Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam

mam do kupienia BMW e46 coupe 320 D...cena to około 10 tys zł.

Uszkodzenia tak jak na zdjęciu i zastanawiam się czy jest sens

Wg mnie warto - jakby nawet naprawa wyniosła cie 15tys zł to za 25k zł nie dostaniesz coupe po lifcie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
O ile jedyne uszkodzenia to te co widać, a nie inne których nie widać np. w silniku i skrzyni to pewnie warto. Tyle, że zapewne jakaś przyczyna jest, że ono tylko tyle kosztuje bo za dużo większe rozbitki chcą dużo więcej kasy.
Opublikowano (edytowane)
Nawet jeśli okaże się, że naprawa jest dużo kosztowniejsza niż Ci się wydaje to opłaca się ją kupić choćby po to by sprzedać na części ;) Edytowane przez ShakeIt
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sam bym ja wziął ale na czesci. Koledzy dobrze pisza , moze miec ukryte wady. Zrobisz ja , ładnie bedzie wygladała a okarze sie skarbonka i bedziesz cały czas w nia ładował kase i w koncu wyjdzie Cie tyle co auto bezwypadkowe. Takie moje zdanie

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
Auto nie jest mocno uszkodzone bynajmniej na zdjęciach, ale ni chcę mi się wierzyć, żeby ktoś sprzedał za 10tyś, za małe uszkodzenie. Szyba cała, deska w środku cała, więc silnik powinien być na miejscu, chyba że jest to auto bez prawa rejestracji.
http://img638.imageshack.us/img638/9205/panoramaaut.png
Opublikowano (edytowane)
A mnie się wydaję że chodzi chyba o Euro a nie o ZŁ ? Lub bez prawa rejestracji na części. Edytowane przez SergeXXX
Opublikowano

oplaca sie .

sam kupilem anglika tanio w coupe dla przykladu z dwoch zlozysz jeden i jeszcze zostanie kupa czesci

Opublikowano
Ja już raz kupiłem rozbitka i powiem tak: auto naprawiane nigdy nie będzie takie jak bezwypadkowe. Mam na myśli to, że co jakiś czas będzie Cię spotykać jakaś nowa, niemiła niespodzianka. A to że spinek nie założyli i skrzypi. A to że coś odstaje, rusza się itp itd. Ja to odradzam. Zdecydowanie.
Opublikowano

Kup na czesci, napewno warto.

Skladac bym sie zastanowil, jak ci zaczna w czasie uzytkownia wychodzic "kwiatki" ktore sa konsekwencja urzerzenia to nie dojdziesz z tym do ladu w sensownych pieniadzach.

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
Opublikowano

Zgadza się ze cos moze wychodzic zawsze.

O ile ktos zrobi taki samochod na szybko.

Jednak gdy bedzie zrobiony na spokojnie co ma byc nie tak ?

Uderzenie wydaje sie nie zbyt mocne chociaz przy bmw mozna sie zgodzic z tym , ze faktycznie cos moze wyjsc pozniej.

W nieuderzonych autach wyrastaja "kwiatki" co dopiero w uderzonym...

Sam nie wiem tak czy inaczej za te wersje po liftingu 10 tys to nic....

Opublikowano
Uszkodzenie nie jest poważne, ja dałbym bez wahania 20-25tyś za to auto, ale wydaję mi się że jest to 10000 Euro, na mobile.de za 7-8000 Euro, można kupić ale po mocniejszym dzwonie.
http://img638.imageshack.us/img638/9205/panoramaaut.png