Skocz do zawartości

Kontrolka Oszczegawcza Czerwony wykszyknik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pali mi się na tablicy rozdzielczej czerwona kontrolka z wykszyknikiem to chyba oszczegawcza tylko tak sprawdziłem klocki znaczy czujniki od klocków a nawet je odłączyłem na chwile by niebyło zetknięcia z masą na czujnikach tarcz chamulcy sprawdziłem płyn chamulcowy też ok więc od czego to się pali może poziom płynu zbiorniczka z płynem chygrałlicznym od sprzęgła a może to że pali się inspekcja olejowa obie cegiełki pomarańczowa i czerwona a może poziom oleju w dyfrze lub skczyni o ile tam są jakieś czujniki połączone z tą kontrolką.

Pisze w instrukcji o dynamicznym układzie chamowania i systemie hydraulicznym chamulca BDC ale niewiem czy to mam bo to 96r pisze też o systemie chek control o żużytych klockach chamulca i załonczonych czujnikach od nich , jeśli chodzi o chek control to może to to żę niemam żaruwek pozycyjnych z pszodu.

w instrukcji obsługi czy tam też w książce napraw cą 2 deski zozdzielcze z dwoma rodzajami kontrolek oszczegawczych moja deska to taka jak na stronie 18 w instrukcji obsługi.

Prosze o porade od czego jest ta kontrolka a dokładnie z czym jest połączona w instrukcji napisane jest że może to być od poduszek

Tylko BMW jest samochodem , inne auta to wyrób samochodo-podobny.
Opublikowano

:shock:

Powinna ci się pojawić kontrolka OSZCZEGAFCZA podczas pisania tego postu. Takich błedów ortograficznych nie da się ignorować.

:duh:

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Sprawdź poziom płynu hamulcowego
Krzysztof
Opublikowano
  • Autor
A tobie też powinna zapalić się kontrolka ale głupoty albo odpisujesz na post albo się niewcinaj
Opublikowano
  • Autor
poziom płynu zprawdziłem między mini i max
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
W sumie ta kontrolka jest os klocków hamulcowych. Zobacz może masz gdzieś przerwany przewód od czujnika zuzycia klocków. Też tak miałem. Po zlutowaniu przewodu jest oki.
Krzysztof
Opublikowano
  • Autor
ok sprawdze
Opublikowano
  • Autor
apropo niewie nikt ile mże kosztować wymiana oleju i klocków w ASO no i oilservice
Opublikowano
A tobie też powinna zapalić się kontrolka ale głupoty albo odpisujesz na post albo się niewcinaj

Ja w szkołę kamieniami nie "szucałem" :duh:

Kultury trochę.

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
  • Autor

Kultury trochę.

Kultury to ty się naucz sam się wcinasz a nawet ani razu nieodpisałeś na temat jak cię nieinteresuje to zmień FORUM chamstwa tu nikt niezaprasza.

Opublikowano

Kultury trochę.

Kultury to ty się naucz sam się wcinasz a nawet ani razu nieodpisałeś na temat jak cię nieinteresuje to zmień FORUM chamstwa tu nikt niezaprasza.

Kolego tracer001, ten wykrzyknik to od czujnika zużycia klocków w Twoim roczniku.

A co do Twojej pisaniny... mógłbyś się postarać jak chcesz otrzymywać odpowiedzi na swoje zapytania. Wierz mi że rzadko chce się dalej czytać widząc totalne olewanie jakości posta. Kolega zwrócił Ci uwagę a Ty zamiast się postarać, nawtykałeś mu jobów. Nie bądź tym z czego się robi cukier w PL.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Panowie każdy ma dzień słabości w ortografii,można to w inny sposób załatwić,a nie takimi literami pisać ,jakby Obama miał do Polski przyjechać-he he-pzdr...[do tematu-pewnie kończą się klocki lub przerwany przewód-jak wyżej pisano].
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano
hej,jezeli poziom plynu jest ok,to napewno klocki,przytarty kabelek,ale po wymianie niezgasnie,potrzeba przejechac kilkanascie kilometrow,
Opublikowano
"nie" z czasownikami piszemy rozdzielnie. Amen!
Wszyscy wiedzieli że tego nie da się zrobić. Aż pojawił się jeden co nie wiedział...i zrobił.
Opublikowano

:jawdrop:

Admin takie postu powinien blokować...

choćby ze względu na błędne tytułowanie postu, że nie wspomnę o reszcie :clap:

Opublikowano
:jawdrop:

Admin takie postu powinien blokować...

choćby ze względu na błędne tytułowanie postu, że nie wspomnę o reszcie :clap:

dokladnie tak, az sie zcytac nie chce a co mowic o odp na taki post badz temat

Pozdrawiam

Opublikowano

"Oszcze gawcza"...

hmm... czy to zapowiedź zamiaru nasikania na kogoś o nazwisku Gawcz?

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png