Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Masz napisane "Mechanical" - jest raczej bezwypadkowy, to duzy plus...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jezeli strzelil to trzeba silnik sprawdzic...
Opublikowano
te "szkody całkowite" na papierze w USA to jest pic na wodę pod uzyskanie ubezpieczenia, tak samo jak większość uszkodzeń mechanicznych w opisach, wystarczy wymienić cewki/świece i silnik chodzi normalnie.
Opublikowano
Ja kupiłem Fusiona USA z przetartym bokiem oraz jako secondary damage uszkodz. mechanical. Miałem stracha bo auto miało raptem 8tys. km i rok czasu. Okazało się to picem i nic nie było uszkodzone w silniku. Wystarczyło uzupełnić płyn chłodzący bo było minimum. Ale przez całe tygodnie transportu strasznie się tym drugim uszkodzeniem denerwowalem :duh:
Opublikowano
Cewki i świece? Żartujesz

już 2 sztuki takie kupiłem i wymienione cewki/świece i silnik chodzi normalnie. Jak się chcą pozbyć auta i uzyskać ubezpieczenie to tak jest, znajomy kupił z padniętym rozrusznikiem. Więc jak ktoś nie kupuje w USA to nie zna realiów tamtejszych "opisów" szkód.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Żebyś się kiedyś nie zdziwił z Twoim "wielkim" doświadczeniem w kupowaniu w USA, jak trafisz MECHANICAL, w którym jest dziura w misce olejowej, a na placu aukcyjnym odpalili silnik, żeby sprawdzić czy chodzi. ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sławek kupił na aukcji kota w worku a okazało się że ktoś przez pomyłkę sprzedał kurę znoszącą złote jaja. :D
3A0jS9b.png
Opublikowano
Żebyś się kiedyś nie zdziwił z Twoim "wielkim" doświadczeniem w kupowaniu w USA, jak trafisz MECHANICAL, w którym jest dziura w misce olejowej, a na placu aukcyjnym odpalili silnik, żeby sprawdzić czy chodzi. ;)

życie....

Sławek kupił na aukcji kota w worku a okazało się że ktoś przez pomyłkę sprzedał kurę znoszącą złote jaja. :D

jak byś poczytał to większość wad 3 litrowych benzyniaków to świece/cewki....a tam wolą kasę dostać z ubezpieczalni i kupić sobie inne.

Opublikowano

Witam,

Chciałem sprawdzić historię auta z USA, wysłałem do Dray’a na priv ale brak odzewu. Ktoś pomoże ogarnąć temat?

Pozdr

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
i jeszcze tylny zderzak (lekko), klapa tył i spojler górny na klapie i drzwi lewe tył.

Coś wiesz więcej? Jakieś dodatkowe zdjęcia na podstawie których takie wnioski? :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kolego dlaczego nie umieściłeś linku do aukcji?

https://www.copart.com/lot/35942749

Nie pytaj nas o opłacalność kupna takiego samochodu. Jeszcze nie ma nawet wyznaczonego terminu aukcji. Może być za tydzień, może za rok, a może wcale.

3A0jS9b.png