Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja widzę, że kolega MMW chyba pracuje w Olech Service. Wszyscy moi znajomi wraz ze mną nie polecają tego serwisu, brak kompetencji oraz cwaniactwo i ceny z kosmosu. Nie powinno się tutaj uprawiać kryptoreklamy!!
pozdrawiam Bartek
  • Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja widzę, że kolega MMW chyba pracuje w Olech Service. Wszyscy moi znajomi wraz ze mną nie polecają tego serwisu, brak kompetencji oraz cwaniactwo i ceny z kosmosu. Nie powinno się tutaj uprawiać kryptoreklamy!!

polecisz mi cos w lodzi lub okolicach ?

Opublikowano (edytowane)
Mogę polecić jako wiarygodny i sprawdzony w bojach - serwis BMW na Krzemienieckiej 2 (http://serwisbmwlodz.pl/index.html). Do tej pory się na nich nie zawiodłem (odpukać :) ), z tego co się orientuję właściciele pracowali kiedyś w ASO Dytrych, generalnie klasyczny zakład samochodowy z prawdziwego zdarzenia, przystępne jak na tą markę ceny (co ważne, przynajmniej w moim przypadku wcześniej uzgadniane - bez ,,niemiłych'' niespodzianek). Na Krzemienieckiej klient ma poczucie (może złudne ale zawsze), że jest indywidualnie traktowany, z uwagi na wielkość zakładu nie jest to ,,fabryka'' jak np na Olechowskiej. O ich renomie świadczą najlepiej dostępne terminy (choć zawsze można coś przyspieszyć) oraz bawarki które stoją przed serwisem, z najnowszymi X5, X6 włącznie. Edytowane przez klurg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Z pełną odpowiedzialnością mogę wam polecić dobry zakład. Mascar Sebastian Masłowski 95-083 Szydłów 2A tel. 44 617 10 04 ‎. Bardzo miły i uczciwy Pan, zna się za rzeczy nie jest drogi i nie wciska ciemnoty. W okolicach Piotrkowa Trybunalskiego nie ma lepszego specjalisty pełna diagnoza komputerowa miła i fachowa obsługa. POLECAM!!!

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

koledzy,

szukam polecanego fachowca, ktory zajmie sie klapa w moim touringu. Powoli robi sie rudy :evil:

z gory dziekuje

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejne pytanie: Zna ktoś jakiś szrot z częściami do e30? Ewentualnie namierzył ktoś ostatnio jakieś na jakimś ogólnym?

Ewentualnie może jeszcze mechanik który posiada kilka aut na części, albo osobę prywatną?

Chodzi o miasto Łódź. Z góry dzięki:)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam serwisu w Łodzi gdzie sprawdzą mi dokładnie samochód przed kupnem i wyciągną historię z aso. Może ktoś polecić takie miejsce ?

Ewentualnie do jakiego serwisu napisać maila z vinem o sprawdzenie. Może dzięki temu uniknę jeżdżenia na darmo.

Pytam bo nie chcę jechać do Tłokińskiego.

Opublikowano
Poza Tłokińskim nikt nie wyciągnie serwisu z ASO to raczej oczywiste. Specjaliści najlepsi od BMW to bracia Jagiełło na Świętej Teresy. Serwisuje tam auto od lat, tylko terminy czasami długie.
pozdrawiam Bartek
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Można spróbować również napisać email do innego ASO w Polsce. Ja tak robiłem wielokrotnie i nie było problemu.

Co do serwisowania BMW to zdecydowanie polecam OLECH SERVICE, Olechowska 11b.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Poza Tłokińskim nikt nie wyciągnie serwisu z ASO to raczej oczywiste. Specjaliści najlepsi od BMW to bracia Jagiełło na Świętej Teresy. Serwisuje tam auto od lat, tylko terminy czasami długie.

dokładnie jak kolega napisał-ul teresy. tylko i wyłącznie

reszta może sie tylko uczyc :cool2:

pozdro :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
JA GORĄCO POLECAM ASO TŁOKIŃSKI ALEKSANDROWSKA 131 ŁÓDŹ ! JEŚLI MASZ BMW TO NIE WARTO ZAKŁADAĆ ZAMIENNIKÓW BO TO NIGDY NIE BĘDZIE TO SAMO CO ORYGINAŁ. WIEM COŚ NA TEN TEMAT BO DZIAŁAM NA TEJ MARCE OD WIELU LAT I TAK DOBRA MARKA WYMAGA RÓWNIEŻ NAJLEPSZYCH CZĘŚCI. MOŻE DLA WIELU CENY MOGĄ WYDAWAĆ SIĘ ZA WYSOKIE ALE OSTATNIO PORÓWNAŁEM 3 INNE WARSZTATY OFERUJĄCE SERWIS BMW W ŁODZI I CENY NIEWIELE OD SIEBIE ODBIEGAŁY A TU JEDNAK MAMY GWARANCJĘ ASO I KONKRETNĄ OBSŁUGĘ. A PO CZTERECH LATACH SERWISOWANIA WASZEGO AUTA OD NOWOŚCI, DOSTAJECIE TAKIE RABATY ŻE NIE WARTO JEŹDZIĆ PO INNYCH WARSZTATACH. POZDRAWIAM
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a kogo polecacie jeśli chodzi o problem z elektryką w bmw e60 po lifcie , kto będzie miał w łodzi pojęcie największe o tym , czy uderzyć do serwisu tłokinski , czy lepiej do pawła ze świętej teresy czy może serwisu z olechowskiej , ???

