Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pali mi się na tablicy rozdzielczej czerwona kontrolka z wykszyknikiem to chyba oszczegawcza tylko tak sprawdziłem klocki znaczy czujniki od klocków a nawet je odłączyłem na chwile by niebyło zetknięcia z masą na czujnikach tarcz chamulcy sprawdziłem płyn chamulcowy też ok więc od czego to się pali może poziom płynu zbiorniczka z płynem chygrałlicznym od sprzęgła a może to że pali się inspekcja olejowa obie cegiełki pomarańczowa i czerwona a może poziom oleju w dyfrze lub skczyni o ile tam są jakieś czujniki połączone z tą kontrolką.

Pisze w instrukcji o dynamicznym układzie chamowania i systemie hydraulicznym chamulca BDC ale niewiem czy to mam bo to 96r pisze też o systemie chek control o żużytych klockach chamulca i załonczonych czujnikach od nich , jeśli chodzi o chek control to może to to żę niemam żaruwek pozycyjnych z pszodu.

w instrukcji obsługi czy tam też w książce napraw cą 2 deski zozdzielcze z dwoma rodzajami kontrolek oszczegawczych moja deska to taka jak na stronie 18 w instrukcji obsługi.

Prosze o porade od czego jest ta kontrolka a dokładnie z czym jest połączona w instrukcji napisane jest że może to być od poduszek

Tylko BMW jest samochodem , inne auta to wyrób samochodo-podobny.
Opublikowano

:shock:

Powinna ci się pojawić kontrolka OSZCZEGAFCZA podczas pisania tego postu. Takich błedów ortograficznych nie da się ignorować.

:duh:

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
A tobie też powinna zapalić się kontrolka ale głupoty albo odpisujesz na post albo się niewcinaj
Opublikowano
poziom płynu zprawdziłem między mini i max
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W sumie ta kontrolka jest os klocków hamulcowych. Zobacz może masz gdzieś przerwany przewód od czujnika zuzycia klocków. Też tak miałem. Po zlutowaniu przewodu jest oki.
Krzysztof
Opublikowano
apropo niewie nikt ile mże kosztować wymiana oleju i klocków w ASO no i oilservice
Opublikowano
A tobie też powinna zapalić się kontrolka ale głupoty albo odpisujesz na post albo się niewcinaj

Ja w szkołę kamieniami nie "szucałem" :duh:

Kultury trochę.

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano

Kultury trochę.

Kultury to ty się naucz sam się wcinasz a nawet ani razu nieodpisałeś na temat jak cię nieinteresuje to zmień FORUM chamstwa tu nikt niezaprasza.

Opublikowano

Kultury trochę.

Kultury to ty się naucz sam się wcinasz a nawet ani razu nieodpisałeś na temat jak cię nieinteresuje to zmień FORUM chamstwa tu nikt niezaprasza.

Kolego tracer001, ten wykrzyknik to od czujnika zużycia klocków w Twoim roczniku.

A co do Twojej pisaniny... mógłbyś się postarać jak chcesz otrzymywać odpowiedzi na swoje zapytania. Wierz mi że rzadko chce się dalej czytać widząc totalne olewanie jakości posta. Kolega zwrócił Ci uwagę a Ty zamiast się postarać, nawtykałeś mu jobów. Nie bądź tym z czego się robi cukier w PL.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Panowie każdy ma dzień słabości w ortografii,można to w inny sposób załatwić,a nie takimi literami pisać ,jakby Obama miał do Polski przyjechać-he he-pzdr...[do tematu-pewnie kończą się klocki lub przerwany przewód-jak wyżej pisano].
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano
hej,jezeli poziom plynu jest ok,to napewno klocki,przytarty kabelek,ale po wymianie niezgasnie,potrzeba przejechac kilkanascie kilometrow,
Opublikowano
"nie" z czasownikami piszemy rozdzielnie. Amen!
Wszyscy wiedzieli że tego nie da się zrobić. Aż pojawił się jeden co nie wiedział...i zrobił.
Opublikowano

:jawdrop:

Admin takie postu powinien blokować...

choćby ze względu na błędne tytułowanie postu, że nie wspomnę o reszcie :clap:

Opublikowano
:jawdrop:

Admin takie postu powinien blokować...

choćby ze względu na błędne tytułowanie postu, że nie wspomnę o reszcie :clap:

dokladnie tak, az sie zcytac nie chce a co mowic o odp na taki post badz temat

Pozdrawiam