Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 335
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Zamontowałem dziś mfl zgodnie z manualem i nic cisza w eterze. Podłączam pod kompa żadnych błędów nic a świeci się poduszka
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Czy jest tu jeszcze jakiś dobry człowiek, który może wysłać mi komplet zdjęć? Planuję na najbliższy weekend przeprowadzić operacje przeszczepu multifunkcji i nie ukrywam, że zdjęcia ogromnie mi się przydadzą.

adres e-mail [email protected]

Pozdrawiam!

Opublikowano
Panowie, orientujecie się może czy w Sedanie z 12.1998roku 320i były montowane fabrycznie podzespoły do tempomatu i wystarczy założyć kierownicą i ją podpiąć odpowiednio ?
Opublikowano
Witam, e39 2001 . kierowce mam multifunkcyjną, tempomat mi działa. probem w tym że jak kupowałem samochód to sprzedawca wyciągnął LCD i zamiast tego wsadziłem zwykle radio na płyty alpine. Czy da rade zrobić sterowanie radiem z kierownicy ?
Opublikowano
Witam.

Czy jest tu jeszcze jakiś dobry człowiek, który może wysłać mi komplet zdjęć? Planuję na najbliższy weekend przeprowadzić operacje przeszczepu multifunkcji i nie ukrywam, że zdjęcia ogromnie mi się przydadzą.

adres e-mail [email protected]

Pozdrawiam!

Podpinam się po prośbę o manuala : [email protected]

Z góry dziękuję

Opublikowano

Panowie którzy nie dostali instrukcji proszę pw , rzadko zagladam tu na forum i nie wiem kto co dostał :8)

Czy oreintuje się ktoś czy do tej kierownicy da się dołożyć multifunkcję ?

http://olx.pl/oferta/kierownica-bmw-e39-m-pakiet-z-poduszka-zamiana-CID5-ID6rUkF.html#ce690b128d

Mam kierę po lifcie z multi która leży i się zanstanawiam czy się nie zamienić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ta pierwsza, tylko to jeszcze zależy do jakiego auta chcesz dokładać, czy przycisk od włączania tempomatu jest osobno, czy w kierownicy, musisz przejrzeć ten temat

to jest wersja do auta właśnie od 98 chyba, bo wcześniej wyłącznik tempomatu był na desce, ale nie jestem pewny co do rocznika

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Panowie, mam pewne pytanie, będę w niedługim czasie zajmował się uruchomieniem multi, mam już taśmę o której piszę autor w 1 temacie na 10 pinów ... teraz pytanie, czy bez problemu da się ją zamontować do przed lifta z 1997r ? Obiło mi się o uszy że podobno w przed lifcie jest zupełnie inna taśma, jakaś w manetkach ??
Opublikowano
Panowie, mam pytanie. Według vin moje auto wyprodukowano w 02/98, i ma tempomat, jednak na desce nie ma osobnego guzika do włączenia, a kierownice mam założoną od e34 od kupna i nie mam pojęcia jaką kupić. Jest możliwe żeby w lutym były już sterowane z kierownicy ?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka

Mam e39 z 04/97 i dołożyłem przyciski multi z e38, mam je z "I/O" więc są z modułem MFL.

Moja wtyczka jest uboga

DSC_0221.jpg

niebieski - klakson

biały - i-bus

czarny - tempomat

fioletowy - plus

brązowy - masa/minus

Dobrze napisałem oznaczenia?

I teraz pytanie gdzie daną żyłę poprowadzić :

- niebieski i brązowy zostawiam

-biały do pinu 7

- fioletowy pin 5 ?

Opublikowano

Cześć

Mam zamontowaną kiere z multifunkcją która ma przycisk I/O. Wszystko działa oprócz tempomatu, dodam że kiera z multi była dokładana. Pytanie jak uruchomić tempomat i co do tego jeszcze potrzebuje w e39 1996r. ?

• 2 tygodnie później...