Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja osobiscie polecam Bilsteina...zalozylem je w zeszlym roku w czerwcu i jestem mega zadowolony. Takie idealne rozwiazanie pomiedzy komfortem a dobrym trzymaniem:)Polecam!!!

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano
dokladnie ja tez mam bilsteiny i nie zamienilbym ich i wlasnie mam zamiar kupic do tylu, a co do tamtych to ewentualnie sachs bo monroe to szmelc jakich malo bylo dobre jakies 10 lat temu a teraz sie okropnie popsuli
Opublikowano
Monroe dziadowski był od samego początku my nie zwracalismy na to uwagi bo nasze standarty były bardzo zanizone w porównaniu z tym co jest teraz
POZDRAWIAM !!!
Opublikowano
Ja jak zmieniałem u siebie amory to naj pierw kupiłem monroa, po przejechaniu na nich kilkunastu kilometrów byłem załamany autem jezdziło się tragicznie w trasie to od tego falowania na dziurach aż mnie głowa bolała lepiej mi się jezdziło na starych zużytych amorach po paru dniach męki wymieniłem je na sachsa i na nich jezdzi sie wspaniale zero prównania miedzy nimi a różnica w cenie 25zl a komfort to niebo a ziemia gdybym moje BMW miało by tak jezdzic jak jezdziło się na monroa to bym je sprzedał bo było aż tak żle więc sie nie zastanawiaj i kup albo bilstein albo sachsa które polecam
Opublikowano
Zmieniłem cały komplet amortyzatorów na Bilstein i jestem zadowolony. Wcześniej były Monroe założone i choć nie wyciekały zmieniłem bo autem strasznie bujało.Tak jak koledzy piszą jeździ sie niebo a ziemi.
Opublikowano
Tak wiem Bilsteina też bym chciał ale do mojej wersji (compact 323 Ti) na tył kosztują 450zł/szt. Sachs 230, a Monroe 170. Ale widze że jednak trzeba wziąć Sachs. Dzięki za pomoc:)
Opublikowano
Tak tylko że Ty masz 316 to można bez problemu kupić, a do mojej 323 jest problem żeby wogóle coś dostać, tam jest inne zawieszenie, a że było ich mało to i poblem z takimi zamiennikami jest;)
Opublikowano
a ja wymieniłem tylne amorki na KAYABA i jestem zadowolony

ja pracujac w sklepie motoryzacyjnym moge stwierdzic ze monroe sa lipne, kayaba cieszy sie duzym uznaniem klientow, a sam w swojej buni mam zawieszenie KONI i jest wysmienite:)

gdy pedzisz 270km/h to co widzisz przed soba to juz historia

Moja Kochanka - BMW 316

Opublikowano
Bilstein, wymianilem przód i tyl, na prawde sie sprawdzaja. Nie widze potrzeny kupowania nic drozszego. Nasze polskie drogi i tak kazde zniaszcza.
Nie ma rzeczy niemożliwych, tylko ludzie którzy nie chcą tego zrobić.