejętności kierowcy nie rosną wraz z jego zamoznością.

Opublikowano

Jedna rzecz mnie tylko zdziwiła w tej Mce. Mianowicie szyberdach i klimatronic. Zazwyczaj nie montuje się ich razem. Raz widziałem Merca z taką konfiguracją i okazało się, że koleś zaliczył dacha i jak naprawiał, to wstawił sobie szyberdach :wink:

(...) Na szczęście umiejętności kierowcy nie rosną wraz z jego zamoznością.

Zgadzam się z tym. Koleś mając mocniejsze auto może przegrać z słapszym autem jeśli nie posiada wystarczających umiejętności.

No, ale sam widzisz jak ktoś taki może być niebezpieczny na drodze jak kupuje auto którym nie umie jeździć.

Opublikowano
a dlaczego sugerujecie ze kierownik np 318i bedzie lepszym kierowca od kierowcy M3 ? Komplexy ? Kazdy wlasciciel M3 ktorego znam zarowno w Pl jak i w D jest doskonale i szybko jezdzacym kierowca- bo tacy ludzie kupuja te auta. 2 sprawa- mozesz jezdzic jak chcesz ale technika to teraz jakies 70 % szans na zwyciestwo- niestety akurat. Na serio- gdybym mial taka 4 drzwiowa M3 nakleilbym sobie 316i z tylu i sialbym przerazenie na miescie. Aha, i nie wycialby mnie zaden is :twisted2:
Opublikowano
a dlaczego sugerujecie ze kierownik np 318i bedzie lepszym kierowca od kierowcy M3 ? Komplexy ? Kazdy wlasciciel M3 ktorego znam zarowno w Pl jak i w D jest doskonale i szybko jezdzacym kierowca- bo tacy ludzie kupuja te auta. 2 sprawa- mozesz jezdzic jak chcesz ale technika to teraz jakies 70 % szans na zwyciestwo- niestety akurat. Na serio- gdybym mial taka 4 drzwiowa M3 nakleilbym sobie 316i z tylu i sialbym przerazenie na miescie. Aha, i nie wycialby mnie zaden is :twisted2:

Tak kompleksy... zapraszam do mnie na KJS (to taki amatorski rajd samochodowy) zobaczysz co robię swoją Corsą 1.2.

W Polsce wycina się nożyczkami, a nie samochodami :)

Opublikowano
Jedna rzecz mnie tylko zdziwiła w tej Mce. Mianowicie szyberdach i klimatronic. Zazwyczaj nie montuje się ich razem. Raz widziałem Merca z taką konfiguracją i okazało się, że koleś zaliczył dacha i jak naprawiał, to wstawił sobie szyberdach :wink:

(...) Na szczęście umiejętności kierowcy nie rosną wraz z jego zamoznością.

Zgadzam się z tym. Koleś mając mocniejsze auto może przegrać z słapszym autem jeśli nie posiada wystarczających umiejętności.

No, ale sam widzisz jak ktoś taki może być niebezpieczny na drodze jak kupuje auto którym nie umie jeździć.

NIe wiem co w tym dziwnego. Mialem 3 beemki i w kazdje mialem klimatronica i szyber. Ludzie gadaja jakies bzdury. Co to ma do rzeczy. Tak samo jak kiedys mowili, ze w kabrioletach nie ma klimy. HAha bzdury.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

trochę OT ale... większość BMW z lat 85-95 jeśli ma klime to posiada również szyberdach - jeden element wyposażenia uzupełnia drugi...

zwróćcie uwagę na filmy reklamowe Mercedesa czy BMW (również prospekty) serii S czy 7 - szyberdach jest zawsze... to brak szyberdachu jest dziwny... to samo tyczy się Maybacha...

tylko w Polsce jak ktoś zamawia nowe BMW (akurat pytałem o to jaki jest stosunek zamiawianych egzemplarzy bez i z szyberdachem)to zaoszczędza te pare tys na szyberdachu - bo wydaje mu się że klima rozwiąże problem wentylacji...

Opublikowano

Mój błąd, przebaczcie :modlitwa:. Po prostu miałem błędne informacje, ale to się zdaża. A klima w cabrio, to nic nowego... kumpel ma 206cc i klime też ma.

Co do ścigania, to przejdzie ci jak kiedyś wyskoczy ci pan niebieski z lizakiem, jak będziesz mial już grubo ponad 100 na liczniku :wink: