Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
szanowni pasjonaci smigielek.Czy ktos moze mial okazje w paktyce dosiasc m3 ,jesli tak to jakie wrazenia?????glownie interesuje mnie mozliwosc pogodzenia zawieszenia z polskimi drogami.koszty utrzymania ,z jaka obecnie cena nalezy sie liczyc, za dobry egzempaz .Taki przyjemny temat na swieta ... :D ...
Opublikowano

Jest kolega z klubu który posiada E46 M3 Cabrio, ciężko jednak spotkać go na forum - sproboj moze na priv. Ów kolega :mrgreen: przewiózł mnie TYM :mrgreen: i nie ma co się rozwodzić o wrażeniach... :roll2:

Zapytany o felgi (19 cali) powiedział że nie ma problemu... :jawdrop: Nie wiem jaki jest ogólny stan dróg na Śląsku ale w Łodzi nie ma szans :twisted2:

A teraz coś od siebie...

M3 super samochód bez dwóch zdań, marzenie większości z Nas etc... Moje zdanie jest takie że jak jeździsz E46 M3 to MUSISZ mieć conajmniej dwa auta :wink:

Łukasz

E30 316 BAUR TC (w renowacji)

Opublikowano

ja jezdziłem E46 M3 w Niemczech na jazdach próbnych na 18" calowych alu.

Trakcja oszałamiająca, przyspieszenie wgniata w fotel i subiektywnie wcale nie gorsze ( przynajmniej do 250 ) niz w Ferrari F355 F1 Berlinetta , którym takze jedziłem.

Opublikowano (edytowane)
moj kolega z silowni ma e46 m3 i czasami wymieniamy sie autami na pare godz, na poczatku nie moglem sie nacieszyc dynamika tego auta. Jak juz emocje opadly, i zaplacilem pare mandatow docenilem spalanie rzedu 12-13litrow przy normalnej jezdzie. Wiem na 100 % te to bedzie moje nastepne auto. W Niemczech ceny nie zajezdzonego m3 zaczynaja sie od 20-22 000 E a w Pl musisz polowac na okazje, jakis znajomy ostatnio w 3miescie chcial sprzedac bezwypadek 2000 rok za 100 000zl. Nawet znalazlem fotke w telefonie tej m3 Andreasa z silowni http://img344.imageshack.us/my.php?image=bild0255cf.jpg Edytowane przez Bad_Boy
Opublikowano
to chyba nie przypadek,wrecz precedens ,ze silnik 3.2 z m3 zostal po raz chyba piaty z rzedu nagrodzony silnikiem roku w swojej kategori.....a minelo juz sporo latek :jawdrop:
Opublikowano

E46 M3 to niewatpliwie swietny samochod. Prowadzi sie go znakomicie, czuc te dodakowe konie pod maska, nie jest to jednak szczyt marzen.

Mamy rok 2005 i wynik 1/4 mili w 13.2 sek nie jest juz rewelacja.

Cena M3 wchodzi w terytorium samochodow ktore niestety sa od niego szybsze i maja lepsze wlasciwosci jezdne.

Opublikowano
E46 M3 ...... nie jest to jednak szczyt marzen.

hehe nie jest to szczyt marzeń :duh:

Ja z miłą chęcia przyjął bym taki prezent :D

Właściciele M to raczej używają ich do jazdy na co dzień a nie do wyścigów na 1/4 mili.

Opublikowano
E46 M3 ...... nie jest to jednak szczyt marzen.

hehe nie jest to szczyt marzeń :duh:

Ja z miłą chęcia przyjął bym taki prezent :D

Właściciele M to raczej używają ich do jazdy na co dzień a nie do wyścigów na 1/4 mili.

Cytujac osiagi na 1/4 mili nie mialem na mysli wyscigow tylko mozliwosci tego samochodu. Zadne BMW nie nadaje sie do wyscigow, seryjnie produkowane raczej naleza do ciezkich samochodow luksusowych a nie do wyscigowek. :roll: Jezeli ktos chce sie poscigac kupuje Evo, STI albo SRT ewentualnie modyfikuje swoje BMW w taki sposob aby sie do tego nadawalo.

Opublikowano
M3 CSL to w zasadzie samochód wyscigowy przeniesiony na drogi. Juznie wiele trzeba aby nim na tor wyjechac. A sti lub eo tez trzeba dosc gruntownie przerobic aby wystawic go do rajdow albo wyscigów. kazdy samochod sprzedawany w salonie nie nadaje sie do sportu wyczynowego. A BMW M3 to klasa GT czli Gran Turismo. :D
Opublikowano
szanowni pasjonaci smigielek.Czy ktos moze mial okazje w paktyce dosiasc m3 ,jesli tak to jakie wrazenia?????glownie interesuje mnie mozliwosc pogodzenia zawieszenia z polskimi drogami.koszty utrzymania ,z jaka obecnie cena nalezy sie liczyc, za dobry egzempaz .Taki przyjemny temat na swieta ... :D ...

mario330d musisz zacząć jeździć z nami na zloty BMW czasem pojawiają się nawet takie unikaty - to można skonfrontować z właścicielami...