Skocz do zawartości

Małopolskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opinie o DKTronic w Sieprawiu? Jadę tam robić rozrząd w 118d

Szukam też kogoś do odgrzybienia klimatyzacji.

• Odpowiedzi 868
  • Wyświetleń 357,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Napiszę kilka słow podsumowania mojej "przygody" z serwisem PiM. Czekałem prawie dwa miesiące z napisaniem opinii, żeby mi ktoś przypadkiem nie zarzucił, że piszę to będąc wciąż zdenerwowanym i przesa

Opublikowano

Szukam

W Krakowie warsztatu lub gdzie się dowiem kto zrobi warsztat albo prywatnie nagrzewnica w e90 prawdopodobnie klapy albo elektrozawory nie działają zimno po stronie pasazera

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Hej, pilnie poszukuje serwisu w Krakowie do czyszczenia lub wypalenia dpf. Nie mam juz mozliwosci uruchamiania procedury wypalania. Duze wartosci. Prawdopodobnie potrzebne czyszczeniw chemiczne. Ktos cos gdzies?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Blacharz artysta poszukiwany.

Sprawa niby prosta, tył progów w E39, z jednej strony już wpadł mi punkt podparcia podnośnika. Natomiast z przodu wygląda zdrowo.

No i teraz nie wiem, wymianiać całe progi? Mówią, że tak lepiej. Na pewno znacznie drożej więc pytanie dla kogo lepiej.

Szukam prawdziwego fachowca blacharza, najlepiej okolice Krakowa.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Ktoś poleci jakiś warsztat w Nowym Targu lub okolice?
Opublikowano
Potrzebuje wymienić olej w skrzyni automatycznej najlepiej metodą dynamiczną bmw f25 lift kraków okolice
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam

szukam Krakow albo okolice do 40 km warsztat do zalozenia w F31 328i sprezyn eibach pro kit

jesli mozecie kogos polecic prosze o info

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Szukam Kraków albo okolice polecany warsztat do sprawdzenia i zapewne remontu silnika w F10 2.0 N47T duże prawdopodobieństwo, że poszły panewki.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Szukam kogoś sprawdzonego do f31 b47,usunięcie programowe adblue,podniesienie mocy.
Opublikowano
Szukam kogoś sprawdzonego do f31 b47,usunięcie programowe adblue,podniesienie mocy.

Zapraszam do siebie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Cześć, szukam w Krakowie bądź okolicy warsztatu kogoś zajawionego na BMW, mocno się zraziłem na "polecanym przez google" serwisie w nowej hucie, gdzie skasowali mnie na gruby hajs, a samochód nie naprawiony. BMW e82 123D N47, silnik ciepły zaczyna nierówno chodzić po czym wywala check engine i tyle. Generalnie szukam kogoś kto mi postawi tą betkę do stanu "praktycznie nowy i nie boję się nią jechać dalej niż 100km bez konieczności wzywania lawety"
Opublikowano
Cześć, szukam w Krakowie bądź okolicy warsztatu kogoś zajawionego na BMW, mocno się zraziłem na "polecanym przez google" serwisie w nowej hucie, gdzie skasowali mnie na gruby hajs, a samochód nie naprawiony. BMW e82 123D N47, silnik ciepły zaczyna nierówno chodzić po czym wywala check engine i tyle. Generalnie szukam kogoś kto mi postawi tą betkę do stanu "praktycznie nowy i nie boję się nią jechać dalej niż 100km bez konieczności wzywania lawety"

Odezwij się PW lub zadzwoń.

Opublikowano

Odezwij się PW lub zadzwoń.

poszła wiadomość na whatsappie - tu też wysłałem, ale cały czas wisi w "do wysłania"

Opublikowano

Gdzie w południowej części Krakowa, ewentualnie pod Krakowem na południe są dobrzy fachowcy od geometrii zawieszenia (no ewentualnie inne części Krakowa też mogą być - jeśli warto podjechać).

Chcę skontrolować i jak trzeba ustawić wszystko co się da w X5 e53.

Chodzi mi o takich co wiedzą co robią bo mam wrażenie, że dla niektórych geometria zaczyna się i kończy na zbieżności.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Kraków: Dobrzański czy M-Cars? Który serwis lepszy?
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dzień dobry

Polecicie mechanika w okolicach Niepołomic do opieki nad E91 318i, 2008?

