Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,piszę w imieniu mojego "szwagra",więc jeśli się powtórzę to sorki i proszę o usunięcie.

Temat dotyczy przeróbki wydechu w E39 530d.Szwagier miał dzwona i wysłał kolesia do św.Piotra.I jak juz wziął się do naprawy auta to chce go zrobić na styl M.Kupił zderzaki i te wszystkie inne pierdoły.I właśnie chce jeszcze zrobić podwójny wydech z 4-oma rurami.Czy ktoś z was już to przerabiał,a może macie jakieś fotki jak to zrobić by miało sens i wygląd.

Z góry dzięki w jego imieniu :norty:

Opublikowano

Jak dla mnie to trudno mówić o sensie reanimacji samochodu po dzwonie. CHyba tylko na sprzedaż i w ofercie koniecznie wpisać BEZWYPADKOWY. Z tym wydechem na pewno znajdzie sie napaleniec na wygląd.

no offence

pozdrawiam

Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie ubierają tego w słowa.
Opublikowano (edytowane)
...Szwagier miał dzwona i wysłał kolesia do św.Piotra...

Nie rozumiem... jakby bylo sie czym chwalic... ;|

Edytowane przez Dębowy
Opublikowano

Tu nie chodzi o przechwałki-poprostu tak się stało.Gość był pijany i wyjechał prosto pod niego.

Robi ładne auto i chce trochę podbuzerowac.

ALE WIDZę żE na forach to poza porządnymi moderatorami to siedzą jakieś dzieci z e36-tkami bo tanie..i na niczym się nie znają...pozdrawiam :roll2:

Opublikowano
To nie ładnie zrobił tam go wysyłając :naughty: A co do tematu, to czy DOBRZE się zastanowił, że chce zakładać 4 rury :shock: do diesla??

Tak sobie to wymyślił.Ja jestem daleki od takich przeróbek.A piszę o tym na jego prośbę.Może narażę się niektórym forumowiczom,odpowiadając im ale cóż,jak mają pisać bzdury to lepiej nic nie pisać.

A tym którzy poważnie traktują temat :modlitwa: tak jak kolega dzięki

Opublikowano
ja sie zastanawiam czy do 540 nie zrobic 4 rurek.. ale to za jakis czas.. i tez szukam czegos ciekawego.. ten mi sie bardzo podoba :D
E39 540iA ... Kocham i Szanuję... :)
Opublikowano

Tu nie chodzi o przechwałki-poprostu tak się stało.Gość był pijany i wyjechał prosto pod niego.

ALE WIDZę żE na forach to poza porządnymi moderatorami to siedzą jakieś dzieci z e36-tkami bo tanie..i na niczym się nie znają...pozdrawiam :roll2:

Powinniście za pijaka dać na mszę mimo, że zabójca i jakoś inaczej o tym pisać, a od rodziny/ubezpieczenia żądać wszelkiej rekompensaty.

4 wydechy rzeczywiście głównie dzieci sobie zakładają w ramach agrotuninigu.

PawełH
Opublikowano

Powinniście za pijaka dać na mszę mimo, że zabójca i jakoś inaczej o tym pisać, a od rodziny/ubezpieczenia żądać wszelkiej rekompensaty.

4 wydechy rzeczywiście głównie dzieci sobie zakładają w ramach agrotuninigu.

Tez mu to mówie,ale jak agro sie uprze to i wołami go nie ...

Opublikowano

Kolego posiadam E-36 , jestem fanem tego modelu i nie zycze sobie abys zwracał się z tekstem ze mam bo tanie

mam tez E-38 i bylem posiadaczem kilku innych sztuk , przypuszczam ze w zyciu mialem wiecej BM-EK niz Ty kobiet także pomysl zanim napiszesz

Opublikowano
hehe-dokładnie a to ze masz e46 to nic nie znaczy bo te samochdy nie sa takie drogie,jak bys miał E66 wtedy możesz tak powiedzieć o tym ze e36 sa tanie :nienie: a 4 rurki w dieslu to jest nie poważne

