Skocz do zawartości

Małopolskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

Czy ktoś korzystał z BMK Serwis w Tomaszowicach ?

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 868
  • Wyświetleń 356,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Napiszę kilka słow podsumowania mojej "przygody" z serwisem PiM. Czekałem prawie dwa miesiące z napisaniem opinii, żeby mi ktoś przypadkiem nie zarzucił, że piszę to będąc wciąż zdenerwowanym i przesa

Opublikowano

Witam, ktoś może polecić serwis który usunie klapy wirowe w x3 f25 n47? Malopolska/Podkarpacie. Dzięki 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam warsztat: IRMAR - serwis samochodowy i myjnia parowa ? obsługuje obszar Nowej Huty w Krakowie 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W silniku M52TU jest nieszczelność w okolicach katalizatora, który jest zintegrowany z kolektorem wydechowym. Trzeba wyciągnąć kolektor i zaspawać nieszczelność. Mój mechanik próbował to zrobić, ale stwierdził że nakrętki są zapieczone, kolektora nie da się odkręcić i chce wyciągać cały silnik. Wyciągania silnika chciałbym uniknąć. Raz, że istnieje ryzyko, że przy tej operacji coś się uszkodzi (komora silnika jest dość szczenie zabudowana), a dwa, że taka operacja generuje dodatkowe koszty.

Czy moglibyście polecić jakiegoś mechanika, który mógłby się sprawie przyjrzeć? Ważne, żeby miał doświadczenie przy tym modelu silnika (faktycznie dostęp do kolektora jest tam beznadziejny) i nie robił nic "na skróty".

Opublikowano

Zapomniałem napisać, że chodzi o Kraków i najbliższą okolicę.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jakiś warsztat w okolicach Drogini/Myslenice, który wymieni mi gumy drążka stabilizacyjnego, a nie będzie wmawiac, ze to wina amortyzatorów w zawieszeniu pneumatycznym ( naprawdę tak mówili)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nikt nic nie wie o specach z myslenic i okolic w temacie zawieszenia?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 8.05.2024 o 17:34, Jarsonik napisał(a):

nikt nic nie wie o specach z myslenic i okolic w temacie zawieszenia?

Jedź do obojętnie którego warsztatu i powiedz, że chcesz wymienić te gumy i nic więcej.

Ja polecam serwis w Sieprawiu 

Sławomir Pietrzyk MOTOPIETRZYK
509 832 182

https://g.co/kgs/2ThAoWh

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć.
Mam E61 z 2006 i szukam kogoś, kto zrobiłby wiązkę tylnej klapy. Nie działa mi na razie tylko światło cofania i przeciwmgielne z jednej strony, ale wolę dłużej nie czekać, aż np. radio przestanie odbierać lub pilot auta nie otworzy. Pewnie ogarnąłbym to sam, ale mimo wszystko wolałbym kogoś, kto ma większe pojęcie jak się do tego zabrać. Polecicie kogoś w Krakowie lub na północ od Krakowa?  Może ktoś sam robi takie rzeczy?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Hej.
Co prawda nikt na forum mi nie podpowiedział żadnego warsztatu, ale znajomy mi kogoś polecił i jestem na tyle zadowolony, że polecam dalej.

Beta Autoserwis Marcin Bugaj

ul. Królowej Jadwigi 52

32-089 Biały Kościół

Czekałem ponad miesiąc na termin, ale warto. Wszystkie prace zostały omówione, dokumentacja zdjęciowa plus kosztorysy na bieżąco.

Jestem zadowolony i ze swej strony polecam.

Opublikowano

Dzięki że się podzieliłeś, może się kiedyś przyda (oby nie) ?

Generalnie dziwi mnie to że tak mało polecanych warsztatów. Sami partacze w tej malopolsce czy się te bejce nie psują w ogóle i nikt nic nie naprawiał?...

Sorry za brak polskich znakow ale mi sie nie chce ALT naciskac

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mie wiem, czy nie doczytałem, ale nie znalazłem opinii o BM Zone,  Kraków Bieńczycka.

Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z tym serwisem?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co do PiM, to kiedyś (tak z 11 lat temu) tam jeździłem i byłem zadowolony, jednak ostatnio dostałem wycenę napraw w dobrze utrzymanym E46 na 15 tysięcy i zacząłem sprawdzać w lustrze czy przypadkiem nie wyglądam jak jeleń, bo do wymiany mi wylistowali części które dopiero co były wymieniane. W innym warsztacie ogarnięcie auta od A do Z kosztowało mnie 4 tysiące a powiedziałem im żeby robili każdą rzecz którą znajdą.

Powyższy post odzwierciedla jedynie prywatne poglądy i stan wiedzy autora, zatem nie musi on opisywać stanu faktycznego. Autor nie bierze odpowiedzialności za skutki decyzji podjętych w oparciu o niniejszy post.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pojawił się tu IRMAR jako polecany, a i na Googlach ocena jest wysoka, więc się skusiłem na naprawę i załuję- z przewidywanych kilku dni zrobiły się ponad 2 tygodnie, codziennie przekładanie terminu na kolejny dzień itp. Ostatecznie samochód naprawiony ale też nie było to nic skomplikowanego, a ceny wysokie. 

Na pewno nie nazwałbym ich specami od BMW.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć koledzy, polećcie dobry serwis BMW w Małopolsce.

Może ktoś słyszał o tych serwisach:

Dtronic Serwis,

Bodzoń Bimmer Group,

Beta Autoserwis

?

Dziękuję serdecznie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 1.09.2025 o 22:14, Busr napisał(a):

Cześć koledzy, polećcie dobry serwis BMW w Małopolsce.

Może ktoś słyszał o tych serwisach:

Dtronic Serwis,

Bodzoń Bimmer Group,

Beta Autoserwis

?

Dziękuję serdecznie.

Nikt nie korzystał z tych serwisów?

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

@busr sprawdź opinie w google maps, zawsze sortuj od tych negatywnych.

Opublikowano
3 godziny temu, M4R10 napisał(a):

@busr sprawdź opinie w google maps, zawsze sortuj od tych negatywnych.

Dziękuję ? Tak właśnie robię zawsze ? Ale co zrobić, kiedy tam jest 5 gwiazdek?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć wszystkim,

szukacie sprawdzonego warsztatu do BMW w Małopolsce? Chciałbym polecić https://www.irmarserwis.pl/ — mają duże doświadczenie w mechanice i diagnostyce, co pozwala dobrze radzić sobie z bardziej skomplikowanymi problemami typowymi dla BMW. Jeśli ktoś zależy mu na solidnej, niezależnej obsłudze to warto rozważyć wizytę.

Pozdrawiam i szerokości!