Kupiłem właśnie taką staruszkę i poszukuję na wschód od Krakowa (okolice Niepołomic) mechanika, który zrobi mu porządny przegląd i wymieni, co trzeba. To auto użytkowe (będzie wozić głównie żonę do pracy i córkę do szkoły), czyli nie będę chipował, tuningował itp., więc nie chodzi mi stricte o specjalistyczny serwis bmw, ale kogoś, kto w rozsądnych pieniądzach poradzi sobie z bieżącymi przeglądami i naprawami E91 318i, rozrząd też będzie umiał wymienić i będzie wiedział, kiedy można użyć zamiennika, a kiedy tego nie warto robić. Po prostu potrzebuję mechanika z okolic Niepołomic, któremu można powierzyć starą, ale śliczną beemkę E91 bez strachu o efekt.

Znacie kogoś takiego?

Opublikowano
Dzień dobry

Polecicie mechanika w okolicach Niepołomic do opieki nad E91 318i, 2008?

Kupiłem właśnie taką staruszkę i poszukuję na wschód od Krakowa (okolice Niepołomic) mechanika, który zrobi mu porządny przegląd i wymieni, co trzeba. To auto użytkowe (będzie wozić głównie żonę do pracy i córkę do szkoły), czyli nie będę chipował, tuningował itp., więc nie chodzi mi stricte o specjalistyczny serwis bmw, ale kogoś, kto w rozsądnych pieniądzach poradzi sobie z bieżącymi przeglądami i naprawami E91 318i, rozrząd też będzie umiał wymienić i będzie wiedział, kiedy można użyć zamiennika, a kiedy tego nie warto robić. Po prostu potrzebuję mechanika z okolic Niepołomic, któremu można powierzyć starą, ale śliczną beemkę E91 bez strachu o efekt.

Znacie kogoś takiego?

Możemy zaopiekować się twoja E91. Robimy przeważnie BMW w rozsądnych pieniądzach.

Opublikowano

Toczenie tarcz hamulcowych na samochodzie

Głogoczów 595, 32-444 Głogoczów

Szczerze polecam! W moim E63 biło kierownicą przy hamowaniu, że aż ręce chciało urwać. Zawieszenie sprawdzane w kilku serwisach. Zero luzu. Koła wyważone i proste. Ustawiona geometria. Tarcze przejechane mają niecałe 20 tys. km. Wyglądają jak nówki.

Przez przypadek oglądając filmiki na YouTube zobaczyłem, że można przetoczyć tarcze ale żeby przyniosło to zamierzony skutek musi to być przetoczone na samochodzie bo toczenie niweluje jednocześnie bicie piasty.

Poszukałem w nacie i znalazłem blisko siebie tego pana. Umówiłem się na toczenie i bingo. Teraz przy hamowaniu cisza i spokój. Nic nie trzęsie kierownicą.

A, i jeszcze jedno mam tarcze nawiercane a w necie nie znalazłem informacji czy można je toczyć. Wszędzie była mowa tylko o pełnych, wentylowanych.

Jak macie pokrzywione tarcze to polecam z czystym sumieniem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Potrzebuje wymienic tarcze + klocki + czujniki BMW E90 (2008)

Jaki może być koszt usługi?

Części mam swoje. Macie może polecone warsztaty?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam w Krakowie sklep z profesjonalnymi klockami i tarczami hamulcowymi.

https://brakeparts.pl/

Edytowane przez Bleumann

Opublikowano

Hej,

szukam warsztatu w Krakowie do bieżących napraw, idealnie by było na południowym zachodzie, ale może być też cały Kraków jeśli warto. Aktualnie do wymiany jest tylko olej, ale może w przyszłości będzie tego więcej.

Jakieś opinie odnośnie https://bmzone.pl/ ? Czy warto jechać przez cały Kraków żeby tam zostawić auto?

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Szukam danych kontaktowych do warsztatu specjalizującego się w naprawach BMW w pobliżu stadionu Hutnika w Krakowie. Zna ktoś\coś?
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam kogoś sprawdzonego w Krakowie lub okolichach do wymiany oleju w xdrive oraz skrzyni biegów. Bmw f15 30d xdrive.

Jaki jest przybliżony koszt takiej wyniany?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Spróbuj zadzwonić do Roberta 609-490-648 okolice Skały. Byłem w kilku warsztatach i wróciłem do tego.

Edytowane przez Bleumann