Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ile jest świateł przecimgielnych w tylnych lampach? Jedno (po lewej stronie), czy dwa?

Pytam, bo u mnie świeci tylko te po lewej stronie. Z prawej co bym nie robił ( wymiana żarówek, przekładanie oprawki w której zamocowana jest żarówka) nie świeci.

Jak wiecie są to żarówki dwużarnikowe i światło od świateł tych normalnych jest. Nie zapala się ten mocniejszy żarnik od przeciwmgielnego.

Zobazcie u siebie i dajcie znać, bo może tak mam być jak mam.

Pozdrawiam

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu! Następnym razem będzie ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano
Było i tak i tak, są też sztuki w których świecą się oba ale chyba w większości jedno. Był temat poruszany na forum o przeciwmgłowym :P Teoretycznie można przeciągnąć przewód i podłączyć drugie, ewentualnie wymienić bezpiecznik na ciut mocniejszy jakby paliło tylko po co jeśli się trzy razy do roku używa tego światła :mrgreen:
Opublikowano

Moze macie cos nie tak ? Czy tez widzicie czesto E36 gdzie z tylu postoje swieca sie tylko pojedynczo ?

Zamiast XX = XX jest tylko po jeden zarowce w lampie X = X

• 5 tygodni później...
Opublikowano
Ja średnio raz na pół roku słyszę w CB "kolego z BMW światełka z tyłu nie masz" i każdy raz jak sprawdzam zamiast spalonej żarówki widzę stłuczoną żarówkę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: