Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
panowie, bez rewelacji
"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hehe dobre !!!! nie mozesz scierpiec ze mam cos wiecej niz 520d?

jak ktos ma lepszy to na pewno dlatego ze "POZYCZONY" lub cos w tym rodzaju , tak tak tlumacz sobie bo tak bedzie najlepiej dla twojego samopoczucia,

jak bedziesz ciezej pracowal to moze sobie kiedys taki sprawisz, nie pouczaj mnie wiecej malolacie :lol:

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
Opublikowano

Mili Panowie Chłopaki czy jak wolicie

czy wasze auta wzbudzają u was agresje ??

czy E60 tak na was działają ??

czy ludzie mają racje że właściciele BMW tak się zachowują

Dwie awantury w jednym poście to MASAKRA dajcie na luz :mad2:

Pozdrawiam

Niemirad i moje 320d

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

My BMW foto: http://img85.imageshack.us/g/p1030826.jpg/

Chip Tuning wykres: http://img690.imageshack.us/img690/4972/hamowniawykresbmw.jpg

Opublikowano
[

hehe dobre !!!! nie mozesz scierpiec ze mam cos wiecej niz 520d?

jak ktos ma lepszy to na pewno dlatego ze "POZYCZONY" lub cos w tym rodzaju , tak tak tlumacz sobie bo tak bedzie najlepiej dla twojego samopoczucia,

jak bedziesz ciezej pracowal to moze sobie kiedys taki sprawisz, nie pouczaj mnie wiecej malolacie :lol:

Adrian, czy jak ci tam - wracaj lepiej do szlifowania diamentów bo kluczyków do auta na weekend nie dostaniesz, a już jutro piątek :nienie:

Hmmmm
Opublikowano
Smiesznie się kłucicie,ale faktem jest,że na tym filmku jakoś słabo idzie jak na 407KM.5.8 do setki to i starą 540 e39 zrobi.

Ja też wymierzyłem z filmiku 5,5 do 100km/h,i 18 so 200km/h.

Stara M5 e39 do 200 jest e stanie 15,5s zrobić.

Daj se chopie siana z tymi obliczeniami z youtube.

F10 550i przyspiesza do setki w 5s. Do 200 w 16.7

E39 M5 do 200 potrzebuje 16.9s.

Tyle w temacie.

Biorąc pod uwagę fakt, że 550i to cywilne auto, myślę, że całkiem nieźle i żadnej ujmy nie przynosi mu fakt, że starsze E39 M5 ma praktycznie takie same osiągi.

P.S. I zajrzyj czasem do słownika, zanim zaczniesz się kłÓcić :)

Opublikowano

i co gula skoczyla co? tylko tak umiesz napisac? myslisz ze ty cos wiesz? to sie grubo mylisz :D

Opublikowano

Mirek i A

Chłopaki ja przynajmiej mam E60 i na tym zakonczmy temat

E60 moze i masz ale silnik zapomnieli ci zamontowac

te E60 to masz , krzywe nogi jak s®asz :wink: , normalnie przedszkole , aaaa ja mam E60 a wy nie macie !!! oooo :lol: jestes infantylny, jesli wiesz co to znaczy w ogole

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Uczestnicy tej wielce merytorycznej dyskusji zostaną obdzieleni ostrzeżeniem, jak dalej będziecie to ciągnąć to zamknę wątek i baaaaardzzooo surowo będę oceniał Wasze przyszłe "występy" w serii 5. :duh:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Uczestnicy tej wielce merytorycznej dyskusji zostaną obdzieleni ostrzeżeniem, jak dalej będziecie to ciągnąć to zamknę wątek i baaaaardzzooo surowo będę oceniał Wasze przyszłe "występy" w serii 5. :duh:

Info dla kolegów z forum:

Zaproponowalem pokojowo koledze A na PW spotkanie na kawę, herbatę, coca-colę co chce, miejsce też może wybrać

hej

Opublikowano

Mnie ta dyskusja zupełnie rozbawiła...ja nie wiem, poruszacie się autami z naprawde dobrymi motorami pod maską i nie jeden by chciał mieć takie auto jak Wasze i to nawet z podstawowym silnikiem i wyposażeniem, a tu zażarta dyskusja na temat osiągów, prawie jak w piaskownicy, kto ma lepszą łopatkę czy wiaderko :mad2: :duh:

Skoro macie aż taki niedosyt co do osiągów, to proponuje wsiąść np. w fiata pandę i zjechać nim całą europe a dopiero w tedy docienicie to czym się poruszacie :mrgreen:

..dobrze że admin zareagował bo jeszcze by tu do rękoczynów doszło :mlotek: :twisted2:

Axel
Opublikowano

Info dla kolegów z forum:

Zaproponowalem pokojowo koledze A na PW spotkanie na kawę, herbatę, coca-colę co chce, miejsce też może wybrać

hej

Pokojowo jestem w interesach w wawie na weekend i moge dołączyć :cool2:

Hmmmm
Opublikowano

Mirek i A

Chłopaki ja przynajmiej mam E60 i na tym zakonczmy temat

E60 moze i masz ale silnik zapomnieli ci zamontowac

te E60 to masz , krzywe nogi jak s®asz :wink: , normalnie przedszkole , aaaa ja mam E60 a wy nie macie !!! oooo :lol: jestes infantylny, jesli wiesz co to znaczy w ogole

hehe, dobre. Dla mnie infantylny to jesteś Ty, bo jeździsz ospoilerowaną furą i jakiej marzą dzieciaki, więc coś na żeczy jest :wink:

Opublikowano

Ale piaskownica :( Walczyłem ze stereotypem właściciela BMW, ale jednak skądś się to bierze. Jeszcze kilka postów i daruje sobie F11 :lol:

No a serio: filmik ciekawy. Jako użytkownik E60 z 2.0d (z kompleksem brakujących 2 cylindrów) jestem pod wrażeniem. Nie pogardziłbym...

Nie pokusiłbym się o mierzenie osiągów z tego filmiku z drogi (nie z toru). Ani nie wiemy co robił kierowca z prawą nogą (w czasie włączenia kierunku jakby lekkie zawahanie?), nie znamy nachylenia drogi.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Ja tu czas marnuje na forum E60 a tu taka fajna na poziomie dyskusja sie rozwinęła. I nasz wspanialy Mirek tu częściej bywa, chyba będę tu częściej zaglądał:)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ej, nie wywołujcie wilka z lasu :P Mirka nie było na forum od 13. stycznia i niech tak już pozostanie....

pozdrawiam

Paweł

• 1 miesiąc temu...