Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzień dobry, z tej strony miłośnik BMW ze śląska, właściciel paru sztuk :)
Opublikowano

Witam Wszystkich,

od niecałych 2 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem e46 320d FL, jakoś nie mogłem znaleźć wcześniej czasu żeby się przywitać :) Niedługo zrobię jakieś fotki i wrzucę do galerii.

Pozdrawiam Krystian ;)

Opublikowano

Witam użytkowników,

Szukam dopiero swojego BMW, mam nadzieję że z pomocą wiedzy zgromadzonej na forum nie będzie to trudne.

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, użytkowników i fanów marki. Wreszcie przyszła pora na mnie, w chwili obecnej intensywnie poszukuję samochodu i chciałbym skorzystać ze swojego doświadczenia z bycia klubowiczem, do tej pory a3-club.net oraz fiatbravoklub.pl. Wiem, że w takich społecznościach można uniknąć oszustów oraz wzajemnie sobie pomagać a przede wszystkim zawierać nowe znajomości na lata. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego- przede wszystkim szerokości !!!!!
Opublikowano

Hello,

Witam wszystkich Forumowiczów.

Od grudnia 2012 ..posiadaczka 120d :twisted:

Pozdrawiam i do zobaczenia na spotach, zlotach, pojeżdżawkach :)

Agnieszka

Opublikowano

Siemanko. Miałem wczoraj się wpisać tu ale neta mi zbrakło.

Beemkami latam od 7 lat, ale tez jeździłem innymi markami i jednak Beem ma w sobie to coś co przyciąga. Plusem jest TANIE utrzymanie, sztywność 3jki i "płynięcie po asfalcie" 5 i 7ki.

Egzemplarze które przeszły przez moje ręce:

e21 M10b18 coupe

e30 m10b18 coupe i 4 sedany z silnikami m40b16

e36 m50b20 coupe i sedan ; e36 m44b18 sedan i e36 m43b16 coupe

e34 m50b20 touring

e32 m30b30

Obecnie użytkuję

e30 m40b18 sedan

e34 m20b25 sedan

Najfajniejsze bmw dotychczas? e34 m20b25 oraz e36 m50b20 sedan..

Pozdrawiam Forumowiczów z Mińska,Siedlec i ich okolic.

Opublikowano
Witam jestem tutaj nowy i chciałem sie przywitać. Od kilku miesięcy jestem posiadaczem posiadaczem piątki na ropę... :D ..takie czasy.. Moje wcześniejsze autka to 525i 88r,525tds touring 94r,735i 97r, 740i 99r. Mam nadzieje ze moja obecna 5er z Wasza pomocą i odrobina szczęścia będzie równie nie zawodna jak jej starsze rodzeństwo...Pozdrawiam.
Opublikowano
Siema , jestem nowicjuszem na forum i pozdrawiam wszystkich serdecznie :D mam na imie Jarek " babunie " też posiadam i troszke z nią kłopotów
Opublikowano
To ja sie chwilowo zegnam... Brak BMW, ale plan jest ;)

---------------------

Born Most Wanted

Past:

E34 518 orientblau, A4 B5 2.8 V6 30V, E60 525d monaco , Vectra Caravan Cdti 150 KM F11 520d M Sport,, F10 535d M Sport

Future:

Far Far away F10 M5 Competition

Opublikowano
Sorki że chciałem sie tu witać

Witamy witamy !!!! Pomimo że nie jedyneczka :norty:

P.S. A tak na marginesie to czemu akurat tu się chciałeś przywitać?

http://www.4shared.com/download/N-TL0Wk0ce/u5pw.jpg?sbsr=29fdbbca5e3a694bc526b93bccac24c495e&lgfp=3000

Moje byłe BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=209629

Moje obecne BMW: ...

Opublikowano
Tez sie przywitam. Przygode z BMW zaczalem we wrzesniu 2009r kupujac e34 520i, poltora roku temu zostala zamieniona na e39. Pozdrawienia ze skandynawii...
Opublikowano
Cześć jestem Krzysiek od ponad roku użytkownik pieknej czarnulki e39 w Mpakietowym wydaniu lecz robie zabiegi by zagościła M5 e39:) pozdrawiam
Opublikowano
Sorki że chciałem sie tu witać

Witamy witamy !!!! Pomimo że nie jedyneczka :norty:

P.S. A tak na marginesie to czemu akurat tu się chciałeś przywitać?

Mały błąd przy szukaniu stronki do powitań (jestem tu nowy).

Ciesze się że zostałem powitany również wśród "jedyneczek" :cool2:

Opublikowano
Witam !

Mam nadzieje, że niebawem kupię pierwsze w swoim życiu BMW :)

I oby nie ostatnie :norty: witamy na forum :)

http://www.4shared.com/download/N-TL0Wk0ce/u5pw.jpg?sbsr=29fdbbca5e3a694bc526b93bccac24c495e&lgfp=3000

Moje byłe BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=209629

Moje obecne BMW: ...

Opublikowano
Witam wszystkich fanów BMW ; ) Jestem Jacek jestem z Piotrkowa Trybunalskiego ; ) witam się dopiero teraz bo odkryłem taki temat dopiero teraz ; ) Pozdrawiam