Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zastanawiam sie nad kupnem tylnych lamp LED (kierunki i stopy) FK/DEPO takich jak w linku

http://allegro.pl/item1040398472_lampy_tylne_bmw_3_e90_e_90_04_08_sedan_diodowe_led.html

i tu pojawiaja sie moje pytania. czy moze ktos z Was juz montowal te lampy i moze sie wypowiedziec co do ich jakosci? czy wyskakuje blad spalonej zarowki? no i czy tez mial do czynienia z takim opoznieniem miedzy 3cim stopem a stopami w lampach?

Jesli nie FK/DEpo to co?.....interesuja mnie tylko lampy z kierunkami i stopami na ledzie

Pzdr

2B

Opublikowano

Ja miałem takie same w e46 i niestety ale czasami wyskakował błąd spalonej żarówki.

Lepiej zmień sobie na oryginały tzw. BLACK LINE z akcesorii BMW.

Będziesz bardziej zadowolony.

Ja napewno drugi raz nie zamieniałbym na inne zamienniki.

ORYGINAŁ TO ORYGINAŁ.

Pozdr.

Opublikowano
Tak, ale (moge sie mylic) z tego co sie orientuje to nie ma do mojego modelu black line'ow z ledami w kierunkach i stopach. Mi glownie chodzi o LEDy ktore mi sie po prostu podobaja :lol:
Opublikowano

Moim zdaniem wyglądają super :cool2:

Pozdrawiam

Niemirad

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

My BMW foto: http://img85.imageshack.us/g/p1030826.jpg/

Chip Tuning wykres: http://img690.imageshack.us/img690/4972/hamowniawykresbmw.jpg

Opublikowano
Super lampy. Dosyc ze optycznie wyglada szerzej ta waska dupka e90 to i lepiej Cie widac na drodze (to juz bezpieczenstwo) Niewiem jak w e90 ,ale znajomy ma dolozone tego typu lampy do e46 Coupe i zero problemow. Ja mam w swojej orginal na ledach i jakos mi sie to z golfem nie kojarzy wiec bez przesady. :nienie:

Moje byle e36325 , e46328 ,e46 318CI obecnie 330CI F/L

http://ilespala.pl/obrazek/2041/3/1

Opublikowano
Witam.Nie dawaj ledow bo bedzie problem.U mnie w pracy (bmw servis) pytalem jak to wyglada z problemem przepalonej zarowki i naprawde bedzie wyskakiwal blad.Napisalem co sie dowiedzialem bo sam chcialem zmienic lampy i kupie jednak ory przyciemniane bez ledow. Pozdrawiam........
Opublikowano
chyba je i tak kupie :P choc po tym co pisal niemirad odnoscie chipowania to jest to pozycja nr 3 na liscie priorytetow: 1 to dwie opony bo wczoraj przelecialem przez dziure i mam na dwoch kolach "guzy" wiec je jutro wymieniam (fart ze tylko opony poleciały) 2 zasadze jakiegos chipa (chyba vtg bo tam juz robilem pare aut - glownie grupa vag 1.8T i 2.7T) i jakos im ufam .....3 no i na koncu te lampy bo sie zonie podobaja :D wiec niech jej bedzie .....................
Opublikowano
chyba je i tak kupie :P choc po tym co pisal niemirad odnoscie chipowania to jest to pozycja nr 3 na liscie priorytetow: 1 to dwie opony bo wczoraj przelecialem przez dziure i mam na dwoch kolach "guzy" wiec je jutro wymieniam (fart ze tylko opony poleciały) 2 zasadze jakiegos chipa (chyba vtg bo tam juz robilem pare aut - glownie grupa vag 1.8T i 2.7T) i jakos im ufam .....3 no i na koncu te lampy bo sie zonie podobaja :D wiec niech jej bedzie .....................

Rany, ale z Ciebie szczęściarz - Twojej żonie się podobają jakiekolwiek modyfikacje w aucie? Jak ja zmieniłem alu z 16" na 17" to moja stwierdziła, że "nie widzi różnicy" :D

Opublikowano
Witam.Nie dawaj ledow bo bedzie problem.U mnie w pracy (bmw servis) pytalem jak to wyglada z problemem przepalonej zarowki i naprawde bedzie wyskakiwal blad.Napisalem co sie dowiedzialem bo sam chcialem zmienic lampy i kupie jednak ory przyciemniane bez ledow. Pozdrawiam........

Witam mam zalozone lampy led i nie wyskakuje zaden blad.pozdro

• 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

2_B sam zakładałeś lampy?

Rozmawiając z Tobą na spocie powiedziałeś że je mostkowałeś ze względu na stopy,

robiłeś to sam?

ogólnie zakładałem że będę kupywał ori black line ale jak podpatrzyłem jak jest u Ciebie na ledach to bardzo mi się podoba i mam dylemat :)

http://img860.imageshack.us/img860/2813/podpise90v02.jpg
Opublikowano
Samo założenie jest banalnie proste i zajmuje 20 minut.............po trzy śruby na lampe, łatwy dostęp, pożniej osiem zapinek na klapie i po jednej śrubie na "trójkącik" w zestawie masz po dwa moduły na lampe. 1 na kierunkowskaz a drugi na stop które wpinasz w odpowiednie kostki. Jeden moduł jest wyposażony w tasme dwustronną a drugi montujesz na śrubie do montażu lampy. ale ..............mi się nie cciało w to bawić samemu i podjechałem do elektryka który zrobił w lampach "mostek" tak by od razu paliły się całe stopy i od razu przełożył lampy :lol:
  • 2 lata później...
Opublikowano

Witam serdecznie

Jestem nowy na bmw-klub.

Poszukuje prawej tylnej lampy led (na blotnik nie na klape) do BMW e90 2009 (po lifcie) SEDAN nie kombi !

Bardzo prosze o pomoc poniewaz spalila mi sie jedna sciezka kierunku i mam bład w komputerze.

Pozdrawiam i prosze o pomoc!!

Opublikowano
Pozostaje Ci "aledrogo". Ostatnio kupowałem używkę w b dobrym stanie za 140 plus przesyłka. Były też Nowe z gw. za 500.
  • 2 lata później...
Opublikowano
Pytanie kieruje do posiadaczy e90 z lampami DEPO w wersji LED. Mianowicie kupilem takie lampy i po zamontowaniu okazalo sie ze kiedy wciskam hamulec swiatla stopu - ledowe pala sie do polowy... to normalne?