Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

teraz ten sam zestaw jest po 299 zl wpisz a wllegro xenon promocja i bedziesz widzial :mrgreen: :norty:

...i najlepiej bierz 8000K kozacko swieca ;] :dance:

NO BMW - NO FUN !!!
Opublikowano
a nie lepiej 1000k?

chyba 10000K

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

chcesz troszke miejsca w sieci ? daj znac ..........

Opublikowano
ponoc nie lepiej bo gorzej swieca. Mam 8000K w swojej i jest :cool2: a koles kupil 10000K do Audi i mowi ze troche padaka. :worried:
NO BMW - NO FUN !!!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
szkoda, że te xenony są nielegalne..
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Mógłbyś "rozszerzyć"swą myśl? :?

Konie mechaniczne w skrócie - KM

Myślałeś kiedy by zostać dawcą szpiku kostnego? To nie boli.

http://www.dkms.pl/dawca/rejestracja/index.html

Nie zwracajcie uwagi na mego nicka, najczęściej mąż się wypowiada.

Opublikowano

dajcie sobie spokój z ta nielegalnością.

po 1 to e34 miala Xenon fabrycznie

po 2 jest wyposażona w soczewki = nie oślepia wymijanych

po 3 coraz wiecej pojazdow ma xenony i juz sie tego tak nie zauważa

po 4 jak założysz max 6000K to cie nikt nie bedzie kontrolował.

ps

a ja juz mam funkiel nowe lampy i czekam na paczke z allegro :mrgreen: :dance:

Opublikowano
samopoziomowanie zdaje sie musi byc w nowych autach,wyposazanych fabrycznie w xenon.przy przerobce wystarczy zalozyc spryskiwacze,i nie jechac do pierwszego lepszego diagnosty na przeglad :twisted:
Opublikowano
wszystko fajnie ,ja tylko chciałbym wiedziec co się stanie jak nastąpi np. kolizja noca i wezmą pod lupę specjaliści od wypadków, chyba nie będa zadowoleni posiadacze xenonów, jest jeszcze sprawa spryskiwaczy lamp,zapomnieliście, sam dumam nad xenami [ ale tych 6000k-dają zwykłe a mocniejsze światło, nie przerażliwy niebieski,sa i takie jakby ktos spawał-he he-],ale ciagle jest to ale, w razie kontroli policji, jak gościu będzie w temacie to dowodzik zabierze-i koszta niepotrzebne -----------pzdr ------ :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano

no nie robmy juz takiej histerii.specjalisci od wypadkow moga rownie dobrze przyczepic sie o jakakolwiek drobnostke.

jak zabiora dowod,to sie sciaga xenony,wklada zwykle zarowki,robi sie atest za 20zl i wraca sie na xenon :twisted:

pozatym tak jak ktos juz zdazyl zauwazyc,na dzien dzisiejszy xenony nie sa juz tak egzotyczne,i coraz rzadziej wpadaja w oko panow policjantow...

Opublikowano
a z tym 6000K sie nie zgodze ze to normalne swiatlo i przypomina spaware :D Tez wpadaja w niebieski odcien i wcale zle nie swieca a przy soczewach to juz w ogole ;]
NO BMW - NO FUN !!!
Opublikowano
jayu przeczytaj z rozsądkiem to co napisałem w nawiasie ,6000k są normalnym światłem a powyzej -spawara-[ dojdzie do tego ,ze na przegład ,tak:: wymiana strumienicy na kata, zmiana xenów na zwykłe, nie wiem co jeszcze-nie uczmy sie kombinowania, przynajmniej takiego prowokacyjnego ze gołym okiem mozna coś znależć, bo pod auto policjant nie wejdzie bo ""leje ''na to ,jak co innego moze znależc pzdr --------- :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano

jerzy naprawdę przesadzasz.

w tamtym roku jak jeszcze jeździłem 125p w zimie pojechałem z laska do tatralandi. a ze padał snieg i planowane byly znaczne opady na tyl założyłem opony z kolcami. i tez mnie straszyli dowodami , mandatami itp

słowacki celnik obszedł mi auto popatrzył na gumy i życzył mi spokojnej drogi.

i tak było ludzie sie ślizgali w tatrach / bo solniczka wyjechala na drogę akurat za mna/ a ja ich sobie na lajcie wyprzedzałem i bylem bezpiecznym uczestnikiem ruchu.

wracałem w niedziele po zmierzchu w jabłonce skręciłem do zakopanego i sobie zasuwam po czarnym. nagle w lasach przed zakopcem załamanie pogody i duże oblodzenie drogi. na tyle duze ze policja zatrzymywała w celu poinformowania o gołoledzi.

ja też miałem kontrole ogumienia. policjant latarka sprawdził stan opon. podszedł do mnie, sprawdził dok. i mowi:

życzę bezpiecznej drogi. WIDZĘ ZE NIE MUSZE MÓWIĆ ZE JEST ŚLISKO.

czasem zdrowy rozsadek jest wazniejszy od wyjątkowo głupich przepisów.

sorry za OT

na xenonie w soczewce uczestnik ruchu jest bezpieczniejszy.

bo widzi co ma na drodze

Opublikowano
Ja dzisiaj zakładałem xenon 6000K(zestaw z allegro 299zł) i powiem tak,przed autem stała się jasność,miałem świeczki ,a teraz mam światła i jestem zadowolony ,100 razy lepsza widoczność,już nie muszę jechać ''na wyczucie'' ze świeczkami w lampach.Polecam przed zamontowaniem wyczyścić soczewki i odbłyśniki.Byłem na ustawianiu świateł i diagnosta stwierdził bardzo ładnie świecą i nic nie trzeba ustawiać,żadnego słowa krytyki na taki patent... Osobom krytykującym polecam przetestować na własnej skórze a dopiero potem się wypowiadać ,a nie bezmyślnie powtarzać krytyczne opinie ludzi którym się coś tylko wydaje,bo ich zdaniem to co tanie to złe i to czego nie zamontowała fabryka to jeszcze gorsze.
Opublikowano
Ja dzisiaj zakładałem xenon 6000K(zestaw z allegro 299zł) i powiem tak,przed autem stała się jasność,miałem świeczki ,a teraz mam światła i jestem zadowolony ,100 razy lepsza widoczność,już nie muszę jechać ''na wyczucie'' ze świeczkami w lampach.Polecam przed zamontowaniem wyczyścić soczewki i odbłyśniki.Byłem na ustawianiu świateł i diagnosta stwierdził bardzo ładnie świecą i nic nie trzeba ustawiać,żadnego słowa krytyki na taki patent... Osobom krytykującym polecam przetestować na własnej skórze a dopiero potem się wypowiadać ,a nie bezmyślnie powtarzać krytyczne opinie ludzi którym się coś tylko wydaje,bo ich zdaniem to co tanie to złe i to czego nie zamontowała fabryka to jeszcze gorsze.
wyciągałeś lampy?????

E34 1988r 2.0l 12v M20

E36 1.8i 1996r sedan.

Opublikowano

c zy moglbys zrobic zdjecia - podjechac gdzies przodem do sciany i zrobic fotke odciecia ?

czy sa jakies zaklucenia w radiu fm ?