Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W Bydgoszczy polecam warsztat na ul. Biedaszkowo 8. Pracują tam Panowie. którzy wcześniej pracowali u Poslusznego. Najważniejsze że mają pojęcie i ceny są normalne. Więc jeśli chcesz sprawdzić bmw przed zakupem to u nich.
  • Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W Bydgoszczy polecam warsztat na ul. Biedaszkowo 8. Pracują tam Panowie. którzy wcześniej pracowali u Poslusznego. Najważniejsze że mają pojęcie i ceny są normalne. Więc jeśli chcesz sprawdzić bmw przed zakupem to u nich.

dzięki

a można telefon do warsztatu?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Czy może mi ktoś polecić jakiś dobry warsztat gdzie naprawią radio (c23 mid) reszta działa prawidłowo a ten panel jakby prądu nie dostawał...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
To ja teraz, gdzie w województwie naszym ogarnie N42 z wymianą uszczelniaczy zaworowych bez zdejmowania głowicy?
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
0-600-275-408

SKLEP LAURA BMW

ul. Dworcowa 5

87-162 Lubicz Dolny

Pełka Michał Sprzedaż Wysyłkowa Auto-Części

tel. kom. 600 275 408

ul. Wilcza 23

87-100 Toruń

NICK z ALLEGRO BMW_Torun

firma sprzedaję uszkodzone części np blacharskie w stanie niby idealnym a przysyła uszkodzone, porysowane, powgniatane, nie nadające się do niczego, na mojego maila że częsci są uszkodzone i malowane, firma odpisała że to wina przewoźnika

NIE POLECAM

gm7CfMp.jpg?1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
tel. na stronie http://www.insidecar.pl/

Witam,

Czy ktoś może mimo krótkiego upływu czasu potwierdzić opinie o firmie inside car w Bydgoszczy?

Mam na oku jedno auto które chciałbym przejżeć i chciałem skorzystać z ich usług, nie podważam ich opinie ani doświadczenia ale czy jest może jeszcze jakaś inna alternatywa do zbadania auta przed zakupem na terenie Bydgoszczy?

dziekie za odpowiedź.

EDIT: dzwoniłem pytałem, ale wg. opisu odgrzybiają klimę, przez telefon dowiedziałem się, że nie robią tego, jedynie za 100zł może obejrzeć auto od spodu czy nie spawane z 4, czy nie rdzewieje i jak jeździ, obejrzeć hamulce itp itd, no i podłączyć do kompa.

No i to wszystko. ale i tak myślę że warto za takie pieniądze, zwłaszcza ile trzeba jechać ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szanowni,

czy poleci ktoś dobry warsztat w Toruniu i okolicach dla naprawy E46 z "silnikiem" N42? Wiem że warsztat Auto Kaine jest polecany jednak jak wygląda tam sprawa z osławionym napędem N42? Jakieś sugestie?

• 5 tygodni później...
Opublikowano
Witam, czy ktoś z forumowiczów ma namiar na dobrego blacharza-lakiernika z Bydgoszczy, oczywiście w rozsądnej cenie ? Mam do wymiany 2 progi oraz zrobienie 3 wspawek w podłodze na początku progów z lewej i prawej strony oraz na środku podłogi wielkości 20x30cm :) .
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

Czy zna ktoś może kogoś zajmującego się automatycznymi skrzyniami w Kuj-Pom? Mam problem z luzami na niektórych biegach.

Btw.

Polecam warsztat:

Auto Serwis Jerzy Dołęgowski, ul. Hebanowa 18, Toruń.

Zdiagnozowane błędy z komputera, solidna naprawa, dobre ceny.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odkopie troche temat - czy w Toruniu mamy kogoś godnego polecenia ogarniającego nasze pojazdy ?

Wcześniej było pare dobrych opinii o Auto Kaine ale ten serwis chyba już nie działa ? Czy jedyna sensowna opcja to Bydgoszcz i insidecar ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Ja z czystym sumieniem mogę polecić w okolicach Torunia warsztat:

TOTAL-AUTO-WOJCIECH BARAN w Lulkowie (10km od Torunia) :cool2: :cool2: :cool2:

Serwisuje tam swoje samochody od 4 lat i nigdy się nie zawiodłem, dodatkowo właściciel posiada sam BMW więc ogarnia temat (diagnostyka-naprawy).

Jak coś to PW i mogę podesłać numer komórki warsztatu - tylko jedna uwaga z racji na dużą liczbę chętnych (to może świadczyć o poziomie) czasami trzeba się umówić na konkretny dzień...

Widocznie jeszcze się nie przejechałeś na tym warsztacie kolego. Kiedyś też korzystałem z usług tego Pana ale niestety podczas czyszczenia turbiny jak się później okazało ukręcił 3 z 4 śrub i nie wymienił metalowej uszczelki którą po trasie nad morze po prostu wydmuchało, mechanik do którego później trafiłem był w lekkim szoku. Drugi przykład: mój znajomy po wymianie turbiny i rzekomym wyczyszczeniu intercoolera i całego dolotu musiał po przejechaniu kilku km wymieniać tłok i wał bo jakimś cudem poleciało trochę oleju na tłoki. Podejście do klienta też pozostawia wiele do życzenia.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam Raf-Mar ul. Solna 7

Robiłem ostatnio servomotor valvetronic i czujnik położenia osi mimośrodowej.

Wszystko zdiagnozowane bezbłędnie i niedrogo.

Załatwili mi tani uzywany czujnik. Obecnie auto w końcu chodzi jak nowe.

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Panowie jakiś dobry mechanior/ktoś z forum co by przetrzepał e60 520d przed zakupem. komp plus bezwypadkowość.

auto stoi koło Piły więc Bydgoszcz, Toruń wchodzi w grę.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Cześć chłopaki :)

potrzebuje dobrego speca od BMW silnik n52 (525i, 325i) montowany w e60 i e90 tak by sprawdził konkretnie komputerowo ewentualnie ciśnienie sprężania itp... ogólnie silnik nie chodzi jak należy bierze olej i ma spadki mocy itp. :cool2: okolice grudziądza, torunia, Bydgoszczy, gdańska :cool2:

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

kolego w jakim mieście..mam problem z N46, coś stuka pod kapą auto nie ma mocy i trzęsie silniiem...chętnie zadzwonie do tego pana i się umówię na naprawe...

Lub poprosze o jakiś tel do mechanika, który naprawdę ogarnia valvetronic itp itd ...bo anrazie sypię stówkami a auto nadal nie chodzi....z Kuj-Pom jak możne ew Warmińsko mazurskie

Opublikowano

kolego w jakim mieście..mam problem z N46, coś stuka pod kapą auto nie ma mocy i trzęsie silniiem...chętnie zadzwonie do tego pana i się umówię na naprawe...

Lub poprosze o jakiś tel do mechanika, który naprawdę ogarnia valvetronic itp itd ...bo anrazie sypię stówkami a auto nadal nie chodzi....z Kuj-Pom jak możne ew Warmińsko mazurskie

Raf-Mar Bydgoszcz...poniżej masz telefon do Rafała...zapewne ogarnie Twój temat.

Rafał - 69jeden 69pięć 89dziewięć

Opublikowano
Zna ktoś może kogoś z Bydgoszczy / okolic kto by sprawdził inpa/dis jakoś: po znajomości / za szczesciopak / niedrogo :) ?
  • 4 tygodnie później...