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
Skoro Pan jest taki dorosly, to czemu Pan uzywa sformulowan takich jak "podbuzerowac" - pierwszy raz sie spotykam z takim dziwacznym tworem jezykowym czy "wyslal kolesia do sw.Piotra". Dla mnie to jest typowy jezyk gimnazjalistow trollujacych na onecie, przeczytaj co piszesz a pozniej krytykuj innych bogaczu w marzeniach.
The Ultimate Driving Machine
Opublikowano

Swinie paść!! Szwagier kupił e46 na kredyt do końca zycia i bedzie 4 rury robił :) Diesel powinien mieć zakrzywione końcówki do dołu, więc polecam rury z hydraulicznego. Kolanka na końcówki też mają ty chamie bez umiejętności uszanowania człowieka po śmierci!!

P.S. Ty pewnie przemieszczasz sie na razie Gimbusem do szkoły to co mozesz wiedziec o autach?

Bandite Motor Wagen
Opublikowano
masz sie czym chwalic o jaaa potencjalny morderca i tyle !!!!!!!takim jak twoj szwagier to powinni zabierac auta !!!! szkoda bmki w tym calym no ale taka osoba nie zasluguje na nia!!!!
Opublikowano

sie czepiliście chłopaka, pyta o 4 rury do e39 czy to coś strasznego?? jakiś czas temu był taki tematy, tylko z 540i w roli głównej i tam się wszyscy zachwycali jak to pięknie wyszło, więc nie rozumiem czemu w tej e39 ma być inaczej, szczególnie jeżeli auto będzie miało zderzaki z m-pakietu, uważam że jeżeli to będzie porządnie zrobione to będzie bardzo fajny efekt, tylko nie przegiąć z wielkością rur i żeby nie wystawały z pół metra za samochód

a co do pijaka i stwierdzenia o św piotrze to faktycznie trochę głupie, ale skoro był pijany i spowodował wypadek to go nie żal, jak zginął to nie będzie miał już więcej okazji zabić kogoś po pijaku, sam miałem wypadek przez takiego i wcale nie żałuję takich co się zabiją po pijaku w samochodzie, byleby nie zrobili krzywdy innym

Opublikowano

tak niech sobie kolega zrobi 4rury i niech ze świateł pojdzie z "kopyta" to ten czarny dym bedzie super wyglądał w m-pakiecie :twisted2:

w 540 to inny temat bo tam są dwa ogr kominy i nie było by to niczym nad zwyczajnym jak by to było ładnie i schludnie zrobione.

no ale w dieslu?? :duh: dajcie ludzie spokój

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
tak niech sobie kolega zrobi 4rury i niech ze świateł pojdzie z "kopyta" to ten czarny dym bedzie super wyglądał w m-pakiecie :twisted2:

to już do diesli nie wolno montować M-pakietu??

masz sie czym chwalic o jaaa potencjalny morderca i tyle !!!!!!!takim jak twoj szwagier to powinni zabierac auta !!!! szkoda bmki w tym calym no ale taka osoba nie zasluguje na nia!!!!

jestem ciekawy co byś napisał jakbyś jechał z 5 osobową rodziną i nagle na zakręcie wjechałby prosto w ciebie pijany gość

Opublikowano
Nikt nie popiera alkoholu za kierownicą, ale chwalić się tym ze zabiło się człowieka, mimo ze nie ze swojej winy to chyba przesada. Ja też lubie tuning ale kolega chyba trochę przesadził dziś w temacie.
Bandite Motor Wagen
Opublikowano
nie mowie ze nie można :nienie: bo m-pakiet pasuje do diesla i do benzyny tylko po co te rury4?ja bym sie wsydził jak by miał kopcić ze świateł a tak spod zderzka to nie bardzo widac wiec moim zdaniem m-pakiet-tak, 4rury-absolutnie

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
wypadki sie zdarzaja ale spoosb w jaki sie chwali ten chlopaszek to przesada czy to jest czym sie chwalic??? mialem straszny wypadek w zyciu a nie umiem nawet o tym mowic tez z nie mojej winy a tu trzask chwali sie jakby o jej co tam pijany był zasłuzył?? no nie tego chyba nikt nie bedzie popiera!!!
Opublikowano
sie czepiliście chłopaka

troszke pokory niech się nauczy a nikt nie będzie się czepiał