Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tez mam to samo, wycieraczki te same jak kolega wyzej.

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
Zent

co do twojego opisu napisz w liczbie pojedynczej że nie lubisz klekotów :D

No ale jest nas dwóch...:)

Opublikowano
Ja nie jestem zwolennikiem wycieraczek bezprzegubowych. Mój ojciec miał w Toyocie Corolli dedykowane bosha, ja miałem kiedyś w VW Golfie IV dedykowane bosha i taka sama kicha była z wycieraczką pasażera. Jedynie jak mój szwagier miał w Toyocie Celica to obydwie wycierały idealnie. Morał jest prosty, z własnego doświadczenia 2/3 wycierały źle więc teraz kupuje tylko i wyłącznie stare dobre zwykłe pióra. Z nimi problemu nigdy nie było, a i wizualnie lepiej wg. mnie wyglądają niż te banany.
Opublikowano
Bosch: L - 55,5 cm, P - 48,5 cm :roll: Czyli dużo krótsze pióra od oryginału ...

Ja mam bosche 600mm i 500mm. Na poczatku wycieraly idealnie. Teraz po ponad roku gorzej. Przy stronie pasazera zawsze odstawaly (i odstaja) ale mimo to wycieraly dobrze.

Opublikowano

Mam takie same wycieraczki i tez odstaje :) Kupiłem 47,5cm, jak założę to dam znać.

EDIT: Nic to nie daje. Wycieraczka nie zbiera na końcu, jest jeszcze gorzej.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Up.

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć lub najlepiej zrobić zdjęcie oryginalnego płaskiego pióra lub w jego rozmiarze od strony kierowcy tak jak na tym zdjęciu?

http://img580.imageshack.us/img580/5798/hitp.jpg

U mnie jw. końcówka pióra czasem delikatnie haczy o ramie i wytarło trochę lakier. :? Czy jest to wina pióra Boscha, które jest krótsze od oryginału, czy wszystkie płaskie mają taką przypadłość w e46?

Opublikowano
metoda prosta i mało profesjonalna ale skuteczna :D dognij sobie troche sam koniec ramienia w dół i w ten sposób ramie odsunie się od pióra :) zrób większy łuk z ramienia i już przestanie ci dotykać.
szukam