Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Moj samochodzik osiągnął oczko, jeździ pewnie ale zdycha więc szukam nowego. Po wieeeelu pomysłach. Szuakm E46 Touring 2001-2003 :).

Jak zawsze Fora są skarbnicą wiedzy. Z góry dziękuje za pomoc.

Pozdrawiam

Piotr

Opublikowano

Witam!

Jestem tutaj nowy, pochodzę z woj. lubuskiego i jestem posiadaczem e91 320 2,0 D z 2006 r. bez żadnych modyfikacji:)

Opublikowano
czesc:) jestem ze śląska. Jakby ktoś miał problemy z zagadnieniami prawnymi to służę pomocą :)
Opublikowano

Witam Wszystkich bardzo serdecznie.Mam na imię Darek i jestem z okolic Rzeszowa.

Do tej pory błąkałem się po forum jako "cichociemny",ale koniec z tym - rejestracja - logowanie - jestem.

Na razie 1 nie posiadam, ujeżdżam X5 E53,ale mam nadzieję,że z Waszą pomocą to się zmieni.

Witam jeszcze raz :).

Opublikowano
Witam serdecznie. Jestem tutaj nowy, więc trochę zajmie mi odnalezienie się na tym forum. Latem tego roku zamierzam kupić swoje pierwsze BMW. Dlatego też potrzebuję w tej kwestii pomocy.
Opublikowano
Hej mam na imię Edyta, od miesiąca poszukuję BMW serii 3, a dokładnie e46 320 benzyna lub b+g. Pomyślałam, że na forum będzie więcej ciekawych i zadbanych egzemplarzy:) Mam nadzieję, że w najbliższym czasie będę już mogła użytkować takie wspaniałe autko :D Jeżeli sprzedajecie lub ktoś z Waszych znajomych egzemplarz warty polecenia to czekam na info:) Oczywiście najlepiej, jeżeli autko będzie z mazowieckiego, ale gdzieś dalej też mogę dojechać:)
Opublikowano

Witam,

Dzięki za ten zbiór pomocnych informacji! Jak wszyscy tutaj i ja zamarzyłem o MOIM BMW. Myślę, że dzięki temu forum to marzenie uda nieco zbliżyć do rzeczywistości.

Opublikowano
Witam wszystkich. Zarejestrowany jestem już od jakiegoś czasu. Posiadam od 6 miesięcy e46 2.0 diesel 150 koni w sedanie i jestem jak na razie zadowolony. Pozdrawiam :)
Opublikowano

Witam wszystkich:)

Zarejestrowałem się ze względu na pomoc w zakupie bratu E39 530D w sedanie, kopalnia wiedzy klubowiczów jest na wagę złota więc liczę na dobrą współpracę.

Pozdrawiam!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam jestem tu "stary" :mrgreen: ale pozdrawiam nowych kolegów na forum, a w szczególności koleżankę która ma

na imię Edyta

Jezuśku ale mam słabość do kobietek o tym imieniu :D .

Witamy w gronie maniaków BMW :cool2:

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Witam :-) jestem nowy na forum. Jestem na etapie kupowania ladnej jedynki w dieslu ;-) mam nadziejr ze mozna liczyc na wasza pomoc! pozdr
Opublikowano

Witam Was :)

To mój pierwszy post na forum. Zalogowałem się, ponieważ chciałbym w mam nadzieję niedalekiej przyszłości nabyć E90.

Pozdrawiam

Opublikowano
siema wszystkim ! zakupilem swoje drugie bmw ale w koncu postanowilem zalozyc konto na ktoryms z for i padlo na to ;p pozdrawiam wszystkich