Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak płyta nagrana kiepsko działa to faktycznie albo laser jest słaby, albo jest tak ustawiony, żeby nie czytał nagrywanych (tak jest np. w Volvo). Jeżeli nagrywana płyta będzie czytana prawidłowo to nie zużywa Ci to lasera mocniej niż w oryginalnej i nie słuchaj pierdół, bo logiczne, że ludzie w ASO Ci powiedzą wszystko żebyś wydał u nich kilkaset złotych na oryginał. To takie same głupoty jak to co opowiadali w wielu ASO ludziom na temat BMW z USA, że inne części, że się nie da podłączyć do kompa, że się nie da przeprogramować na Europę itd itd. W ASO kłamią często więc lepiej podchodzić do ich wypowiedzi z dystansem.

Co do Navi business i prof to Ci nie doradzę bo nie miałem do czynienia z tą pierwszą.

Opublikowano
Pytałem o doradzenie jak zrobić poza ASO aby mieć mapy polski i europy nowe i polskie menu? Czy jest możliwość i gdzie to można zrobić aby DVD odblokować i oglądać filmy ,teledyski.Co i gdzie można dokupić ,aby w profesjonal uruchomić TV jeśli jej nie było w wyposażeniu ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Odblokować wszystko i wgrać polski język menu można tu w Łodzi. Kosztuje to około 500-600 zł o ile kojarzę. Co do map, to już musisz szukać w necie albo od kogoś przegrać.

Co do TV to już trzeba sprzętowo coś zmieniać.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

-profesjonal może mieć lektora PL

czyżby? wiem, że juz w nowych BMW jest ale czy w E60 ?

Opublikowano
-profesjonal może mieć lektora PL

czyżby? wiem, że juz w nowych BMW jest ale czy w E60 ?

Tak jest,pełno tego w allegro pooglądaj,posłuchaj jak gada .U mnie w Aso za miesiąc maja mieć z mapą najnowszą na legalu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Dokładam pytanie.

E60 z 2006r. Chciałbym sobie wymienić na PROFESSIONAL. Jakie elementy muszę kupić? Mam możliwość zakupu całego kompletu PROFESSIONAL z TV, blu, zmieniarka też z 2006r. U mnie goło. Czy auto jest wyposażone we wszystkie wiązki i kostki do tych urządzeń. Czy da się to uruchomić? Czy warto? Za jaką kasę?

Dzięki.

• 4 tygodnie później...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Koledzy czy dobrze wyczytałem w profesjonalu jest możliwość żeby dvd odtwarzało filmy ?

Drugie pytanie to czy jest możliwośc ustawienia navi tak żeby ekran nie był podzielony tylko żeby mapa była na całości ?

Auto jest z 11.2004r

Opublikowano
Słuchaj takie rzeczy tylko w :mrgreen: Oczywiście nawigacja CIC to oferuje .To jest to po lifcie 2008/10.Do tej daty duża navi CCC lub mała MASK nie ma możliwości odtwarzania DVD,lub mapy na całym ekranie.Oczywiście są jeszcze odtwarzacze zewnętrzne typu "interfejs",zewnętrzne DVD-ale to juz są duże koszty.Ale z jakością bywa różnie.Najlepsze rozwiązanie,zainwestować w CIC.Tu już jest dużo więcej możliwości i na pewno w jakości HD,wybrane miasta-mapa 3D,odtwarzacz DVD,dysk 80 GB na wszystko,internet,BMW APPS ITD. :cool2: