Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dziś pierwszy raz moja BUNIA odmówiła mi posłuszeństwa, ja tu za kluczyk i odpalać a tu "zonk" nie odpala,tylko cyka i leciutko przygasają lampki , nie wiem pewnie coś w rozruszniku nie łączy może szczotki czy co. Musiałem lekko popchnąć aby odpalić :cry: no ale boje się że to się kiedyś powtórzy , a pchanie nie jest zdrowe dla autka. Może ktoś wie bez szukania za co mam się zabrać??
Opublikowano
po pierwsze akumulator, po drugie rozrusznik.

dokładnie!!

Jest:

F45 2016r oraz e61 2005r

Były:

E38 740d 2000r

E90 320d 2005r

525 tdsA '95 Chip na 172 KM

Kawasaki ZX-12R '04 na Power Comander III

740iA '93;

Pozdrawiam

Michał

Opublikowano
Czyżbyś w swojej karierze wcześniej nie miał Malucha albo FSO 1500??? To normalne wskazanie !! Ładuj akumulator albo jak już Cię stać to go kup ( nowy, a nie z tzw. GIEŁDY!) i nie rób SCEN KOLEGO sympatyczny !! Jeździsz BMW i nie bądź MAMINSYNEK :D Oczywiście pozdrawiam na koniec MAMIN..... . :8)
Nie sztuka skorzystać z serwisu-SZTUKA ZROBIĆ TO SAMEMU !!!
Opublikowano

Witam.

W twoim silniku jest chyba pasek rozrządu, jeżeli więc owe niedomagania wystąpiły nagle, a pasek był wymieniany ponad 40 kkm, to sprawdziłbym również napięcie paska.

Miałem kiedyś identyczny przypadek.

Pozdrawiam.

Opublikowano
"Nie od razu zdarza się raj , nie od jutra świat jak ze snów" - zaśpiewał Artur Gadowski, poza tym jeśli już szanowny Pan Forumowicz reklamuje swoją mieścinę to pasowałoby POPRAWNIE !!! Pozdrawiam nie znających PF 126p i PF 125p. :8)
Nie sztuka skorzystać z serwisu-SZTUKA ZROBIĆ TO SAMEMU !!!