Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie jak w temacie.Niepotrafie znależc ksiazki"sam naprawiam BMW e46"znalazłem link ale po włosku.Ma ktoś po polsku :lol: .Będę wdzięczny :modlitwa:(wiem,ze ten temat był juz poruszany)-ale nie ma po polsku :cry: only polish :8)
Opublikowano
Witam mam pytanie jak w temacie.Niepotrafie znależc ksiazki"sam naprawiam BMW e46"znalazłem link ale po włosku.Ma ktoś po polsku :lol: .Będę wdzięczny :modlitwa:(wiem,ze ten temat był juz poruszany)-ale nie ma po polsku :cry: only polish :8)

Ja mam po polsku, na półce leży :wink:

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano
W księgarni też są dostępne. Prezent na gwiazdke jak znalazł i przy okazji wspomożesz miejscowy budżet. :D

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

Opublikowano
W sumie rozumiem tych co mowia zeby kupowac. (Bo placimy za legalny produkt itp) ale dziwi mnie ze do innych modeli juz dawno sa w pdf a do e46 nikt nie zrobil.
Opublikowano
W sumie rozumiem tych co mowia zeby kupowac. (Bo placimy za legalny produkt itp) ale dziwi mnie ze do innych modeli juz dawno sa w pdf a do e46 nikt nie zrobil.

Zawsze możesz być pierwszy.

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano
Dzięki za info :lol: .Widze,ze spis tresci jest długi.Powiedzcie jeszcze jak jest ksiązka napisana?czy równie wyczerpujaco :?: .50zeta nie majatek-napewno ją kupię.Pozdro :cool2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To zależy czego szukasz. Jeżli jak rozebrać silnik lub skrzynie w drobny mak i je złożyć to takich rzeczy tam nie ma.
Krzysztof