Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
koledzy wiec tak, moja dziewczyna chce sobie kupic auto i ma to byc BMW, oczywiscie ja tez bede tym jezdzic :norty: (nie wie co ja czeka :twisted2: ) i mam pytanie co polecacie bardziej: benzyna czy diesel? mowimy oczywiscie o E90 : D

gdy pedzisz 270km/h to co widzisz przed soba to juz historia

Moja Kochanka - BMW 316

Opublikowano
to jest prowokacja?bo ostatnia dyskusja na podobny temat była niedawno i nie wyszło najlepiej.
A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
zadna prowokacja, moja laska chce kupic sobie auto i ma do wydania 90 tys :shock: i chce BMW ja jej polecam 2,0 w benzynie ale chce zasiegnac opinii co Wy o tym sadzicie? 2,0 benzyna czy diesel.

Moja Kochanka - BMW 316

Opublikowano
zadna prowokacja, moja laska chce kupic sobie auto i ma do wydania 90 tys :shock: i chce BMW ja jej polecam 2,0 w benzynie ale chce zasiegnac opinii co Wy o tym sadzicie? 2,0 benzyna czy diesel.

To moze lepiej porozmawiajmy o Twojej dziewczynie :lol:

Opublikowano

To moze lepiej porozmawiajmy o Twojej dziewczynie :lol:

i przy okazji o aucie,heheahae.

jak dla dziewczyny to wybrałbym chyba benzyne...

osa-ozo

Sprzedam :

Oryginalne tylne lampy BMW e46 do sedana - zewnętrzne i w klape.

Kierunkowskazy przednie e46

Ceny : Tanio

Opublikowano
no i blondynka :twisted2: chociaz mam kolezanke brunetke i nie umie zatankowac auta :duh: ale w piecu umie napalic : D :twisted2: i gotowac umie : D

Moja Kochanka - BMW 316

Opublikowano
no i blondynka :twisted2: chociaz mam kolezanke brunetke i nie umie zatankowac auta :duh: ale w piecu umie napalic : D :twisted2: i gotowac umie : D

no to już coś,o swojej dziewczynie niewiele napisałeś ale koleżanka skoro umie gotować to musi mieć 6 garów :D

A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
Ja sądze że dla kobiety będzie lepszy dieselek:D Pozdro

Będziesz Miał Wydatki... Ale Się Opłaca:)))

Było: E21-320, E21-316, E32-730i, 2x E36 - 328i, Może kiedyś 850i (mam nadzieje)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
koledzy wiec tak, moja dziewczyna chce sobie kupic auto i ma to byc BMW, oczywiscie ja tez bede tym jezdzic :norty: (nie wie co ja czeka :twisted2: ) i mam pytanie co polecacie bardziej: benzyna czy diesel? mowimy oczywiscie o E90 : D

Szukaj najlepszej oferty, najlepiej wypasionego auta.

Na temat dylematu ON/Pb nie śmiem się wypowiadać.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano
ja bym byl za benzyna. Dieslem trzeba umiec jezdzic, dbac trzeba. Rozgrzewac pomalutku, studzic turbine po dluzszej jezdzie. Lac dobre paliwo, pilnowac przegladow. Benzyniak wybaczy takie bledy... :)
Opublikowano
Ja również pomimo bycia absolutnym dieslo-maniakiem, polecałbym benzynę z powodów które Mauro już podał: dieslem to trza umić i o niego dbać :D
Opublikowano
benzyne, choc to bedzie mały silnik R4 2.0/150KM, nie starczy na zdrową R6 325i/218KM.

wezmie 2,5 i sie rozbije gdzies na drzewie :worried: :worried: mniejszy dla dziewczyny wystarczy : D :norty:

Moja Kochanka - BMW 316

Opublikowano
benzyne, choc to bedzie mały silnik R4 2.0/150KM, nie starczy na zdrową R6 325i/218KM.

wezmie 2,5 i sie rozbije gdzies na drzewie :worried: :worried: mniejszy dla dziewczyny wystarczy : D :norty:

pomysl o sobie, bo tez masz e90 jezdzić :mrgreen:

Opublikowano
to jest prowokacja?bo ostatnia dyskusja na podobny temat była niedawno i nie wyszło najlepiej.

Ja obstawiam takżę to pierwsze.

Jeśli ktoś ma do wydania 90 kawałków - to raczej przyjmując zdrowy rozsądek nie kupuje auta, które polecą mu na forum - tylko ma sprecyzowany cel, który chce osiągnąć.

Tutaj nie jest podany ani rocznik, ani typ nadwozia, ani wyposażenie jakie musi posiadać - tylko jak zwykle głupie pytanie - diesel czy benzyna - na które odpowiedzi jest tylu - ilu jest użytkowników aut :duh:

Może niech dziewczyna dołoży jeszcze drugie 90 i będzie miała 180k zł i wtedy kupi sobie nowe E60.

Pzdr,

Opublikowano
benzyne bo przynajmniej ropy nie naleje na stacji :twisted2: wiadomo jak to z rozmyslonymi kobietami :norty:

pewnie się zdziwicie ale benzyne z powodów które napisał kolega :)

samemu mi się kiedyś zdarzyło zalać prawie cały bak benzyny do disla , ojciec , brat też zaliczyli po 1 razie :) jak się szybko nie zorientuje to po silniku , u mnie nic sie nie stało bo szybko to zauwazyłem , spuściłem benzyne zalałem ropy i chodzi :)

odwrotnie się nie da nalać wiec - benzyne , nie bedzie miała problemów , dislem trzeba umieć jeździć

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano

dislem trzeba umieć jeździć

A cóż to za skomplikowana technika jazdy, aby nie mogła sobie z nią poradzić kobieta???

Nie wiem - trzeba wciskać jakieś specialne przyciski ( może ma kokpit jak w samolocie i systemy zapobiegające oblodzeniu etc...??).

P.S. Rowerem tez trzeba umiec jeździć - a jakoś nawet kobiety dają sobie radę :P:.

Pzdr,

Opublikowano

Pomijając wszystko , ale czy wy byliście już w salonie lub sama zainteresowana? Niech się bryknie jednym i drugim i porozmawia z ludźmi tam pracującymi. Później niech pojedzie do drugiego salonu BMW i tez sobie porozmawia. Powie że chce kupić i wybierze w ASO najkorzystniejszą ofertę.

A Diesel dla kobiety to bez różnicy to nie stary kopciuch który ma 15 lat i trzeba rytuały zachować aby ci odpalił. Jeździ a czy studzi turbo czy nie to dopiero następny właściciel podejrzewam że się o tym będzie dowiadywał> Takie życie i prawo do pierwszego posiadania auta :wink:

(OO)=== OO===(OO)