Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieję, że z tym "cudem" to żartujesz.... :D :D :D

Ponoć o gustach się nie dyskutuje lecz nie potrafię się powstrzymać - dla mnie są to wyżyny wiochy, zaczynając od koloru poprzez wybitnie spieprzony przód idąc i na koncertowo zmaszczonym tyle tej biednej E30 kończąc - szczególnie podkreślają cały efekt tego tjuningu te "dojazdówki" z kołpakami na których auto stoi.

Facet pod remizą pewnie wszystkiw wioskowe fraulein wyrywa :twisted:

~~Oby nasze dzieci miały bogatych rodziców~~

Pozdrawia Elwis

E34 525tds '95 touring executive

http://stud.wsi.edu.pl/~elwis/e34bok.jpg

Opublikowano
Cudo:

Bez komentarza. Wolalbym juz chyba jezdzic duzym fiatem.

Obecnie, po 10 latach przerwy (!): E85 Z4 3.0i R6 M54 '03 + LPG

We wspomnieniach: E32 740i V8 M60 '93 oraz E34 520i R6 M20 '90 + LPG

Opublikowano

Bardzo mi się podoba :norty: .. skóra w środku, pasowałaby do koloru mojego BMW 8)

A tak poważnie "jak na mój gust" szkoda słów :mad2:

http://img291.imageshack.us/img291/9725/3500ga.jpg

Pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

Oj panowie... już raz tu obgadywaliśmy "siódemke" i w końcu Admin się "zeźlił"

Ale faktycznie, w takich przypadkach to ciężko się powstrzymać od wyrażenia opinii.

Moja brzmi tak:

:shock: (brak mi słów)

ale za to gratuluję ludziom wyobraźni...

pozdrawiam

Prezes

Moja flota: •Czarna & •eMka & •Kalinka & •Malutka

Opublikowano
co to, duży fiat??? tak to wygląda przynajmniej na pierwszy rzut oka, poza tym właściciel jak zobaczył co zrobił to zwrócił obiadek na to cudo... :D
Opublikowano

Tragedia :roll:

Jest to przykład jak domorosły "Tuningowiec" potrafi zepsuć piękny samochód ... :cry:

Za taką profanacje marki powinno się ich wysłać w jakieś odległe krainy, żeby im głupoty do głowy nie przychodziły :?

Pozdrawiam,

Paweł

Opublikowano

chyba juz dosc opini sie tu pojawilo

szkoda mojego stukania w klawisze

za to powinno sie karac i dozywotnio zblizac na 500 metrow do jakiegokolwiek BMW. Ale cena oddaje jakosc.

Pozdrawiam :nienie:

REMOL

______

o/_______\o

(Oo=00=oO)

[] =****= []

Opublikowano

OJEJ!

http://members.lycos.co.uk/smaczniutki/pliki/emoty/w00t.gif

Masakra... ciekawe czy właściciel jest zadowolony z końcowego efektu... http://members.lycos.co.uk/smaczniutki/pliki/emoty/confuse.gif

Opublikowano
A mnie się bardzo podoba.... Za tą cenę bym kupił. 1 euro jest warta. Na lawecie, pod plandeką na działkę... Ale by znajomi mieli ubaw...
"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
NAdaje sie na stronke www.wiejskituning.prv.pl :D i tyle z mojej strony bo az zal mi pupe sciska jak to widze :mad2: :cool2:

BMW czyli Bardzo Miły Własciciel

E60 523i 2007

(oo=[][]=oo)

Ex: BMW E-30 318iS M42 90'

Opublikowano

To ja wolę fiata kanciaka, którym co ranek mój sąsiad wyjeżdża na podbój miasta.

Na pierwszy rzut oka ten pokraczny samochód, który kiedyś był modelem BMW - podobny jest do legendarnego Forda Kosygina, czy też, jak kto woli, do Zaporożca. - brakuje tylko bocznych wlotów powierza w okolicach bagażnika :-).

Pozdrawiam, Michał
Opublikowano
Nie rozumiem skąd to oburzenie. Podejrzewam, że większość z Was ma płytę kopaktową na lusterku, jakiegoś misia na tylnej półce, słynne koszulki na siedzeniach, jakąś maseczkę typu "bad look", polerowana gałkę zmiany biegów, kierownicę obszytą w kolorach tęczy, jaskrawe dodatki na karoserii oczywiście wydech o średnicy wiaderka 10 litrowego itd itp. Czy uważacie że Wasze przeróbeczki są lepsze?
Opublikowano
no ja mam wszystkie przeróbki które wymieniłeś + inne bajery, np. uniwersalny rozrusznik - kręci w obie strony, daje dodatkowe 10 koni mocy, do tego jeszcze mam czarne alusy, człowieku, żebyś widział jak laski lecom na moje ałto...
Opublikowano
Nie rozumiem skąd to oburzenie. Podejrzewam, że większość z Was ma płytę kopaktową na lusterku, jakiegoś misia na tylnej półce, słynne koszulki na siedzeniach, jakąś maseczkę typu "bad look", polerowana gałkę zmiany biegów, kierownicę obszytą w kolorach tęczy, jaskrawe dodatki na karoserii oczywiście wydech o średnicy wiaderka 10 litrowego itd itp. Czy uważacie że Wasze przeróbeczki są lepsze?

Człowieku czy Ty w ogóle znasz ludzi z którymi rozmawiasz??? :nienie: :nienie: :nienie: Za to E 30 właściciel powinien dostać dożywocie

:!: :!: :!:

Ps.Marco zapomniałeś jeszcze o skrzynce z piwem pod maską :D

Opublikowano

:shock:

:nienie: "Kolego pewnych spraw nie możemy przeginać" :nienie:

Znalazłeś się w nieodpowiednim miejscu nie mówiąc już o czasie.

Twoje argumenty do mnie nie trafiają. Myślę, że powinieneś jeszcze raz przemyśleć swoje słowa i zastanowić się, czy aby jest to właściwe miejsce dla Ciebie (forum BMW-klub.pl,). Tutaj spotykają się ludzie normalni, którzy "walczą" z negatywnymi stereotypami kierowcy BMW - tak przynajmniej sądzę :?

Pozdrawiam, Michał
Opublikowano
Ps.Marco zapomniałeś jeszcze o skrzynce z piwem pod maską :D

już wypite :) daj spokój, na trzeźwo to ja bym nie mógł oglądać takich rzeczy :)

Opublikowano

tak - oczywiście, i mam jeszcze naklejkę z "Biedronki" na wlew paliwa, spoiler typu "wing commander" na klapie oraz szyby obklejone czarnymi workami na śmieci....

Jakbyś chciał zobaczyć to 4 galeria od góry na stronie klubowej http://www.bmw-klub.pl/samochody/twojebmw.htm

~~Oby nasze dzieci miały bogatych rodziców~~

Pozdrawia Elwis

E34 525tds '95 touring executive

http://stud.wsi.edu.pl/~elwis/e34bok.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.