Z góry dziękuję

POZDRAWIAM

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A jaki to problem z elektryką masz? Bo to takie określenie mało precyzyjne. Paweł nie pracuje w serwisie na Teresy, po prostu robi wszystkie "ciężkie" tematy związane z tzw. elektroniką BMW w Łodzi więc do niego są odsyłani ludzie z serwisów z problemami nie typowo elektrycznymi tylko związanymi z programowaniem, modułami, komputerami itd.
Opublikowano

Witam. Szukam elektryka który naprawiłby mi podświetlenie klapy tył w e60 530d lift 2008rok, sprawdzałem oprawki , bezpieczniki , lewa strona podswietlenia tablicy rejejstr. chodzi prawa nic. I wywala mi ciągle błąd przepalonej żarówki

Z góry dziękuję za pomoc z warsztatem

Opublikowano (edytowane)
Polecam warsztat który znajduje się pod adresem Mirosławice 3, między Lutomierskiem a Konstantynowem Łódzkim. Chłopaki znają się na mechanice aut marki BMW, są konkretni i nie naciągają. Na palcu stoją same BMki. Wymieniałem u nich koło dwumasowe wraz ze sprzęgłem i jestem zadowolony. Kontakt do nich to: tel. 792-572-970 – Łukasz. Edytowane przez mation4
  • 4 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A pytałeś ile to w ASO kosztuje? Może jakieś grosze, jak to w BMW takie pierdoły.
Opublikowano
A pytałeś ile to w ASO kosztuje? Może jakieś grosze, jak to w BMW takie pierdoły.

Niestety narazie nie odpowiadają - wysłałem maila.

Mam jeszcze pytanie z innej beczki - znacie tapicera z Łodzi, ul. Chocimska 9 (Tapauto)? Potrzebuję podkleić (lub wymienić) podsufitkę i dokonać małej naprawy fotela. Chyba, że polecicie kogoś innego (ale nie tap-car - dzwoniłem i zabili mnie ceną, pozatym nie chcę skóry, a podobno tylko w tym robią).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Polecam warsztat lakierniczy który znajduje się pod adresem Prusinowice 40, miejscowość ta znajduje się między Porszewicami a Prusinowiczkami, tj. gmina Lutomiersk, powiat Pabianicki, województwo łódzkie. Malowałem u chłopaków całe dwa przednie błotniki, kawałek maski – odpryski od kamieni, zaprawka przy tylnim prawym nadkolu, i miejsce pod rejestracją na klapie tylniej. Oczywiście robota wykonana fachowo, terminowo a autko wygląda jak by wyjechało z salonu. Do tego nie musiałem płacić tak dużo jak u niejednego lakiernika w Łodzi. Polecam, w razie co to polecił Piotrek od granatowego BMW E46 z Łodzi :) Kontakt telefoniczny do lakiernika -> 784 431 048 Jarek
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam warsztat przy ul. Kasprowicza w Zgierzu (pp. Majchrzak i Rajski).

Jak dotąd wymieniłem tam w moim e46:

Wszystkie sztywne przewody ukł. hamulcowego, od agregatu do kół.

Przewody hamulcowe giętkie, wszystkie cztery.

Uszczelniacz wybieraka skrzyni biegów.

Tuleja zawieszenia tylnego mostu (niesławna 9-tka)

Terminy nie są zbyt długie, chociaż chłopaki stale zajęcie mają. Ceny nie są wygórowane, a podejście do klienta mają właściwe, nie zdarli ze mnie ani nie oszukali. Przy wymianie tulei wymienili także na moją prośbę śrubę mocującą, choć wyglądali na zdziwionych życzeniem ;) Mają sporo doświadczenia, i jeśli nie popadną w rutynę to dalej będą mieli klientów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam Wszystkich:)

Polecam:

Specjalizacja BMW- Zgierz, ul Kasprowicza 37- tel. 606308874, 602370538

Amcar- Łódź, ul. Kolejowa 8- tel. 42 6840642

NIE POLECAM

warsztat na ul. Krzemienieckiej 2

Pozdrawiam:)

Opublikowano
NIE POLECAM

warsztat na ul. Krzemienieckiej 2

Może rozwiń myśl dlaczego nie polecasz. Po pierwsze serwisuję tam auto od wielu lat i nie narzekam (nie twierdzę, że ktoś inny nie ma prawa narzekać...). Po drugie to Twój pierwszy - ktoś mógłby Cię posądzić o kryptoreklamę....

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Poszukuję gdzieś w łodzi firmy/warsztatu co zajmuje sie naprawą zderzaków plastikowych

Ktoś jest zorientowany w temacie ? naprawiał gdzieś i był zadowolony z usług ?

Pozdrawiam